تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3475 از 4751 اولاول ... 2475297533753425346534713472347334743475347634773478347934853525357539754475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,741 به 34,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تجربه نشون داده دوستات رو با خودت به یه ISP نبری بهتره، چون سرعت خودت کمتر میشه.
    منم 2روز اخیر 3 مشتری شاتل رو پروندم ولی هرکدومشونو یه جا فرستادم که سرعت کسی رو کم نکنن

2. 3 کاربر از pouyapro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lotus-sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هم اکو 2 مگ دارم از شیراز تقریبا میانگین شبی 500 مگ در ماه دانلود دارم.البته هر شب دانلود نمی کنم.ممکنه یک هفته اصلا دانلود نکنم اما یک شب 3 گیگ دانلود کنم.الان 10 روزه سرعت من از 1 تا 8 صبح بیشتر از 3 کیلوبایت نمیره.در ضمن تبلیغات شاتل توی شیراز جدیدا خیلی زیاد شده.این نشون میده مثل قبل قدرت جذب مشتری رو نداره که رو به تبلیغ روی اتوبوس اورده.دوستان بهترین کار منصرف کردن مصرف کننده هایی هست که قصد دارن به سمت شاتل برن

4. 2 کاربر از lotus-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر نکنم اینطور باشه ! قطعا یک حجمی در ماه درنظر گرفته شده اما همون رو هم اجازه نمیده پشت سر هم کسی دانلود کنه برا مثال دوستان هستن و حتی خود من طی چند شب که ۳ گیگ دانلود کردیم ۱۰ - ۱۲ روز محدود شدیم و اینبار با دانلود حجمی متفاوت دوباره محدود شدیم .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اونطوری که تو صفحه قبل پشتیبانه بهم میگفت اصلا ربطی به کم مصرف یا پرمصرف بودن نداره
    اینا هرچند وقت یه بار اشتراک ها را عوض میکنن و این به شانست ربط داره که آیا با افراد کم مصرف مشترک بشین یا پرمصرف!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر نکنما ! چون من دقیقا یادمه سرویس خونمون رو اوایل زیاد استفاده نمیکردم اصلا محدود نشدم شبی ۱۰۰ نهایتا ۲۰۰ مگ به ندرت استفادم بود . بعد یک مدت یه برنامه ای رو میدیدم یه شب ۴ قسمتشو دانلود کردم فرداش محدود شدم !

۲ حالت داره یا مثل همیشه دروغ میگن و به نظرم همون میزان دانلود تاثیر داره !

یا برای یک بارم که شده راست میگن و هرچقدر مصرف کنی با افرادی مثل خودت مشترک میشی . در این صورت هم طبق تجربه مشخصه هر دوره از ۵ روز تا ۱ ماه متغیره برا مثال برنامه استارت میزنه این دوره رو ۵ روز انتخاب میکنه تو این ۵ روز هرچقدر دانلود کنید با فرادی که میانگین مصرفشون با شما یکیه تو دوره بعد مشترک میشید ! حالا خدا میدونه دوره بعد چه مدته ...

ولی طبق سرعتی که داده میشه بیشتر به گزینه اول میخوره ٬ یعنی محدودیت چون سرعت نوسان نداره و فیکس هست .

در نتیجه همون کلمه خود..ی اینجا کاربرد داره .

چه نتیجه ای گرفتم

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

فکر نکنما ! چون من دقیقا یادمه سرویس خونمون رو اوایل زیاد استفاده نمیکردم اصلا محدود نشدم شبی ۱۰۰ نهایتا ۲۰۰ مگ به ندرت استفادم بود . بعد یک مدت یه برنامه ای رو میدیدم یه شب ۴ قسمتشو دانلود کردم فرداش محدود شدم !

۲ حالت داره یا مثل همیشه دروغ میگن و به نظرم همون میزان دانلود تاثیر داره !

یا برای یک بارم که شده راست میگن و هرچقدر مصرف کنی با افرادی مثل خودت مشترک میشی . در این صورت هم طبق تجربه مشخصه هر دوره از ۵ روز تا ۱ ماه متغیره برا مثال برنامه استارت میزنه این دوره رو ۵ روز انتخاب میکنه تو این ۵ روز هرچقدر دانلود کنید با فرادی که میانگین مصرفشون با شما یکیه تو دوره بعد مشترک میشید ! حالا خدا میدونه دوره بعد چه مدته ...

ولی طبق سرعتی که داده میشه بیشتر به گزینه اول میخوره ٬ یعنی محدودیت چون سرعت نوسان نداره و فیکس هست .

در نتیجه همون کلمه خود..ی اینجا کاربرد داره .

چه نتیجه ای گرفتم
    دوره بیش از یک ماهه من الان بالای یک ماهه که محدود شدم با اینکه دوره جدید هم آغاز شده و تو این دوره در مجموع 4 روز فقط 150 مگ دانلود داشتم هنوز منو از محدودیت در نیاورده اند!

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

13

توجه توجه : کسانی که با شاتل مشکل دارن مخصوصاً نامحدود توی این صفحه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شکایتشون رو ثبت کنن و کد پیگیری بگیرن ( با اینترنت اکسپلورر راحت کار میکنه ) بعد با شماره 88113019 تهران تماس بگیرند ( بخش شکایات سازمان مقررات رادیویی ) و مشکل و کد پیگیری و شماره تلفنی که رانژه هست و شماره اشتراک خودشون رو بدن تا خطشون از سمت سازمان چک بشه و وای به حال شاتل با این سرویسهاش
    اگر خواستین شکایت کنید نگید شاتل شاتل اسم تجاری هست با اسم اصلی شرکت آریا رسانه تدبیر

شکایت کنید

12. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیشب بعد از 10 شب محدودیت سرعت دانلودم برگشت به حالت طبیعی البته از ترس اینکه دوباره محدود نشم و مثل اینکه گفتم حق بیشتر از 1 گیگ دانلود رو ندارین در ساعات رایگان زیر 1 گیگ دانلود کردم البته باید ببینیم در روزهای اینده به همین منوال هست یا نه شاید سر شیر فلکه رو باز کردن که ما از شاتل نریم و با خودمون هم یه 100 تایی رو نبریم یه شرکت دیگه

14. 2 کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوره بیش از یک ماهه من الان بالای یک ماهه که محدود شدم با اینکه دوره جدید هم آغاز شده و تو این دوره در مجموع 4 روز فقط 150 مگ دانلود داشتم هنوز منو از محدودیت در نیاورده اند!
    میگم ! اگر مبنی بر استفاده باشه که بعید میدوم ٬ دوره ها متفاوت هستن برا مثال فلکه باز میشه برا ۱۲ روز چک کنند کی چطور مصرف میکنه بعد یه تعداد روز شانسی انتخاب میشه ممکنه ۱ هفته باشه ممکنه ۱ ماه باشه و تو اون تعداد روز انتخابی به دوستان گرام share میشید ! که بازم میگم : این موضوع بعیده چون share یعنی متغیر نه فیکس .

16. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض ؟

دیشب بعد از 10 شب محدودیت سرعت دانلودم برگشت به حالت طبیعی البته از ترس اینکه دوباره محدود نشم و مثل اینکه گفتم حق بیشتر از 1 گیگ دانلود رو ندارین در ساعات رایگان زیر 1 گیگ دانلود کردم البته باید ببینیم در روزهای اینده به همین منوال هست یا نه شاید سر شیر فلکه رو باز کردن که ما از شاتل نریم و با خودمون هم یه 100 تایی رو نبریم یه شرکت دیگه
    سلام دوست عزیز
    سرعت دانلودت از ساعت 1 حالتش طبیعیه یا ساعت 3

18. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 105 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 105 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •