فرشادی تو که هنوز پی گیری نکردی کاراتو بذار ببین شاید بتونی شبانتو فعال کنی
خط حتما باید ازاد باشه
همین وقفه هه میکشه ادمو
نمیدونن که ما معتادیم اخه![]()
فرشادی تو که هنوز پی گیری نکردی کاراتو بذار ببین شاید بتونی شبانتو فعال کنی
خط حتما باید ازاد باشه
همین وقفه هه میکشه ادمو
نمیدونن که ما معتادیم اخه![]()
دیگه مجبورم ریسک کنم یا موفق میشم یا کلا مجبور میشم دور adsl یه خط قرمز بکشم الان هم سامانه جدیدشون راه افتاده هی واسم مسیج میفرسته سامانه جدید مخابراتی انگار حالا چیکار کردن نه خوبه هیچکدوم از امکانات سیترا رو نداره شبانه رو هم دوباره حذف کردن اونوقت انتظار دارن کسی ازشون اشتراک بگیره مثل دیوونه ها هی شبانه و نامحدودا رو حذف کنن دوباره اضاف کنن اینقدر این کارو تکرار کنن تا جونشون دربیاد![]()
نه من که 5 روز دیگه به پایان اشتراکم نمونده میخواستم این هفته هم صبر نکنم و کلا بگم از رانژ در بیارن که گفتم این فرصت بعد از عید فطر هم بهشون بدم
وگرنه بعدش اگه درست نشد
ما که رفتیم صابیا (صبانت) ک** لق پارسیا![]()
خدا وکیلی یه شب انقدر درد به دلم اومده بود گفتم بزار این داستانا رو بخونم! چند تاشو که دیدم مو به تنم سیخ شد! خدا وکیلی قسم یه لحظه فکر کردم سایت اشتباه هست و دارم داستان سرعت مردم کره رو میخونم!
داستان اصلی اینجاست که بدترین مشکلی پارس آنلاین داره و خیلی بده اینه که وقتی از اینترنت پارس آنلاین استفاده می کنم دیگه با غیر اون نمی تونم کار کنم، به سرعت بالا که عادت کنی دیگه استفاده از اینترنت غیر پارس آنلاین اذیت خیلی سخت میشه!یک مشت ادم دیوونه که هنوز نمیدونن idm اصلا اومده! میان نظر میدن... یادتونه تو این فیلما ما هواره هارو مسخره میکردن که خودشون زنگ میزنن به خودشون؟ جریانش دقیقا همینه.... همونایی که میان تو این تاپیک تبلیغ میکنن باید روزی 2 3 تا شعر هم اونجا تلاوت کننبعد از سال ها استفاده از اینترنت در ایران تنها شرکتی که بهتر از بقیه خدمات می ده پارس آنلاین بوده من که از هر اینترنتی استفاده کردم و الان که دارم از خدمات پارس آنلاین استفاده می کنم واقعا راضیم قیمت پایین، پشتیبانی قوی، کم مشکل ترین اینترنت در ایران ... به مدیریت خوبتون تبریک می گم
پرچم استقلالیا بالاست.
یه جمله در وصف این اقا بگید!
مدیرعامل: عبدالله فاتح
خودم» از وقتی مدیر عامل شدی من تازه قدر DIAL UP رو میدونم... تازه میفهمم چقدر خوبی!
یه فیلمی هست به نام PROPOSAL 2009
تو این فیلم یا رو تو یه دهکده مجبور میشه بره اینترنت... خلاصه تنها راهش دایل اپ هست...این صدای بوق دایل اپ که میاد طرف کپ میکنه!
الان اون صدا برای من سمفونی عشقه!
Last edited by hasanoooooooo; 26-07-2014 at 19:48.
صبر کن ماهم بیاییم بیرون بعد فوشی کن بیمیعرفت
ولی خدا رو شکر کنید حق انتخاب دارین توی ای اس پی ها یمختلف
دهات ما که همین پارس افلاینه با مخابرات فن اوا و اسیا تک دیگه چیزی نیست
اقا ما دیگه عادت کردیم 1ماه نتو تمدید نکردم منتظر بودم شبانه برگرده الان هم که برگشته دیدیم شانسیه شانس ما هم سرویس گرفتیم دیدیم night نداره
الان هم که دوباره کلا حذفش کردن اینا اصلا یه تختشون کمه هی امروز اضاف میکنن فردا حذف میکنن نمیدونم قصدشون از این کار چیه
سلام دادا با چه شماره ای تماس می گیری؟ من مشهدم روز زنگ زدم میگم دیشب من صفحه برام باز نمی شه می گه ساعت 2 شب زنگ بزن وصلت می کنیم تهرون
02182201 پشتیبانی 24 ساعته است
ا مگ پارس مشهد شب که میشه(بر سر خود میزنمو و نعره می کشم.)
من پشتیبانی شهرمون (اصفهان) ریدایرکت شده رو تهران
یعنی پشتیبانی شهرمون رو میگیرم اتوماتیک وصل میشه پشتیبانی تهران
ولی الان از مرحله ای که من تماس بگیرم گذشته
خودشون زنگ میزنن
ساعت 2 شب وصلت میکنه تهران بعد میگه شما نفر 24 ام در صف میباشید
تا صبح وایمیسی نوبتت بشه کلی هم پول تلفنت میاد بعد یکم با کارشناس مربوطه صحبت میکنی میپیچونتت که چند بار دیگه هم زنگ بزنی و از بس صف انتظار طولانیه پشیمون بشی پیگیری کنی
من دیدم شعور ندارن برا همین شکایت کردم الان خودشون پیگیرن زنگ میزنن بهم
شما هم اگه دیدی وضع همینه شکایت کن
Last edited by new2012user; 26-07-2014 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)