به نظر من اگه 1گیگ محدودیت شبانه باشه عادلانس.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درود
منم عین شما تموم بشه دوره
رفتم یه شرکت دیگه البته تا الان 10 نفر رو متقاعد کردم که اونا هم با من هستن گذشته از این که چنان تبلیغاتی برای شاتل کنم که کسی جرات نکنه بره شاتل
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
والا ما هم راضی هستیم به 1 گیگ اما متاسفانه الان تا صبح شاید 30 مگ دانلود کنه با سرعت 2 تا 3 کیلو بایت![]()
دوستان امروز تماس گرفتم با شرکت شاتل می گه بر اساس قانون تنظیم مقررات ما می تونیم سرعت شما رو 1 به 10 شیر کنیم. سرعت شما هم چون 128 هست ما اگر تقسیمش کنیم به 10 می شه 1.6 (چون 16 هست)
این قانونیییییییییییییییییییی یی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتت
من شب ها سرعتم از 6 بالاتر نمی ره
آقا اگر قانونی نیست بگین تا من صداشونو ضبط کنم بفرستیم.. دیگه دارن شورشو در میارن آخه...................
شب ها بیش از یک ماه هست که نمی تونم بیش تر از 30 یا 50 مگ دانلود کنم کل شب رو!!!
طبق قانون سازمان مقررات رادیویی حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 هست
ولی شاتل تو این صفحهتو بند دوم گفته حداقل ضریب اشتراک یک به 10 ه یعنی میتونه بین 100 نفر هم تقسیم کنه که خلاف قانونه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب با این شرایط باید با سرعت 5 کلیوبات بسازیم؟ عجب رویی هم دارن....!@#!@#!@#$%$^%^&&^)
بله شاتل داره تو سرویس های CRA شدیدا قوانین رو نقض میکنه ! هیچ کس هم کاری بهش نداره ...
از طرفی حتی همین بند خودش رو هم قبول نداره یعنی تو این سرویسا علاوه بر اشتراک سازی با ضریب حداکثر محدود سازی هم صورت میگیره به این صورت که اگر در منظقه مخابراتی شما فقط سرویس CRA داشته باشید باید سرعتتون برای ۱۲۸ کیلوبیت ۱۶ کیلوبایت باشه که ۱٫۶ کیلوبایت خواهد بود به این معنی که شما محدود هستی نه اینکه مشترک در یک باندی که کسی از اون استفاده نمیکنه !
اره تنظیم مقررات به منم همینو گفت!
بهترین کار اینه که از شاتل بری و دیگه پول تو جیب همایون ..... نریزی.
شرکتهای دیگه چیزی به عنوان محدودیت را ندارن!
سلام.
کسی از میزان حدودی محدودیت شبانه اطلاع داره؟
در بالا گفته شد 1 گیگ. می خواستم ببینم دوستان تایید می کنن؟
مقدارش رو برام پیام بگذارین(پروفایل)
من فعلا شبی 500 تا دانلود می کنم از ترس محدود شدن. اگر 1 گیگ باشه به نظر من که مناسبه.
ممنون
Last edited by pcsoft; 26-10-2011 at 19:07.
هر کی می خواد از شاتل استفاده کنه به 2 مورد اصلی باید توجه کنه
1-روز اینترنتش خوب نیست!
2 شب ها که باید فکر کنی اصلا اینترنت نداری>>>>>> اگه کاری هم داشتی با دیال آپ(dial-up) باید متصل بشی .....
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)