تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3472 از 4105 اولاول ... 247229723372342234623468346934703471347234733474347534763482352235723972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,711 به 34,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت m0ota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    رشت شهر باران

پيش فرض

دوستان آموزشی رو اگه بریم بعدش دانشگاه در بیایم بریم دانشگاه ... تکلیف آموزشی چی میشه ؟

بعد دانشگاه دوباره باید از اول بریم دوره اموزشی رو ببینیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسی هست اینجا امریه داشته باشه یا قبلا امریه گرفته باشه؟
    چند تا سوال داشتم

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستام من افتادم 03 که تو پست اول زده ارومیه ولی به یه نفر وارد نشون دادم برگمو گفت عجب شیره. قضیه چیه امکانش هست عوض شده باشه؟ شنیدم کد ها عوض میشن هر از گاهی. جایی هست بشه بروز شدشو دید؟
    این طور که پیداست 03 برخلاف پست اول عجب شیره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاع دارین چه جور جاییه؟
    Last edited by livebot; 11-02-2016 at 23:02.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

هه هه خدمت یادش بخیر
    من سال 87 با دیپلم زد به سرم رفتم خدمت افتادم 08 خاش.الان که فکرشو میکنم چه شبها و روزهایی اونجا پشت سر گذاشتم خودم میمونم چجوری تحمل کردم.واقعا وحشتناک بود و فقط کسی که تو اون پادگان لعنتی خدمت کرده باشه میدونه چی میگم.ولی خب چاره ای نیست باید این دوره را تحمل کرد تا تموم بشه

5. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان من هنوز منتظرم. با اجازه من سوالامو یه بار دیگه میپرسم:

1. دوره آموزشی من افتاده تو تعطیلات عید. تو عید و چهارشنبه سوری اونجاییم یا مرخص میکنن بیایم؟
    2. موبایل همراهم ببرم؟ اگه آره اونجا میبریم تو یا تحویل میدیم. اگه تحویل گرفتن مطمئنه جای گوشی؟
    3. اونجا اجازه میدن بعد از ظهر ها یا آخر هفته ها بریم چند ساعتی شهرو بگردیم؟
    4. زانوی من یه کم مشکل داره. اگه بشین پا شو و پا مرغی و ... بگن بریم نمیتونم. در خواست معاف از رزمی هم دادم موافقت نشد. اگه گفتن برین چی کار میشه کرد میشه توی جمع پا شم بگم من زانوم مشکل داره نمیتونم برم؟
    5. وسایلمون رو قبل تو رفتن میگردن؟ اگه آره میشه قیچی کوچیک برای اصلاح و از این جور چیزا برد تو؟
    6. اونجا لباس و اینا رو خودمون میشوریم دیگه؟
    7. حداقل پولی که فقط برای زنده موندن اوجا لازمه چقدره؟
    8. این سوال رو هم لطفا نخندین بهم: ریش بزی رو بزنم برم یا اونجا بزنم مشکلی نداره؟ 10 ساله نزدمش.
    9. کتاب زبان انگلیسی ببرم اونجا بخونم؟ میشه برد تو و این که وقت میشه؟

خیلی شرمنده سوال زیاد شد.
    محل آموزش هم معلوم شد: 03
    8- قبل رفتن بزن، بزار اونجا مورد تمسخر یه عده احمق قرار نگیری !

رشتم مهندسی هواپیماست. والا اگ امریه داشتم ک میوفتادم نیرو هوایی ارتش ن نیرو زمینی.
    اره دوستان میگفتن جاش خوبه. البته بخاطر اینکه همه با مدارک لیسانس و فوق و دکتری اونجا میرن. خب وقتی هم همه تحصیل کرده باشن یه مقدار قضیه اش فرق میکنه.
    اینجوریا نیست عزیز ، اتفاقا بارها و بارها برات پیش خواهد اومد که خواهی گفت این فرد چطوری ارشد گرفته ! یا مثلا اونیکی اصلا کجا درس خونده ! سرباز صفرهایی رو خواهی دید که شعورشون هزازان برابر یک تحصیل کرده هست ! تحصیل باعث بالا رفتن شعور نمیشه ، فرهنگ و تربیت صحیح هست که باعث بالا رفتن شعور میشه ! منم مثل شما فکر میکردم ولی هم در اموزشی که همه بالاتر از فوق دیپلم بودن و هم، بخصوص در یگان این مورد برام ثابت شد !
    Last edited by alex_love; 12-02-2016 at 01:11.

7. 10 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

اینجوریا نیست عزیز ، اتفاقا بارها و بارها برات پیش خواهد اومد که خواهی گفت این فرد چطوری ارشد گرفته ! یا مثلا اونیکی اصلا کجا درس خونده ! سرباز صفرهایی رو خواهی دید که شعورشون هزازان برابر یک تحصیل کرده هست ! تحصیل باعث بالا رفتن شعور نمیشه ، فرهنگ و تربیت صحیح هست که باعث بالا رفتن شعور میشه ! منم مثل شما فکر میکردم ولی هم در اموزشی که همه بالاتر از فوق دیپلم بودن و هم، بخصوص در یگان این مورد برام ثابت شد !
    اینو واقعا باید با طلا نوشت زد سردر یونیسف. دمت گرم.

9. این کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یادش بخیر سال 85 (اووف چه عددی خدا بازم نصیبمون کنه از اون خوباش) رفتیم . اموزشی گیلانغرب . یگان هم نیرو مقاومت

و جا داره خدارو شکر کنم که هنوزم باورم نمیشه چجوری منو انداخت پادگان شهر خودم نیرو مقاومت که اصلا بدون سفارش کسی رو اونجا راه نمیدادن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

راستی یادتون باشه اونجا گاها ؛ بخصوص تو آموزشی و اردو . باید با خلاقیت فردی ابزار کار تهیه کنید . مثلا اگه پوست کن خواستید و نداشتید من تو سایت diys دیدم که مثلا درب قوطی رو طرف تبدیل کرد به پوست کن و یا همچین موردایی . سعی کنید چندتا از این ترفندا رو ببینید یا بگیرید براتون خوبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من ١٢/١ اعزامم به پادگان وليعصر اردكان
    ميخواستم بدونم چجور پادگاني هست از نظر فرمانده ها و خود پايگاه و اينكه از هرجايي پذيرش گرفته باشي بعد آموزشي همون جا برمي گردونن يا ممكنه جاي ديگه بندازن؟
    دوستان شرمنده نقل قول زدم
    كسي نبود راهنماييم كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بچه ها میگم من پستهای دوستان رو میخوندم یه چیز برام عجیب بود، مگه ارتش هم امریه میگره تا اونجا که من میدونم امریه دار ها فقط مال سپاه می باشه. یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم یه پادگان خاص تو شهر خودمون (ارتش نیرو زمینی ) بیفتیم باید چکارکنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •