اره ... خب درست نشه میریم دیگه! زندگی رو سخت نگیر...من امیدم بیشتر شده از امروز صبح!
سرعت من الان 700 شده! چیزی که تو این 20 روز گذشته سابقه نداشت!
اره ... خب درست نشه میریم دیگه! زندگی رو سخت نگیر...من امیدم بیشتر شده از امروز صبح!
سرعت من الان 700 شده! چیزی که تو این 20 روز گذشته سابقه نداشت!
دلم لک زده برای دانلود شبانه که سرعتم 400 تا 500 کیلوبایت بود..........![]()
جلو پشتیبانا پارس مظلوم نشیدا اگه مظلوم بازی در بیارید یه جوری کلاه سرتون میزارن که تو عمرتون ندیدید
یارو اومد تو سیستم من یه سایتی علمی آمریکایی نمیدونم از تو کجاش درآورده رفته تو یه لینک مخصوص دانلود میکنه که بهتون قول میدم با dial up ام ازش دانلود کنید سرعتش میزنه بالای 200 کیلوبایت بعد میگه مشکلی نیست که
میگم مرتیکه این این لینک رو از کجات آوردی رفتی از ابر کامیپوتر فلان موسسه علمی داری دانلود میکنی میخوای بهت سرعت کم بهت بده؟
خیلی قضیه واضح هست من یک لینک دارم که داره تو ساعت روزانه و 1:55 دقیقه شب به من 400 کیلوبایت میده همون لینک تو ساعت 2:05 به من 60 کیلوبایت هم نمیده
هر موقع این درست شد اونوقت مشکل من حل شده
هر موقع من از این لینک تو ساعات رایگان حداقل 256 کیلوبایت گرفتم اون موقع مشکلم حل شده
اقا این مشکلات حل نشه تکلیف چیه؟ خب ادم میره 12 مگ 3گیگ ماهی 24 تومن میگیره سرعت شبانه زیر 800 هم نمیره. خب ادم مغز خر نخورده این همه پشتیبانی و شرکت کلنجار بره و هی به 195 شکایت کنه و اخرشم هیچی توش نباشه.
همین مخابرات 10 مگ میده شبانه 8 گیگ میشه دانلود کرد خب.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا عکسه اپلود نمیشه
تو تست برای من شهراد میزنه الان![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا عکسه اپلود نمیشه
تو تست برای من شهراد میزنه الان![]()
شمارو هم انداختن رو شهرادنت![]()
یک ضرب المثل اینجا هست که میگه
عروس ما خودش کوره چه برسه به اینکه لگد گاو بخوره
حالا حکایت منه
ولی یک حسی بهم میگه اینا در حال تستن
تست چی نمیدونم یکاری میخوان بکنن که بازه زمانی ماه رمضونو انتخاب کردن و سه شنبه (عید فطر) تمام شاید دارن خطها روتست میکنن بعدش سرعت هرکی درست شد که شد نشد دیگه نمیشه دلیلشم میشه کاهش پهنای باند مرکز مخابراتی بهمین سادگی بهمین خوشمزگی!
ضمنا وقتی میگی جمع میکنم خطمو اصرار نمیکنن . بمن که هر دوبار خودشون پبشنهاد کردند
Last edited by binaafarin; 26-07-2014 at 18:15.
من نمی دونم با این همه توهین و تحقیری که داره از طرف پارس آنلاین به کاربراش میشه چرا هنوز افرادی که مدت مدیدیه مشکل دارند هنوز اصرار به تهیه سرویس از این شرکت دارند!
طرف زنگ زده گفته همینی که هست می خوای بخواه نمی خواتی هرییی ... یه جوری صحبت می کنند انگار دارند به ملت صدقه می دهند... البته تقصیر خود کاربران هم هست که همش امروز فردا می کنند و فقط بلدند اینجا بیان بگه آقا سرعت خیلی کمه 2 ماهه! خوب عزیز من می بینی درست بشو نیست برو تخلیه بزن اعصاب خودتم راحت کن!
![]()
خوبی اش اینه شفاف سازی میشه
بالاخره اینجا بازدید کننده زیاد داره ولی کسی هایی که پست میدن انگشت شمارن
کسی که تازه میخواد سرویس بگیره میهفمه یک روزی ممکنه این بلا سرش بیاد
حالا من نمیدونم
ایا واقعا خود پارس انلاینم نمیدونم چه اتفااقی افتاده؟یا میفهمه
حداقل بیاد بگه اقایان سرعت یک ماه کند میشه حواستو باشه بعدش درست میشه شکیبایی کنید واقعا اگه اینو میگفت چه لطف بزرگی میکرد
ولی وقتی میاد میگه خطتت نویز داره مشکل پهنای باند داری و مشخص نیست کی حل شه(بمن که گفت 6ماه تایک سال ممکنه طول بکشه)
عملا داشت ابپاکی میریخت رو دستم
معلومه ادم شاکی میشه
Last edited by binaafarin; 26-07-2014 at 18:26.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)