شاتل داره به سرعت روزانه هم گند میزنه
تست ساعت 12 شب
128 اکو
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل داره به سرعت روزانه هم گند میزنه
تست ساعت 12 شب
128 اکو
![]()
EC0-128 تست ساعت 12:47 شب (یعنی الان)
من كي گفتم راضيم ميگم سرعت شباي من هم 3 كيلو بايت هست ولي شما هموم موقع يعني نصف شب بري از خود سايت شاتل دانلود كني با سرعت 256 كيلو بايت دانلود ميكني از سايت شاتل پس نتيجه ميگيريم كه نرم افزارشون كشكه ... و دارن كاربرا رو اذيت ميكنن
اینو به سفارش جکسون عزیز گذاشتم.
سرعت دانلود رو همیشه کم میزنه.
من دارم با سرعت 120 دان میکنم.
سلام سروش جانمن دارم با سرعت 120 دان میکنم.
دستت درست
اینکه گذاشتی به نظر خیلی افتضاحه سرعتش که
ولی اگر 120 دان میکنی که خیلی عالیه
از اطلاع رسانیت ممنونم
فلفل نبین چه ریزه ببین چه سرعتی دان میکنه (چی گفتم شعر که نبود!!!!!)
خیلی بیش از حد شاتل دزده مثلا 512 نامحدود گرفتم کلا سرعت منو محدود کرده روی 2 میگه هیچ مشکلی توی سرویس شما نیست تازه حداقل 6 باید باشه که همونم نیست ولی جالب اینکه بعضی وقتا از ای پی های مخابرات میگیره که توی سیستم شاتل محدود نیستن سرعت میره بالا تا 55 60 ولی سریع از شاتل اینترنت رو قطع می کنن پشتیبانی هم که فقط چرت و پرتای خودشو میگه و وقتی کم میارن یا جواب نمیدن یا قطع میکنن
Last edited by nimakh; 26-10-2011 at 08:40.
توجه توجه : کسانی که با شاتل مشکل دارن مخصوصاً نامحدود توی این صفحه
شکایتشون رو ثبت کنن و کد پیگیری بگیرن ( با اینترنت اکسپلورر راحت کار میکنه ) بعد با شماره 88113019 تهران تماس بگیرند ( بخش شکایات سازمان مقررات رادیویی ) و مشکل و کد پیگیری و شماره تلفنی که رانژه هست و شماره اشتراک خودشون رو بدن تا خطشون از سمت سازمان چک بشه و وای به حال شاتل با این سرویسهاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nimakh; 26-10-2011 at 08:38.
میگم برای اونایی که میخوان از شاتل برن
اگه adsl میخوان پارس آنلاین و آسیاتک بهترین انتخابه (که به نظر من پارس بهتره)
اگه هم وایمکس میخوان با توجه به اینکه ایرانسل شبانه رایگان نداره و از طرفی قیمت سرویسهای نامحدودش سربه فلک میکشه و پوشش فقط در 7 شهر داره ولی مبین نت پوشش سراسری داره و شبانه رایگان و قیمت مناسب تر به نظر من مبین نت برای این دسته از افراد خیلی بهترترترترترتره!!!!![]()
من که حجمم تموش شه فسخ میکنم میرم پارس آنلاین ٬ حداقل ۱۵ تا ۱۸ نفر رو هم با خودم میبرم ! شرایط کاریم هم جوریه که هر روز کلی آدم ازم راهنمایی میخوان برا گرفتن نت قبلا میگفتم شاتل الان عمرا نمیزارم کسی بره شاتل حداقل روزی ۳ تا مشترک پروندن رو شاخ کارمه ...
بر خلاف چیزی که می گن که نرم افزار قانون خاصی نداره فکر می کنم به یک گیگ حساسیت داره
من حدود 2 هفته محدود بودم و شب دوم اندکی بیش از یک گیگ دانلود کردم بلافاصله دوباره محدود شدم
الان چند شبه که نذاشتم حتی به هزار مگ برسه و فعلا که محدود نشدم
یادمه پارسال اینجا کلی گفتم که یه کم قناعت کنید و خودمون رعایت کنیم که دودش تو چشم همه نره
بعضی موافق و بعضی هم مخالف بودن که نه ما پول دادیم حق داریم شبی 5 گیگ تا خرخره دانلود کنیم
الان نتیجه ش شد این که دانلود هرکی بشه 1001 مگ فقط به خاطر یک مگ بیشتر چند شب باید گند زده شه تو اعصابش
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)