تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3471 از 4751 اولاول ... 2471297133713421346134673468346934703471347234733474347534813521357139714471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,701 به 34,710 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس تا دیر نشده برین تحقیق کنین واسه یه شرکت لااقل بهتر و در اولین فرصت از شاتل برین

همچنین دوستان لطف کنن اطلاع رسانی کنن . چون بهترین تبلیغ چه منفی چه مثبت نفر به نفره یعنی همین حرفهایی که ما به همدیگه میزنیم
    من الان تو تحقیقاتم.دوستان از شاتل گذشته نتیجه تحقیقات و تجربیاتشونو اینجا یا تو یه تاپیک اختصاصی در میون بزارن،بدرد میخوره؛ فک نکنم از بچه های این تاپیک کسی باشه که تخواد بره و دنبال جای جدید نباشه.

دقیقا همینطوره.اتفاقا یوزهای پر مصرف معمولا کسایی هستن که خیلیا برای گرفتن ADSL باهاشون مشورت میکنند.
    خود من کلی یوزر رو فرستادم شاتل حالا رایشونو میزنم.
    برا شروع 2-3 ساعت پیش یکی رو منصرف کردم

2. این کاربر از pouyapro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان سلام

اقایون رفتم نمایندگی شهرمون ( مازندران - بابل ) که با نمایندگی در مورد محدودیت سرعت شبانه من و برادرم صحبت کردم اونم برای دومین بار که دیدم این سری یک پسره مثلا از تهران اومده بود و کمی کامل تر توضیح داد. شرح صحبت :

قضیه این محدود کردن شبانه چیه : دست ما نیست و کاملا خودکار توسط نر م افزار انجام میشه ! و شما با پر مصرف ها SHARE میشید ! و محدود کردن سرعتی در کار نیست !!

خب اسم نرم افزار چیه : OSS !

خب نحوه عملکردش چی و چجوریه : براساس الگوی مصرف و اینطور نیست که بیایم بگیم چند و چقدر مصرف کنید !

خب چرا وقتی از سایت شاتل دانلود میکنیم همون لحظه با سرعت 250 دانلود میکنه : سایت شاتل , اینترنت نیست ! اینترانت است !

خب شما دارین خودتونو با پارس انلاین مقایسه میکنید : اره ما نمیخوایم مشکل پارسال پارس انلاین را پیدا کنیم که همه ناراضی شدند!

خب چرا اصلا این کار را کردید : چون شما پر مصرف ها کل پهنای مصرفی را از ان خود میکردید !و شماها فقط 5% هستید و 95 درصد دیگه مشکل پیدا میکردند !

خب شمایی که مدعی بر این هستید که هزاران مشترک تو هر شهرستان دارید و معتبر و با آبرو هستید چرا این موضوع را در سایت اطلاع رسانی نکردید : متاسفانه با وقاهت کامل گفت الان دارم به شما اطلاع رسانی میکنم ! لبخندی زدم و گفتم اگه قرار باشه هرکی مشکل داره بلند شه بیاد اینجا که اصلا با عقل جور در نمیاد! هیچ جوابی برای این سوالم نداشت و همون لحظه برادرم فسخ کرد و بعد دو روز خطش جمع شد!

منم این دوره ام که تمام شه جمع میکنم. چون بعد اینکه تمدید کردم 1 شب استفاده کردم بعد اون 1شب الان 9 شبه محدودم و هر شب ساعت 12:55 مودم را خاموش میکنم تا ساعت 8 صبح و هنوزم از محدودیت در نیومدم !

با تشکر
    Last edited by Javad0111; 25-10-2011 at 19:29.

4. 5 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مازندران-آمل

پيش فرض daghighan

دوستان سلام

اقایون رفتم نمایندگی شهرمون ( مازندران - بابل ) که با نمایندگی در مورد محدودیت سرعت شبانه من و برادرم صحبت کردم اونم برای دومین بار که دیدم این سری یک پسره مثلا از تهران اومده بود و کمی کامل تر توضیح داد. شرح صحبت :

قضیه این محدود کردن شبانه چیه : دست ما نیست و کاملا خودکار توسط نر م افزار انجام میشه ! و شما با پر مصرف ها SHARE میشید ! و محدود کردن سرعتی در کار نیست !!

خب اسم نرم افزار چیه : OSS !

خب نحوه عملکردش چی و چجوریه : براساس الگوی مصرف و اینطور نیست که بیایم بگیم چند و چقدر مصرف کنید !

خب چرا وقتی از سایت شاتل دانلود میکنیم همون لحظه با سرعت 250 دانلود میکنه : سایت شاتل , اینترنت نیست ! اینترانت است !

خب شما دارین خودتونو با پارس انلاین مقایسه میکنید : اره ما نمیخوایم مشکل پارسال پارس انلاین را پیدا کنیم که همه ناراضی شدند!

خب چرا اصلا این کار را کردید : چون شما پر مصرف ها کل پهنای مصرفی را از ان خود میکردید !و شماها فقط 5% هستید و 95 درصد دیگه مشکل پیدا میکردند !

خب شمایی که مدعی بر این هستید که هزاران مشترک تو هر شهرستان دارید و معتبر و با آبرو هستید چرا این موضوع را در سایت اطلاع رسانی نکردید : متاسفانه با وقاهت کامل گفت الان دارم به شما اطلاع رسانی میکنم ! لبخندی زدم و گفتم اگه قرار باشه هرکی مشکل داره بلند شه بیاد اینجا که اصلا با عقل جور در نمیاد! هیچ جوابی برای این سوالم نداشت و همون لحظه برادرم فسخ کرد و بعد دو روز خطش جمع شد!

منم این دوره ام که تمام شه جمع میکنم. چون بعد اینکه تمدید کردم 1 شب استفاده کردم بعد اون 1شب الان 9 شبه محدودم و هر شب ساعت 12:55 مودم را خاموش میکنم تا ساعت 8 صبح و هنوزم از محدودیت در نیومدم !

با تشکر
    یعنی میتونم بگم دقیقا همین حرف ها و همین شرابط تو شهرستان آمل هم تکرار شده ..........

6. 2 کاربر از b2never بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فسخ من حدود 20 روز طول کشید.--------ها اینقدر طولش دادن تا سر ماه رسید بعد با پررویی تمام دوباره زنگ زده میگه نمیخوای تمدید کنی؟؟؟؟؟!!!!!!!
    میگم من 20 روز پیش درخواست فسخ دادم.عوضیا برای اینکه پول برنگردونن میذارن سر ماه قطع میکنن.پیشنهاد من برای فسخ اینه که بذارید وقت صورتحساب که شد دیگه پول نریزید خودشون یه هفته بعد فسخ میکنن.اگه درخواست فسخ بدید فقط اعصاب خودتون رو خورد کردید.
    الان از پارس آنلاین سرویس دارم.واقعا تفاوت از زمین تا آسمانه.خیلی راضیم.512 گرفتم که روی 2 مگ بستن بدون هیچ نامه و یا معرفی نامه ای.پینگ تایم هم که دقیقا نصف شده.پینگش خیلی عالیه پارس.البته شاید تو منطقه ما اینطوریه.امیدوارم چشم نخوره و روز به روز بهتر بشه پارس آنلاین.

8. 3 کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

این دوستان تا الان مشخصات خودشون رو کامل نکردند
    hosseinf722@gmail.com

mehranarsenal

yaser1365
    مثال : علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران

10. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی شاتل ( 1 ساعت پیش ) درخواست فسخ دادم
    فردا از رانژه در میاد و همون وقت هم میرم پارس آنلاین میگیرم
    تا فردا 2 گیگ شارژ هم نابود میکنیم

12. 2 کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی میتونم بگم دقیقا همین حرف ها و همین شرابط تو شهرستان آمل هم تکرار شده ..........
    همین حرف ها و همین شرابط تو همه شهرها تکرار شده...
    بیشتر از اینکه از اینترنتم شاکی باشم از وقاحت اینا اعصابم به هم میریزه.
    من به جز این قضیه شبانه و شیرینگ و اینا، صدتا مشکل دیگم با شاتل دارم زنگ میزنم پشتیبانی، (...) با وقاحت یه مشت دروغ و چرت و پرت تحویلم میده؛به روشم میارم مزخرفاتشو عین خیالشم نیست!

دوستان پارس 512 سرعت روزانه و شبانش چقدره؟ هر شب چقدر رایگان دانلود میکنین؟

14. این کاربر از pouyapro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

واقعا نمیدونم چرا کارمندای شاتل یک لحظه هم خودشون رو جای مشترک نمیزارن ... !؟

ما محدودیت نداریم ٬ آره ارواح ... پس ساعت ۰۰:۵۵ تا ۳ صبح همه با پر مصرفا share میشند ! حتی کسایی که ۲ ماهه مصرفشون زیر ۱ مگه تو شب ...

من که هر وقت رفتم با دلیل و منطق با این بی منطقا صحبت کردم درباره ۱ تا ۳ خفه خون گرفتن در رفتن هیچ کس جواب نمیده فقط خفه خون ! چیز خوبیه !

16. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

واقعا نمیدونم چرا کارمندای شاتل یک لحظه هم خودشون رو جای مشترک نمیزارن ... !؟

ما محدودیت نداریم ٬ آره ارواح ... پس ساعت ۰۰:۵۵ تا ۳ صبح همه با پر مصرفا share میشند ! حتی کسایی که ۲ ماهه مصرفشون زیر ۱ مگه تو شب ...

من که هر وقت رفتم با دلیل و منطق با این بی منطقا صحبت کردم درباره ۱ تا ۳ خفه خون گرفتن در رفتن هیچ کس جواب نمیده فقط خفه خون ! چیز خوبیه !
    بابا اخه به اون کارمند بدخت چه ربطی داره مشکل اصلی مدیریت شاتله!!! هرچی هست زیر سر اونه
    اون بدبخت اپراتور سادس بهش گفتن اینو بگو اونم میگه.....!!! چاره ای نداره که

18. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بچه ی شهر
    منم میخوام برم
    یه تاپیک هست در قسمت اینترنت پرسرعت که برای شیرازی ها هست
    فعلا هر شرکتی رو حساب کنی حتی شرکتهای درپیت از شاتل خیلی وضعیتشون بهتره
    البته بحث سر دانلود شبانه هست فقط
    آسیاتک که مربوط به مخابرات هست خوبه پارس آنلاین هم خوبه
    ولی فکر کنم پارس آنلاین بهتر باشه
    من خودم میخوام از این شرکت بگیرم

دیشب سرعت من رو 250 بود
    یه اتفاق جالبی افتاد
    ساعت دقیقا 3 نصف شب که سرعت بالا میره دوبار کانکشن من به طور خورکار دی سی شد
    یعنی اگر بیدار نبودم دانلود دیشب از دستم میرفت
    اتقاف دوم
    ساعت حدود 5:30 صبح که رفتم بخوابم دانلود منجر رو لیست کردم رفتم خواب
    صبح ساعت 7:40 بیدار شدم رفتم دیدم مانکشن وصله ولی هیچی دانلود نمیکنه
    از ساعت 5:30 تا 7:40 حدود 1.5 گیگ دانلود کرده بود
    حتی صفحه گوگل هم باز نمیکرد
    تا ساعت 8 صبح نشستم بعد امتحان کردم دانلود میکرد

ناکسا یه کاری کرده بودن تا یه مقدار مشخص که دانلود کردی بعد send / reseive صفر میشد

اسیاتک شیراز سرعت دانلود همه سرویسهاش چه 128 چه 2مگ یکی هست
    شبانه 45 هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •