ايول واقعا قدرت تخيلت زياده.شما از اين قوي تخيل بيشتر استفاده من تا ما اينجا آب دهنمون واسه يه همچين بازي سرازير بشه
ايول واقعا قدرت تخيلت زياده.شما از اين قوي تخيل بيشتر استفاده من تا ما اينجا آب دهنمون واسه يه همچين بازي سرازير بشه
سلام.
من يه مشكلي پيدا كردم با يكي از ماموريت هاي اين بازي. اسمش هست Verdant Meadows و بايد برم يه فرودگاه متروكه رو بخرم و با هواپيما تمرين كنم. من تو همون مرحله كه بايد هواپيما رو بلند كنم گير كردم. حدود پنجاه بار اين مرحله رو رفتم اما رد نميشه. ممنون ميشم يه كمكي بكنيد.
ببخشيد من سرچ كردم اما هيچي نفهميدم. گفتم سيو بازيم رو بزارم يكي همت كنه برام رد كنه. ممنون. :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hectorist; 02-04-2008 at 11:02.
ببخشید اگر کسی سیو آخر بازی را داره بزاره
در ضمن کسی لینک دانلود برنامه Hot Caffe را داره؟
فک کنم با 2 چرخا رو میده تو.مطمئنم مشکلتون تو بستن چرخاس.اگه حل نشد بگین من براتون همشو برم.
سلام دوست عزیز. بله با دکمه 2 میره رو هوا. من همه جوره امتحان کردم و هر چی میگه رو انجام دادم.
این همش رو که میگین رو منظورتون همه ی بازی هست ؟؟؟ممنون ، اما همین مرحله رو فقط اگه یه زحمتی بکشید ممنون میشم.
نه بابا منظورم کل هواپیمایی هست.آخه این یکی که میگین بلند شدن هست رو نرین بقیه رو عمرا بتونین رد کنین!!
حالا من اینو میرم.
بیا اینم رد شده کل مدرسه هوایی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما سعی کن یاد بگیری.بدون یاد گرفتن هواپیما باید جدی جدی بازی رو من برات تموم کنم!!
امین عزیز درست میگه .
چون اگه یاد نگیری نصف بازی رو یاد نگرفتی .
مخصوصا اونی که باید دنبال اون جت بری !!!
البته ما هم اون مراحل اموزشی رو پیچوندیم و مشکلی برامون پیش نیومد ، شاید شانس اووردیم !!!امین عزیز درست میگه .
چون اگه یاد نگیری نصف بازی رو یاد نگرفتی .
مخصوصا اونی که باید دنبال اون جت بری !!!
سلام.
من يه مشكلي پيدا كردم با يكي از ماموريت هاي اين بازي. اسمش هست Verdant Meadows و بايد برم يه فرودگاه متروكه رو بخرم و با هواپيما تمرين كنم. من تو همون مرحله كه بايد هواپيما رو بلند كنم گير كردم. حدود پنجاه بار اين مرحله رو رفتم اما رد نميشه. ممنون ميشم يه كمكي بكنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست من اين دوتا رو دان كن بعد كپي كن تو my document تو فولدر سنادندرست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش خلباني رو به طور كامل رفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)