این کاستومایز رو باید با کدوم fs فلش کنم؟
این کاستومایز رو باید با کدوم fs فلش کنم؟
من خودم كاستو مايز هم داده بودما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بيا اينم همون كاستومايزي كه cico گفتن برو تو اون سايت روسي دان كن برات اپلود كردم !!!!
با FS فارسيه ديگهاین کاستومایز رو باید با کدوم fs فلش کنم؟
اونجا را بيخيال
همونجايي كه گفتم برو
من خودم هستم هر سوالي داشتي
سخت افزاري ميشه ولي كار هر كسي نيست
بدين صورت كه بلند گوي گوشي را عوض كنه و البته هنوز كسي تست نكرده
من اگه يه بلندگوي بهتر داشتم تست ميكردم
يه راه ديگه هم هست اون اينكه يه آمپلي فاير جدا از گوشي بغل گوشي نصب بشه با يك يا 2 بلندگوي جداگانه
و در اين صورت 3 رشته سيم هم بايد بصورت مخفي يكه به برق يعني باطري و يكي هم از خروجي پري آمپليفاير گوشي به ورودي آپلي فاير، وصل بشه و ديگري هم به منفي
در اين حالت صداي گوشي را ميتوان خيلي زياد كرد مثلا 5 برابر N73
ولي بحث تخصصي هست و فقط كساني ميتونند اين كارو بكنند كه به الكترونيك وارد باشند
خودم هم قلا (قبل از اومدن گوشيهاي چيني) به فكر اين بودم كه يك آمپلي فاير كمري بسازم
بدين صورت كه باطري و بلندگوها را دور كمربندم تعبيه كنم و خلاصه يه جوري باشه كه صدا بيشتر بشه
همه اينها عملي هست
ولي اون راه اولي كه گفتم باعث ميشه كه گوشي كمي ضايع بشه و عريضتر ميشه
اين صداي ايرفون اآخه چند بار بگم وقتي صداش زياد ميشه و خش خش ميكنه، صداشو كم كنين!
با همون 2 دكمه كه بغل گوشي براي مديا پلير تعبيه گرديده
نيازي به بكاپ نيست ميتوني آكواستيك اورجينال را داشته باشي و هر موقع خواستي اونو بريزي تا گوشيت بشه عين روز اولش
salam mikhastam bebinam mitoonim to K800 taghyirat emal konim masalan menoye oon ro avz konim kollan hackesh konim lotfan rahnemayim ko9nid akhe azmenoye mamooliye oon khaste shodam
gheymate k800 noghrei alan chande to bazar?
ميتوني fs و كاستومايز رو با هم فلش كنيكاستومايز تنها هم ميتوني رو گوشي فلش كني
دوست عزيز تو ادرس سايت و لينك اون رو داده بودي !! اون دوستمون كه اونجا عضو نبود كه بتونه دانلود كنه من برا راحتيش جاي ديگه اپلود كردم!!!
موفق باشيد!![]()
خوب عضويت توي اين سايت 2 دقيقه بيشتر كار نداشتا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب البته كه ميشه
اره منوي خود گوشي واقعا خسته كننده هست
شما برو منوها را دانلود كن
بعد عين آكواستيك بريز تو گوشي
فقط مسيرشون فرق دارند
مسير منو اينه : tpa\preset\system\menu
يه منو هم خودم درست كردم به اسم XMenu كه منوي خوبيه اونم ميتوني بريزي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد من يه نظر دارم: بهترين منويي كه من براي كا 800 ديدم منوي كا 850 هست هم شكل آيكون هاش و هم جاي اجزاي منو عوض شده به نظر من كه اين بهترين منو براي كا 800 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)