شوک ویور وقتی هشت نیرو میکنم همش با گیر اجرا میکنه ولی ربون اینا خوبه واسه شماهم اینجوریه؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
شوک ویور وقتی هشت نیرو میکنم همش با گیر اجرا میکنه ولی ربون اینا خوبه واسه شماهم اینجوریه؟
سلام بروبچ اگه دوس داریننویسنده درباره مد .بچ.مب.جنرال شید بیاین
حتما بیاین گلچینی از وبلاگ های ایرانی
www.general-gla.mihanblog.com
سلام بروبچ اگه دوس دارین
نویسنده درباره مد .بچ.مب.جنرال شید بیاین
حتما بیاین گلچینی از وبلاگ های ایرانی
www.general-gla.mihanblog.com
زیرو هور نه
زیرو آور
hour یعنی ساعت !
سلام . من مد کنترا 007 رو دانلود کردم و کپی پیست کردم اجرا میکنم انگار بازی خراب شده بعضی از ساختمونا معلوم نیست نیروها غیر فعالنن .
باید چیزی نصب میکردم ؟؟
رو ورژن 1.4 نصب کردم. دیگه چیزی نصب نکردم.
.
.
.
درباره این کنترا 008 هم اگه اطلاعات دارین بزارین ممنون
Last edited by roya.rashidi; 22-07-2014 at 21:43.
کنترا 007 رو باید در پوشه ای جدا نصب کنین، کنار بازی نه تو پوشه ی بازی، بعدش از پوشه ی محل کپی کردن کنترا، یه فایل اجرایی داره که Install میزنید و بازی رو اجرا میکنید.
کنترا 008 تا حالا 2 نسخه ی بتا داده بیرون، به شدت پر از باگه... هر 5 دقیقه یه ارور میده میاد بیرون. ولی جالبیش اینه که GLA فارسی حرف میزنن، China چینی و USA همون انگلیسی خودش.
برای امتحان کردن ضرری نداره ولی تقریبا قابل بازی کردن نیست...
.
.
.
.
نمیدونم کنترا بازی کردید یا نه، ولی سیستمش فرق میکنه کمی. ساختمون ها همه با هم باز نمیشن که مثل جنرالز معمولی همه رو بسازی.
اون Promotion ها که میده(ستاره ها) مهم هستن، توی ستاره ی سوم که بخش وسط باز میشه، Palace/Propaganda Center/Strategy Center باز میشن، توی رنک 5 هم تازه میشه Super Weapon ساخت و یونیتی که مخصوص هر تیم هست، مثلا GLA Demolition براش تراک اتمی هست، USA Airforce یه هواپیمای بزرگ داره که پنهان هست و ...
یه مدت بازی کنید همه چی دستتون میاد، هوش مصنوعی بازی هم خیلی بهتر هست.
امروز با China Nuke بازی کردم، رنک 3 ساختمون Nuclear Storm رو فعال کردم و ساختمش... 12 تا بمب اتم با هم رفت تو بیس دشمناز اوج خودش مستقیما Defeat شد
![]()
ممنون بابت جواب
ببخشید هوش مصنوعی چیه ؟ اینم مد؟
اسمشو شنیدم فک کردم یه بازی ایرانی دیگه اس .
Last edited by roya.rashidi; 22-07-2014 at 22:17.
ینی جنرال ساعت چون وقت کم میاری مقبل من گلم
![]()
![]()
میگم شما ها کجا آنلاین بازی میکنی.گیم رنجر.هاماچی
منکه خودم تنهایی بازی میکنم.
شماها انلاین بازی میکنید. باید هر کس که تو مپه حتما از یه مد استفاده کنه؟ هر کی میتونه هر مد یا ریبونی داشته باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)