و يه سوال ديگه.چطور با utorrent اپلود كنم.و وقتي كه اپلود ميكنم چيزي از حجم ترافيك ماهيانه ام كم ميشه يا نه؟
و يه سوال ديگه.چطور با utorrent اپلود كنم.و وقتي كه اپلود ميكنم چيزي از حجم ترافيك ماهيانه ام كم ميشه يا نه؟
شما دانلود بذاری خودش به طور اتوماتیک آپلود هم میکنه.
اگر تو ساعات غیر رایگان بزاری از ترافیکت کم میکنه.
دوباره سلام
من الان تو سايت speedtest سرعت اپلود و دانلودم رو تست كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود و اپلود ريت utorrent رو چقدر بايد تنظيم كنم؟
من الان دانلود رو رو 100 گزاشتمو اپلود رو روي 3.البته همينطوري واسه خودم اين كار رو كردم.
لطفا راهنمايي كنيد
به قول دایی اقبال؛ حکمـــاً
مثلا همین ترکری که Acro-Crown دعوتنامه ازش داشت، یه ترکر خصوصی ِ بلغاریه (بلغارستان)
جدیدترین و با کیفیت ترین فیلما (اکثــــــرا اچ دی) رو میشه توش پیدا کرد. چون خصوصی هم هست و ratio تو درجه بندی کاربرا بسیار اهمیت داره، تمامی تورنت ها از نظر سرعت تضمین شده هستن
از یه ترکر مخصوص فوتبال، من بازی بولتون-آرسنال فصل قبل رو با کیفیت اچ دی دانلود کردم. حجمش 4.6گیگ بود منتها 6 ماه از زمان آپلودش گذشته بود و فقط 1 نفر سیدر داشت. ولی با همون 1 سید من تا بالاترین حد سرعتم رو داشتم (31 کیلوبایت/ثانیه) و البته بدون افت سرعت
Acro-Crown جان، دوباره ممنونم ازت
و یه درخواست: (احتمالا مثل شیر مرغ نایابه)
کسی دعوتنامه ای از سایت HDbits.org نداره؟ من حاضرم بابتش پول هم بدم!
كسي جواب ما رو نميده؟لطفا
200.000 تومان.
نگرد که پیدا نمیکنی چون قیمتش همینه که گفتم زیر 150 دلار گیر نمیاری بدون سیدباکس هم دوام نمیاری.
یه اسکریپت مثل رپیدلیچ میمونه ولی هاستی که روش نصب میشه باید خصوصیاتی داشته باشه که بیشتر هاستها اون رو غیر فعال میکنند.
فکر میکردم نهایتا 50 دلار باشه!! چند وقت قبل داشتم سرچ میکردم در همین مورد، یه جایی رو دیدم که یه نفر با 35 دلار دنبال دعوتنامه میگشت (خارجی بود اون سایت) نمیدونم پیدا کرد یا نه..
حالا؛
شما خودت اونجا عضوی؟ اگه بله، یه سری سوال داشتم. ممنون میشم کمکم کنی
سلام.من به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من دارم با utorrent یه فایلی رو دانلود می کنم،که سید اصلا نداره و پیر های فعالش هم دوتاست.
من این فایل رو تا 30 % تونستم دانلود کنم....ولی از اون به بعد دیگه هیچی دریافت نمی کنه و روی همون 30 درصد مونده...به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار می تونم بکنم؟
سلام
یکی از دوستان لطف کنه و یه سری سایت معرفی کنه که دعوت نامه اش راحت گیر بیاد.
متشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)