تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 827 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض پرسپوليسي‌ها با ‪ ۲۶‬بازيكن تمرين كردند

دومين تمرين آماده‌سازي تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر سه‌شنبه با حضور ‪ ۲۶‬بازيكن در ورزشگاه كارگران تهران برگزار شد.

در اين تمرين كه به مدت ‪ ۹۰‬دقيقه و زير نظر "تئودور يونگ" و "حميد استيلي" برگزار شد، بيش از ‪ ۱۰‬بازيكن براي تست دادن در ورزشگاه حضور داشتند.

"اسماعيل حلالي"، "مهدي صالح پور" و "محسن رسولي" از سرشناس‌ترين بازيكناني بودند كه براي تست دادن به ورزشگاه آمده بودند.

در ابتداي اين تمرين، بازيكنان به مدت ‪ ۲۰‬دقيقه با دويدن دور زمين خود را گرم كردند و سپس كار با توپ و تمرينات سرعتي را برگزار نمودند.

دروازه‌بانان تيم پرسپوليس نيز زير نظر نيكول مربي دروازه‌بانان اين تيم تمرينات جداگانه‌اي را انجام دادند.

در پايان، بازيكنان به سه گروه تقسيم شده و به صورت دوره‌اي فوتبال بازي كردند.

"مهرزاد معدنچي" نيز عصر امروز نخستين تمرين خود را با تيم پرسپوليس برگزار كرد.

"كريم باقري" كاپيتان اين تيم كه قراردادش با پرسپوليس به اتمام رسيده، نظاره‌گر تمرينات اين تيم بود.

در اين تمرين، عليرضا واحدي نيكبخت بارها از سوي تماشاگران مورد تشويق قرار گرفت.

تيم فوتبال پرسپوليس تهران اواخر تيرماه جاري براي برپايي يك اردوي آمادگي عازم اتريش مي‌شود.

اين تيم در مدت حضورش در اتريش با تيم‌هاي ويگان، براتيسلاو اسلواكي، ريدسينگ اتريش و لاتزيو ايتاليا ديدار مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض متراتزي : من به مادر زيدان توهين نكردم

" ماركو متراتزي " فوتباليست عضو تيم ملي ايتاليا در مصاحبه‌اي با روزنامه "لارپوبليكا" كه روز پنجشنبه منتشر شد گفت: من در جمله‌اي كه به "زين‌الدين زيدان" گفتم هيچ اشاره‌اي به‌دين، سياست و يانژادپرستي نكردم.

وي افزود: من به مادراو نيز توهين نكردم زيرا هركسي كه من رامي‌شناسد مي‌داند كه هنوز نمي‌توانم درباره مادر خودم بدون اينكه اشك هايم سرازير نشود ، صحبت كنم.

من وقتي ‪ ۱۵‬سال داشتم مادرم رااز دست دادم واين مساله هنوزيك جراحت باز برايم محسوب مي‌شود ، من هيچوقت به كسي فحش مادر نمي‌دهم.

متراتزي گفت : من‌آغاز به صحبت نكردم بلكه او شروع كرد ، من تنها سعي كرده بودم تا پيراهن او را بگيرم تا به توپ ضربه سر نزند و خطري براي دروازه نباشد.

خبرنگار پرسيد : خيلي‌ها عقيده دارند كه شما مي‌توانستيد كاري كنيد كه زيدان به شما ضربه سر نزند ، نظر شما چيست ؟
    متراتزي پاسخ داد: چند نفر درجهان انتظار ضربه سر زيدان را داشتند؟ من فكر مي‌كردم كه او قصد دارد تا رو در رو به من جواب بدهد نه‌اينكه به من ضربه بزند. وگرنه من هم به‌او ضربه مي‌زدم و هر دو اخراج مي‌شديم. من بارها اشتباه كردم ، اما خوب شد كه اين بار اشتباه نكردم.

وي گفت: من با بلاتر كه مي‌خواهد توپ طلايي را از زيدان بگيرد موافق نيستم زيرا زيدان بخاطر بازي (خوبي) كه در زمين كرد، برنده آن شد و نمي توان بخاطر يك اشتباه درباره وي قضاوت كرد.

متراتزي هيچ اشاره‌اي به صحبتي كه باعث واكنش زيدان در زمين شد نكرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " رونالدينيو " وعده كسب عنوان قهرماني جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬را داد

" رونالدينيو " بازيكن تيم ملي فوتبال برزيل به هواداران اين تيم در جهان وعده داد كه اين تيم در رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي قهرمان شود.

به گزارش خبرگزاري‌ها ، رونالدينيو با ابراز تاسف از نتايج ضعيف تيم ملي فوتبال برزيل در رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان گفت بدون ترديد تيم ملي فوتبال برزيل مي‌تواند در دوره آينده اين مسابقات بر سكوي قهرماني بايستد.

وي با تاييد اشتباهات ملي‌پوشان فوتبال برزيل در رقابت‌هاي جام جهاني آلمان گفت ما اشتباهاتي را در رقابت‌هاي فوق داشتيم كه همين امر سبب شد كه نتوانيم انتظارات هواداران را برآورده سازيم .

رونالدينيو در پايان از مردم برزيل به خاطر حذف اين تيم در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان عذرخواهي كرد.

تيم ملي فوتبال برزيل با شكست از تيم فرانسه در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬از صحنه رقابت‌ها كنار رفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " سيسه " بطور قرضي به تيم المپيك مارسي پيوست

" جبرييل سيسه " مهاجم ملي‌پوس تيم فوتبال فرانسه به‌طور قرضي به تيم المپيك مارسي پيوست .

به گزارش خبرگزاري رويترز از مارسي ، سيسه ‪ ۲۴‬ساله كه در تيم فوتبال ليورپول انگليس عضويت داد ، در پي توافق مسوولان دو تيم به صورت قرضي به تيم المپيك مارسي ملحق شد.

اين بازيكن در حالي به تيم به المپيك مارسي پيوست كه مصدوم است.

سيسه در خلال رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان از ناحيه پا دچار شكستگي شد و اكنون دوران نقاهت را مي‌گذراند.

وي تا ماه اكتبر نمي‌تواند در تمرينات تيم المپيك مارسي شركت كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض " هامن " به منچسترسيتي مي‌رود

ديتمار هامن " بازيكن آلماني سابق تيم ليورپول انگليس قصد دارد به تيم منچستر سيتي ملحق شود.

به گزارش خبرگزاري رويترز منچستر ، هامن كه ماه گذشته اعلام كرده بود به تيم بولتون خواهد رفت ، در تصميم خود تجديد نظر كرد و اكنون قصد دارد فصل آينده را همراه با تيم منچسترسيتي در ليگ فوتبال باشگاه‌هاي برتر انگليس به بازي بپردازد.

اين بازيكن كه ‪ ۵۷‬بازي براي تيم ملي فوتبال آلمان انجام داده است پس از هفت سال حضور در تيم ليورپول اين تيم را ترك مي‌كند.

هامن سابقه بازي در تيم‌هاي بايرن مونيخ آلمان و نيوكاسل انگليس را نيز دارد و به همراه تيم ليورپول در سال ‪ ۲۰۰۵‬عنوان قهرماني مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس را كسب كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رييس فدراسيون فوتبال آرژانتين خواستار بازگشت " پكرمن " شد

" جوليو گروندونا " رييس فدراسيون فوتبال آرژانتين ابراز اميدواري كرد كه " خوزه پكرمن " سرمربي مستعفي تيم ملي فوتبال اين كشور ، بار ديگر رهبري اين تيم را برعهده بگيرد.

" پكرمن " پس از حذف تيم ملي فوتبال آرژانتين در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬توسط تيم آلمان در ضربات پنالتي ، از سمت خود كناره‌گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از بوينوس آيرس ، گروندونا گفت من قصد دارم گفت وگوهايي را با پكرمن انجام دهم تا نظر او را تغيير دهم تا وي بتواند دوباره هدايت تيم آرژانتين را برعهده بگيرد.

در پي استعفاي پكرمن ، نام‌هاي ديگري از جمله كارلوس بيانچي و ديه‌گو مارادونا براي هدايت تيم ملي فوتبال آرژانتين به چشم مي‌خورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض اينترميلان سه بازيكن را به خدمت گرفت

تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا ، " اوليور دكارت " بازيكن فرانسوي تيم آاس رم را به خدمت گرفت .

به گزارش خبرگزاري رويترز از رم ، تيم اينترميلان افزون بر دكارت ، ماسيون داگلاس برزيلي و مكسول شرره را نيز خريداري كرد.

دكارت ‪ ۳۱‬ساله به مدت دو سال با تيم اينترميلان قرارداد منعقد كرد ، ماسيون ‪ ۲۴‬ساله كه در عضويت باشگاه موناكو بود ، قراردادي پنج ساله با اين تيم بست و مكسول ‪ ۲۴‬ساله كه در خدمت تيم امپولي بود به مدت چهار سال در اين تيم باقي خواهد ماند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض 34 ‬بازيكن به اردوي تيم فوتبال جوانان ايران دعوت شدند

كميته جوانان فدراسيون فوتبال اسامي ‪ ۳۴‬بازيكن را براي شركت در اردوي تيم فوتبال جوانان ايران كه از روز شنبه هفته آينده در محل كمپ تيم‌هاي ملي داير مي‌شود، اعلام كرد.

اسامي دعوت‌شدگان به اردو عبارت است از :
    مهرداد پولادي ، سينا عباسي ، مصطفي چترابگون ، كمال كاميابي ، ميثم مهاجر ، وريا غفوري ، سامان آقازماني ، حسين حبيب‌زاده ، سيدعلي حسيني ، عليرضا حقيقي ، مهدي كياني ، غلامرضا وثوق ملكي ، سيدجمال موسوي ، نويد ماشين چي از تهران ، حجت چهارمحالي ، علي اميري ، فرهاد الخميس ، سيد هادي هاشمي‌زاده ، مهدي چمن آرا ، ايوب والي ، اسماعيل شريفات ، ميلاد زنيدپور ، مهدي مطور از خوزستان ، اتابك نمازي از اردبيل ، اميد غلامي از خراسان رضوي ، شهرام گودرزي ، حميد جوكار و ميلاد حيدري فر از فارس ، ياشا خليلي از كرمان ، محمد آبشك ، محسن فروزان از گيلان ، اسماعيل قروي ، علي حداد ، مهداد كفشگري از مازندران .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض "دودنادوني " به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايتاليا منصوب شد

"روبرتو دونادوني" بازيكن سابق تيم آث ميلان به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايتاليا انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، فدراسيون فوتبال ايتاليا روز پنجشنبه اعلام كرد كه دونادوني جانشين "مارچلو ليپي" سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايتاليا شده است.

مارچلو ليپي پس از قهرماني ايتاليا در هجدمين دوره بازي‌هاي جام جهاني در آلمان از سرمربي‌گري تيم ايتاليا استعفا كرد.

ليپي در كنفرانس مطبوعاتي كه توسط فدراسيون برگزار شد، گفت: فكر مي‌كنم به آنچه كه به عنوان سرمربي ايتاليا مد نظر داشتم، دست يافته‌ام.

وي افزود: بعد از "يك تجربه شخصي و فوق‌العاده حرفه‌اي" اين تصميم را گرفته است.

سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا در ادامه خاطرنشان كرد، از فدراسيون به خاطر اعتمادي كه در دو سال‌گذشته به من ابراز داشته و منجر به كسب نتيجه‌اي شد كه در كارنامه افتخارات تيم ايتاليا و در ذهن هواداران خواهد ماند، تشكر مي‌كنم.

برپايه اين گزارش، دونادوني ‪ ۴۳‬ساله كه از اهالي حومه ميلان است، در دو فصل قبل تيم "ليورنو" ايتاليا را مربي‌گري كرده و در فوريه سال جاري از اين سمت استعفا كرد.

وي روز سه‌شنبه آينده توسط "گيدو روسي" كميسر فوق‌العاده فدراسيون ايتاليا به طور رسمي معرفي خواهد شد.

ايتاليا يكشنبه‌شب گذشته در برلين با غلبه بر فرانسه در ضربات پنالتي، چهارمين قهرماني در جام جهاني را بدست آورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض فيفا درباره اتفاق بين زيدان و ماتراتزي رسيدگي خواهد كرد

فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) روز پنجشنبه تصميم گرفت براي روشن شدن ماجراي بين "زيدالدين زيدان" و "ماركو ماتراتزي" در بازي نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬رسيدگي كند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس ، فدراسيون بين‌المللي فوتبال در بيانيه‌اي اعلام كرد: فيفا به طور اساسي اتفاق بين زيدان و ماتراتزي را مورد تحليل و بررسي قرار خواهد داد.

زيدان در دقيقه ‪ ۱۱۰‬بازي نهايي بين فرانسه و ايتاليا با ضربه سر به سينه بازيكن ايتاليايي كوبيد كه منجر به اخراج وي از اين بازي شد.

در همين حال، ماتراتزي بازيكن تيم ملي ايتاليا در مصاحبه‌اي با روزنامه "لارپوبليكا" كه روز پنجشنبه منتشر شد، گفت: من در جمله‌اي كه به زين‌الدين زيدان گفتم هيچ اشاره‌اي به دين، سياست و يا نژادپرستي نكردم.

وي افزود: من به مادر او نيز توهين نكردم زيرا هر كسي كه من رامي‌شناسد مي‌داند كه هنوز نمي‌توانم درباره مادر خودم بدون اينكه اشك هايم سرازير نشود، صحبت كنم.

زين‌الدين زيدان در هجدمين دوره بازي‌هاي جام جهاني در آلمان به عنوان بهترين بازيكن انتخاب و توپ طلايي را دريافت كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •