سلام من میخواستم یه مودم مدل e5221 هواوی از سایت همراه اول بخرم.
بعد میخواستم سیمکارت ایرانسل بزنم روش میخواستم بدونم انلاک میشه؟
لطفا جواب بدید
اگه انلاک میشه لطفا اموزشش رو برام اینجا بنویسید چون من تا حالا مودم انلاک نکردم
ممنون.![]()
سلام من میخواستم یه مودم مدل e5221 هواوی از سایت همراه اول بخرم.
بعد میخواستم سیمکارت ایرانسل بزنم روش میخواستم بدونم انلاک میشه؟
لطفا جواب بدید
اگه انلاک میشه لطفا اموزشش رو برام اینجا بنویسید چون من تا حالا مودم انلاک نکردم
ممنون.![]()
سلام یه سوال دارم
من میخوام یه مودم هواوی e5221 از همراه اول بگیرم
چون بسته های همراه اول رو دوست ندارم میخواستم بدونم انلاک میشه این مودم؟
ممنون![]()
این همه مودم 4g تو بازار هست چرامیخواید 3g بخرید
با سلام و احترام و عرض ادب ،
سال نو را به دوستان عزیز تبریک عرض میکنم.
دوستان نظری در این مورد ندارند ؟
ممنونم.
بابا با این مودم ما رو کشتی کلا کچل کردی ما روخب شبکه اینترنت موبایلی هست و دائما در حال پیشرفت یا پسرفت شانس شما پیشرفت صورت گرفته خدا رو شاکر باشید و استفاده لازم رو ببرید و برید تو نخ دانلود
. دوستان با مودم e5577 تا 14 مگ رو راحت میگیرن ولی دیگه به مودم شک نمیکنن یا نمیان بگن چرا این مودم این سرعت رو گرفت چون معلومه وضعیت اینترنت منطقشون بهتر شده مگر نه امداد غیبی به مودم نرسیده که
. موفق باشید
![]()
من از نت 4g همراه اول روی مودم 4g روی کامپیوتر استفاده می کنم الان دو روزه وصل نمیشه در صورتی که شارژ دارم...مشکل از چ هستش؟؟؟ میشه راهنمایی کنید...
مرسی....
روی موبایل سیم کارت مشکل نداره ولی روی دانگل فورجی وصل نمیشه فکر کنم مشکل از مودم یا تنظیمات مودم هست...می تونید راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟...الان یه ساله دارم از این مودم استفاده می کنم مشکلی نداشت الان دو روزه اینطوری شده....مرسی
یه نکته دیگه اینکه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی مرورگر می زنم ارور میده صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه...
Last edited by SPIRIT PALST III; 03-04-2019 at 17:53.
مودم رو ریست کنید نشد فریمور بزنید روش . البته اگه کلا به صفحه وب مودم نمیتونین دسترسی پیدا کنید و به هیچ وجه باز نمیشه .
چه جوری باید ریست کرد؟؟؟
فلش کردن چی هست؟؟ همون ریست هست یا فرق می کنه با ریست؟
مرسی...
مودمتون دانگل هست ؟ دانگل ها فکر نکنم دکمه ریست داشته باشن به داخل صفحه وب هم دسترسی ندارید . میمونه فریمور زدن یا webui زدن رو مودم . باید اول یه webui برا مدل خودتون پیدا کنید که از نوع exe باشه و بزنید رو مودم البته اگر مودمتون آنلاک هست یا نسخه خود هواوی هست و اپراتوری نیست و یا محدودیت نصب فریمور نداره . مشکل حل شد که هیچ نشد باید فریمور بزنید باز به صورت exe اونم زدید نشد باید از طریق لودر و اتصال بوت پین و باز کردن پست دانگل اقدام به فلش مودم کنید و چند نسخه رو تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه . البته برا دانگل ها مشکل bad block هم پیش میاد که از تخصص من خارج هست و در این صورت هم با روش خاصی مودم رو فلش میکنن و دوباره فریمور رو مودم میزنن و درست میشه .
اگه ممکنه می تونید webui زدن روی مودم رو یه توضیح بدین...من webui رو دانلود کردم دو تا فایل داره یکی exe یکی bin فقط همون exe رو باید بزنم؟؟؟
exe رو می زنم این ارور رو میده...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)