تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 755 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض مشکل پخش جوهر

با سلام خدمت همه دوستان من یه پرینتر hp1102 به تازگی خریدم بعد یه مدت وقتی باهاش پرینت می کنم وسط صفحه یه کم جوهرش کشیده می شه بطوری که نوشته های وسط صفحه از بالا تا پایین سایه دار می شه که هر چی تعداد صفحه در یک دفعه پرینت بالاتر میره نوشته ها سایه دارتر میشه می خواستم بدونم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید نوع کاغذ تاثیری داره

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه! میخوام کارت ویزیت چاپ کنم میشه اول بین این مدل هایی که طراحی کردم 3-4 تا مدل روی کاغذ مخصوص بزنم بعد ببینیم چطور میشه که تعداد بالا بدم بیرون؟ برای کارت ویزیت بگم کاغذ چی میخوام؟ مثلا سلفون مات و...
    اصلا پرینتر (HP DeskJet D2050) قابلیت این کار رو داره؟

در مورد اینکه 3-4 روزی یه پرینت بگیریم که خشک نشه یکی از این عکس ها باشه خوبه دیگه (طبق فرمایش خودتون)

آره خوبه هم عكس هم پرينتر.
    ولي ديگه پرينتر رو بايد بر اساس كار انتخاب كرد مي دونم كه مي ديد بيرون انجام مي ده ولي براي همين كارهاي نمونه اي كه قراره بزنيد هم اگه تعدادشون زياد بشه بهتره يه پرينتر با امكانات بيشتر بگيريد.
    اين عكس ها خوبه من سيوش كنم

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

با سلام خدمت همه دوستان من یه پرینتر hp1102 به تازگی خریدم بعد یه مدت وقتی باهاش پرینت می کنم وسط صفحه یه کم جوهرش کشیده می شه بطوری که نوشته های وسط صفحه از بالا تا پایین سایه دار می شه که هر چی تعداد صفحه در یک دفعه پرینت بالاتر میره نوشته ها سایه دارتر میشه می خواستم بدونم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید نوع کاغذ تاثیری داره
    اگه پودر وسط كاغذ ريخته ميشه كارتريج شما نياز به سرويس داره.
    علي الحساب كاري مي تونيد انجام بديد كارتريج رو خارج كنيد و با فشار هوا ملايم اگه دستگاه نداريد با سشوار اون رو تميز كنيد تا اگه پودر اضافي هست خارج بشه. اگه حل نشه نيازه كارتريج رو بديد براتون سرويس كنن و اگه نياز بود فوم رول رو عوض كنن.

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم مشکل از پرینتره یا کاتریج اگه کاتریج بخواد کلا عوض شه قیمتش حدودن چنده راستی وقتی نوع کاغذ رو عوض می کنم مشکل خیلی کمتر میشه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    روبروی شما

پيش فرض

سلام
    داداش محمد خوبی؟
    آغا من کارتریج قابل شارز گرفتم با جوهر نیو مارک تا حالاش که خوب بود اما بعده اینکه دو تا از کارتریجاش رو به تموم شدن بود مجدد شارژش کردم اما حالا همون مقدار قبلی ور نشون میده بارها هد کلین کردم نازل چک گرفتم روشن خاموش کردم اما دستگاه رو دنده لج افتاده همون قبلیا رو نشون میده و هی کم میکنه این مشکلو چه جوری حل کنم؟ (میخوام واقعیتو بگه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بازم من مزاحم شدم اسکنر خوب واسه کارخونه تا 100تومن یا ارزون تر چی خوبه؟canon ya hp?

در آغاز فعالیت joseph_gasemi@yaho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خسته نباشید.من یه پرینتر canon 5050 لیزری رنگی دارم که تازگی ها داره خیلی کمرنگ میزنه.آیا این میتونه به دلیل سرد بودن محیط باشه؟
    یا اگه ایراد دیگه ای داره بگین.
    ضمنا من خودم شارژش میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اي بابا اينجا هيچكي دنبال اپسون نيست مثله اينكه!
    من چند وقته رفتم اپسون tx650 خريدم. اصلا تحقيق اينا هم نكردم. حالا نمي دونم چجوريه وضعش. اميدوارم خوب باشه. كلا من يهو ميرم مي خورم 290 هم پولشو دادم. چاپ رو سي دي برام مهم بود. حداقل هفته اي يه سي دي چاپ مي كنم. ولي اين دستگاه خودش همش headclean مي كنه! چيكار كنم اينكارو نكنه؟! پدرمو در اوورد. من 10 تا سي دي هم نزدم!! واي اين با هدكلين كردنش جوهرمو تموم كرد.
    يكي كمك كنه من از دست اين كارش راحت بشم بعد اينكه چه كنم عمرش كم نباشه!؟

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید این استند که تو تبلیغ اسکنرهای کنن هست چیه؟ یعنی گفته میشه اسکنر رو حالت عمودی گذاشت روی میز که جا نگیره!! حالا عمودی چطوری میشه توش کاغذ یا ... گذاشت و اسکن کرد؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم مشکل از پرینتره یا کاتریج اگه کاتریج بخواد کلا عوض شه قیمتش حدودن چنده راستی وقتی نوع کاغذ رو عوض می کنم مشکل خیلی کمتر میشه ممنون
    پودر اضافي روي برگه 99.99 درصد از كارتريج هست
    حالا نياز نيست كامل عوض بشه با سرويس حل ميشه.اگه تونستي راهي پيدا كني كه بوسيله نرم افزار حلش كني كه چه بهتر!
    كارتريج ها اصل و طرح دارن از 20 تومن تا 60 تومن!
    ولي اصلا نياز نيست كارتريج نو رو عوض كني.

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

سلام
    داداش محمد خوبی؟
    آغا من کارتریج قابل شارز گرفتم با جوهر نیو مارک تا حالاش که خوب بود اما بعده اینکه دو تا از کارتریجاش رو به تموم شدن بود مجدد شارژش کردم اما حالا همون مقدار قبلی ور نشون میده بارها هد کلین کردم نازل چک گرفتم روشن خاموش کردم اما دستگاه رو دنده لج افتاده همون قبلیا رو نشون میده و هی کم میکنه این مشکلو چه جوری حل کنم؟ (میخوام واقعیتو بگه
    ممنون
    سلام. مرسي عمو شدم يا نه؟
    بعضي مدلهاي كليد ريست داره روي كارتريج ها ولي مدلهايي هم هست كه اتوماتيك ريست ميشه يعني تموم كه شد خودش دوباره پر ميشه

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

خسته نباشید.من یه پرینتر canon 5050 لیزری رنگی دارم که تازگی ها داره خیلی کمرنگ میزنه.آیا این میتونه به دلیل سرد بودن محیط باشه؟
    یا اگه ایراد دیگه ای داره بگین.
    ضمنا من خودم شارژش میکنم.
    نه از سردي هوا نيست . معمولا ليزري ها قسمت درام بعد از چند سري شارژ خاصيت خودش رو از دست ميده كه اصلي ترين علت كمرنگ چاپ كردنه. اگه از درام نباشه ميتونه در مراحل بعد از غلطك مغناطيسي يا نوع پودر هم باشه ولي اولين علت همون درام هست.

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

اي بابا اينجا هيچكي دنبال اپسون نيست مثله اينكه!
    من چند وقته رفتم اپسون tx650 خريدم. اصلا تحقيق اينا هم نكردم. حالا نمي دونم چجوريه وضعش. اميدوارم خوب باشه. كلا من يهو ميرم مي خورم 290 هم پولشو دادم. چاپ رو سي دي برام مهم بود. حداقل هفته اي يه سي دي چاپ مي كنم. ولي اين دستگاه خودش همش headclean مي كنه! چيكار كنم اينكارو نكنه؟! پدرمو در اوورد. من 10 تا سي دي هم نزدم!! واي اين با هدكلين كردنش جوهرمو تموم كرد.
    يكي كمك كنه من از دست اين كارش راحت بشم بعد اينكه چه كنم عمرش كم نباشه!؟
    چون اينجا اغلب كاربر خونگي هستند اپسون يه دستگاه حرفه اي براي كسب و كار حلال هست
    دستگاه حرفه اي كارهاش هم حرفه اي است هد كلين ميكنه تا كيفيتش هميشه خوب باشه كاريش هم نميشه كرد مگه اينكه كارتريج شارژي يا تانك بزني كه ديگه تو فكر رنگ نباشه.
    زياد روشن خاموش نكن كه كمتر كلين كنه ولي بين پرينت ها خودش اينكار رو انجام ميده
    ميخواي عمرش كم نشه هي باهاش پرينت كن زياد هم سي دي نزن باهاش تا هدش خراب نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اه پس اين براي چي سي دي ميزنه كه خراب بشه؟!
    آخه من بيشتر مصرفم سي دي هست!!
    اين كل رنگ منو برد. در صورتي كه من هنوز 10 صرصد هم خودم استفاده نكردم.
    خوب اين كلين كه مي كنه يعني عمرش كم نمي شه؟! خوبه؟!
    اين هدش خراب بشه درست بشو هست؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •