پس چرا با ایرانسل این سرعت رو میده اینم مدرک : بسته 50 مگ روزانه 900 تومن
هنوز انتن کامل نیست و افت سیگنال داره با همون گوشی ویواز وصل کردم به کامپیوتر از طریق Sony Ericsson PC Suite 6.0
پس چرا با ایرانسل این سرعت رو میده اینم مدرک : بسته 50 مگ روزانه 900 تومن
هنوز انتن کامل نیست و افت سیگنال داره با همون گوشی ویواز وصل کردم به کامپیوتر از طریق Sony Ericsson PC Suite 6.0
شما بسته آلفا پلاس رو فعال کردی دیگه.اگه اون باشه سرعتت حداقل باید 300 یا 400 باشه چون آلفا تا 65 بیشتر نمیره
بله الفا پلاس 22 گیگ از ساعت 2 تا 8 یک ماهه ( نوترینو همراه اول )
به قیمت 9000 ت
امروز زنگ زدم پشتیبانی همراه اول ولی جز یه چند تا راهنمایی پیش پا افتاده و ساده که هر بچه کلاس اولی میدونه کاری از دستشون بر نیومد من فکر کنم مشکل از دکل همراه اول و یا پهنای باندشون تو شهرستان ما باشه !
خیلی سرعت پایینی میده به شما.اینجا آلفا رو 65 قفله و رو آلفا پلاس تا 430 میره
دوستان سیم کارت که تازه خریداری شده باید آنتن داشته باشه قبل از فعال سازی ؟ چون پین رو وارد میکنم ولی آنتن نمیاد اصلا. فعال نشده هنوز یا اینکه سوخته ؟! پین رو چندبار اشتباه زدم
برای اینترنت شبانه اش گرفتم چون تا همین چند وقت پیش همراه اول شبا سرعتش تا 1 مگ میرفت اینجا.
Last edited by seetherali; 20-10-2015 at 00:02.
دوس عزیز سیم کارت فعال نشده هنوز. چون فعال بشه انتش میاد رو گوشیتون.
حل شد.............
Last edited by seetherali; 21-10-2015 at 02:26.
عجب سیستم مزخرفی داره این همراه اول . سر درد گرفتم !
بسته ی یک روزه برای تست گرفتم. حجمش رو هم کامل مصرف کردم بعد طرح 22 گیگ رزرو شد ولی فعال نمیشه و میگه بسته فعلی تا فردا ساعت فلان معتبر است ! خب لامصب وقتی حجمش رو تموم کردم میخوامش چیکار دیگه
سلام ببخشید اگه امکان داره وقتی دارین از بسته 22 گیگ شبانه استفاده مکنید یه اسکرین شات از دانلودمنیجرتون مخصوصا قسمت سرعت دانلود بزارید و اسم شهرتون رو هم ذکر کنید .
Last edited by saber73; 24-10-2015 at 02:19.
سلام برای فعال سازی اینترنت همراه اول باید سیم کارت 3G بگریم یا با سیم کارت قدیمی میشه به 3G وصل شد؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)