تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 752 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگر ممکنه مدلی معرفی کنید که داخل ایران وجود داشته باشد اینو هم بگم میخوام با هزینه متعادل هدفون خوبی بخرم برای چند سال
    سلام به دوستان عزیز

از بین هدفون های on-ear (روگوشی) که در ایران موجود هست کدام مدل و کدام برند بالاترین شفافیت صدا رو داره؟؟

برای آیفون و mp3 player میخام.

فقط فول سایز و خیلی بزرگ نباشه...

با سپاس
    پلیر و موبایل اپل ضعیف ترین هدفون ها رو به حد مقبول به تنهایی نمیتونه درایو کنند حتما احتیاج به یک مکمل دارند.
    حالا چه میخواد ایران باشه یا نه

--------------------------
    در جواب هر دو بزرگوار من خودم هیچ کدوم هدفونهای داخلی رو نمیپسندم حالا بقیه دوستان حتما راهنمایی مناسب خواهند کرد.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

پلیر و موبایل اپل ضعیف ترین هدفون ها رو به حد مقبول به تنهایی نمیتونه درایو کنند حتما احتیاج به یک مکمل دارند.
    حالا چه میخواد ایران باشه یا نه
    با سپاس
    میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سپاس
    میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟
    1)حجم صدای خروجیش خیلی کمه
    2)کیفیت صداش به حدی نیست که هر هدفونی به تناسب کیفیتش خروجی بگیری
    هدفون بالاتر از 32 اهم وصل کنی که کلا تعطیل.
    خرج کردن هدفون بالای 100-150 برای محصولات اپل بدون امپ کاملا پول دور ریختن هست(از دید من)
    خودم iphone 3Gs و ipod نسل سوم استفاده کردم اصلا صداش در نمیاد.اصلا!
    به نطرم میاد برای کسب اطلاعات دقیقتر میتونید از کاربر زیر بپرسید چون انگار ایشون ایپاد نسل چهارم دارند و چند هدفون خیلی خوب و یکی از بهترین آمپها رو هم سفارش دادند که تو صف انتظار تولیدش هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پروفایل به اشتباه گذاشته شده اصلاح شد
    شرمنده :43:
    Last edited by peaceful1; 17-07-2011 at 19:46.

5. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.m.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان می خوام یه هدفون زیر 100 تومان بخرم که باس قوی داشته باشه بیشتر سبک الکترونیک- ترنس و وکال ترنس گوش مکنم برای وصل کردن به لپ تاب و موبایل میخوام .خودم AKG K99 مد نظرم هست .شما چی پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

Phonak Audeo PFE 112
    یه مدل جدیدتر داره که هنوز تولیذپد نشده Phonak Audéo PFE 232

چیزهای دیگه ایی هم هست مثل:
    Fischer Audio DBA-02
    se215
    Ultimate Ears TripleFi 10
    سنهایزر هم که ماشالا هر روز یه مدل میده هست تو این محدوده خیلی زیاد هست....
    با سومی موافق نیستم .استایل خوبی نداره و سیمش به دلیبل در فشار بودن سریعا خراب میشه!!

8. 2 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان عزیز من بعد از مدتی برگشتم اینجا اما این بار یک راهنمایی حسابی می خوام ازتون
    من هدفون های خوب زیاد دارم (akg (142HD ، سنهایزر (RS140)، گرادو (SR80) ... الان می خوام یک هدفون تا حدود 300 بگیرم که صداش fun باشه ( یعنی flat نباشه یا برای مونیتور ) دنبال بیس قوی و خوب + مید و تریبل خوب و دقت صدای بالا هستم...
    سبک هدفونی که می خوام مثل هدفون های dj هست که اساتید فهمیدن من دنبال چجور صدایی هستم ... full size هم باشه چون فقط تو خونه استفاده میکنم و آمپ هم نخواد و close هم باشه که چه بهتر و در کل از شنیدن موزیک به هیجان بیاید و لذت ببرید چه از نظر گرمی صدا و چه تفکیک بالا ...این مشکل گرم کردن گوشم نداشته باشه که خیلی رو اعصاب هست
    از خارج از ایران هم می خوام بگیرم از کانادا ... حالا موضوع اینه که چی رو پیشنهاد میدین
    2 مدل رو خودم در نظر دارم
    Monster Beats by Dr. Dre Studio Headphones( اصلش البته )

AKG K 181 DJ

شما نظرتون چیه بین این مدل ها و مدل های دیگه ای که میشناسید؟ ممنون از راهنمایی اساتید
    Last edited by dooste.man83; 18-07-2011 at 10:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان عزیز من بعد از مدتی برگشتم اینجا اما این بار یک راهنمایی حسابی می خوام ازتون
    من هدفون های خوب زیاد دارم (akg (142HD ، سنهایزر (RS140)، گرادو (SR80) ... الان می خوام یک هدفون تا حدود 300 بگیرم که صداش fun باشه ( یعنی flat نباشه یا مونیتور ) دنبال بیس قوی و خوب + مید و تریبل خوب و دقت صدای بالا ...
    سبک هدفونی که می خوام مثل هدفون های dj هست که اساتید فهمیدن من دنبال چجور صدایی هستم ... full size هم باشه چون فقط تو خونه استفاده میکنم و آمپ هم نخواد و close هم باشه که چه بهتر و در کل از شنیدن موزیک به هیجان بیاید و لذت ببرید چه از نظر گرمی صدا و چه تفکیک بالا
    از خارج از ایران هم می خوام بگیرم از کانادا ... حالا موضوع اینه که چی رو پیشنهاد میدین
    2 مدل رو خودم در نظر دارم
    Monster Beats by Dr. Dre Studio Headphones( اصلش البته )

AKG K 181 DJ

شما نظرتون چیه بین این مدل ها و مدل های دیگه ای که میشناسید؟ ممنون از راهنمایی اساتید
    خیلی خوشحالم که شما رو این جا میبینم .
    امیدوارم که بیشتر سر بزنید و تجربیاتی که کسب کردید رو با بقیه به اشتراک بزارید.
    راستش من خودم پیشنهادی برای نیاز شما به ذهنم نمیرسه یه سرچ میکنم نتیجه داد حتما میگم ولی مثل معمول که همیشه توصیه های بازدارنده برای شما داشتم باز توصیه میکنم هیچ کدوم اینهایی که گفتید رو نخرید
    مخصوصا مخصوصا اولی رو اصلا سمتش نرید که برند حرفه ایی نیست کاملا تجاری هست.
    این دو لینک زیر محتمل کمی دید شما رو نسبت به این دو مدل روشنتر میکنه:
    کد:
    کد:

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا من ارادت خاصی به شما دارم واقعا خوشحالم میتونم مجدد از وجود کسانی مثل شما استفاده کنم که صدا و موزیک و هدفون رو درک میکنن نه اینکه فقط بخرن و گوش بدن ...
    من همه جور هدفونی تقریبا دارم واسه این می خوام این نوع هم تجربه کنم گرچه میدونم از نظر اساتیدی مثل شما کار اشتباهی هست اما من بهش به عنوان یک تجربه جدید نگاه می کنم
    شما از هر لحاظ در این مورد از من باتجربه تر و حرفه ای ترین حتی در زمینه گشتن تو اینترنت ... این لینکی که دادین بی نظیر هست اما در آخر به ترتیب ننوشته کدوم بهتر هست بین مدل ها و رتبه بندی کنه ... شما نظر خودتون چیه در مورد رتبه بندیش بدون توجه به قیمت ...ممنون
    Last edited by dooste.man83; 18-07-2011 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اختیار دارید نه من هیچ چیزی نمیدونم سعی میکنم در حد نیازم جستجو کنم که میزان خیلی ناچیز و کمی هست.
    این سایت یه سایت حرفه ایی هست که مقایسه بین 9 هدفون برتر close کرده با یه هدفون فول سایز beats که به این محدوده شبیه تره تا فول سایز.
    این دو هدفونی که شما گفتید یکیشون close هست یکیشون Full size البته واقعا درست نیست این هدفون رو با هدفونهایی مثل سنهایزر 650 و 800 مقایسه کرد چون این هدفون خیلی تبلیغاتی هست به چند دلیل
    1) کیفیتش به قیمتش اصلا نمی ارزه و اصلا در حد هدفونهای مطرح فول سایز نیست
    2) نویز کنسلینگ داره که یه قابلیت خیلی بد و یه ضعف محسوب میشه برای یه هدفون حرفه ایی چون کیفیت رو به مراتب کاهش میده مخصوصا با احتساب این که غیر فعال نمیشه و همیشه باید بالاجبار استفاده کنید و باطری داخلش قرار بدید.

تا بحال حتی یک سایت یا مجله مطرح نبوده که ببینم که ننویسند این هدفون(کلا این برند حالا این که خیر سرش بهترین محصولش هست.) مخاطب قشر جوان هست و audiophile ها اصلا دنبال نمیکنند و....
    یه چیز دیگه دلیل نمیشه هر هدفونی close باشه صداش لزوما بم باشه یا برای DJ باشه مثلا Beyerdynamic T50p جزیئاتش از خیلی از هدفونهای فول سایز بیشتره و بم محدود و کنترل شده ایی داره.
    -----------------------------------
    به قول یکی از دوستان (rave-87) که میگفت اول باید نوع استفاده مطرح یشه بعد وسیله خریده بشه مثلا چرا آدم باید بره کلی پول وسیله بده که همه یه کار انجام میدند.
    من منطقی تو داشتن هر نوع هندفونی نمیبینم .
    داشتن چند هدفون خوبه ولی اگه هزینه رو ارتقا یا خرید منبع پخش حرفه ایی تر بشه به نظرم خیلی منطقی تر هست تا کلی هدفون جمع کنیم.
    خیلی از دوستان دیگه هستند که چند تا پلیر دارند ولی اصلا حاضر نیستند پول هدفون بدند.
    ---------------------
    اولی رو سه بار تست کردم باور کن به گوشم میاد 518 خودم که زور بزنه 110 تومن بیشتر نیست صداش با کیفیت تره
    باز هم میگم من رو خرید بین این دو هدفون نظری ندارم ولی اگه چیزی تو این مایه هایی که شما گفتید دستم اومد حتما خدمتتون میگم.
    سلام
    سلام
    دوستان می خوام یه هدفون زیر 100 تومان بخرم که باس قوی داشته باشه بیشتر سبک الکترونیک- ترنس و وکال ترنس گوش مکنم برای وصل کردن به لپ تاب و موبایل میخوام .خودم AKG K99 مد نظرم هست .شما چی پیشنهاد میکنید؟
    سونی XB500
    Last edited by peaceful1; 18-07-2011 at 19:24.

14. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اختیار دارید نه من هیچ چیزی نمیدونم سعی میکنم در حد نیازم جستجو کنم که میزان خیلی ناچیز و کمی هست.
    این سایت یه سایت حرفه ایی هست که مقایسه بین 9 هدفون برتر close کرده با یه هدفون فول سایز beats که به این محدوده شبیه تره تا فول سایز.
    این دو هدفونی که شما گفتید یکیشون close هست یکیشون Full size البته واقعا درست نیست این هدفون رو با هدفونهایی مثل سنهایزر 650 و 800 مقایسه کرد چون این هدفون خیلی تبلیغاتی هست به چند دلیل
    1) کیفیتش به قیمتش اصلا نمی ارزه و اصلا در حد هدفونهای مطرح فول سایز نیست
    2) نویز کنسلینگ داره که یه قابلیت خیلی بد و یه ضعف محسوب میشه برای یه هدفون حرفه ایی چون کیفیت رو به مراتب کاهش میده مخصوصا با احتساب این که غیر فعال نمیشه و همیشه باید بالاجبار استفاده کنید و باطری داخلش قرار بدید.

تا بحال حتی یک سایت یا مجله مطرح نبوده که ببینم که ننویسند این هدفون(کلا این برند حالا این که خیر سرش بهترین محصولش هست.) مخاطب قشر جوان هست و audiophile ها اصلا دنبال نمیکنند و....
    یه چیز دیگه دلیل نمیشه هر هدفونی close باشه صداش لزوما بم باشه یا برای DJ باشه مثلا Beyerdynamic T50p جزیئاتش از خیلی از هدفونهای فول سایز بیشتره و بم محدود و کنترل شده ایی داره.
    -----------------------------------
    به قول یکی از دوستان (rave-87) که میگفت اول باید نوع استفاده مطرح یشه بعد وسیله خریده بشه مثلا چرا آدم باید بره کلی پول وسیله بده که همه یه کار انجام میدند.
    من منطقی تو داشتن هر نوع هندفونی نمیبینم .
    داشتن چند هدفون خوبه ولی اگه هزینه رو ارتقا یا خرید منبع پخش حرفه ایی تر بشه به نظرم خیلی منطقی تر هست تا کلی هدفون جمع کنیم.
    خیلی از دوستان دیگه هستند که چند تا پلیر دارند ولی اصلا حاضر نیستند پول هدفون بدند.
    ---------------------
    اولی رو سه بار تست کردم باور کن به گوشم میاد 518 خودم که زور بزنه 110 تومن بیشتر نیست صداش با کیفیت تره
    باز هم میگم من رو خرید بین این دو هدفون نظری ندارم ولی اگه چیزی تو این مایه هایی که شما گفتید دستم اومد هستم خدمتتون میگم.
    ممنون از کمکتون اما من این دو تا رو که همینطوری گفتم بیشتر مد نظرم از همون سایتی هست که لینک دادین . این مدل ها که داشت هست و انتخابم از بین این مدل ها می خوام باشه ...ممنون اگر تو انتخاب کمکم کنید...واقعا سخته انتخابش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •