همه ی آپدیت ها رو بریزین تو پوشه FIFA 14 و ModdingWayInstaller رو اجرا کنید
MWM selector رو اجرا کنید ، دیتابیس رو رویه 2 بزارید و Apply کنید، آپدیت EA هم Disabled کنید
وارد بازی بشید.
همه ی آپدیت ها رو بریزین تو پوشه FIFA 14 و ModdingWayInstaller رو اجرا کنید
MWM selector رو اجرا کنید ، دیتابیس رو رویه 2 بزارید و Apply کنید، آپدیت EA هم Disabled کنید
وارد بازی بشید.
یه فایل یک مگی بود فقط واسه نقل و انتقالات اونو ریختمو درست شد البته واسه شروع فصل بود و تغییرات اول فصل
چنین فایل هایی واسه نیم فصل هم کسی داره؟
اگه داره ممنون میشم برام بفرسته
سلام دوستان. من دسته شک دار دارم. چطوری توش پنالتی بگیرم.؟ تو توضیحاتش میگه با دکمه LS که میشه دایره سمت چپی ، دروازبان را تکون میدی و با RS که فکر کنم میشه دایره سمت راستی ، شیرجه میره. ولی هرکاری میکنم شیرجه (Dive) نمیره. میگه باید RS را فشار (Press) بدی، ولی نه با فشار به پایین و نه با چپ و راست کردن شیرجه نمیره !!!!
یه مورد دیگه اینکه، من الان که دقت کردم دیدم ، دکمه دایره سمت راست من ، وقتی میچرخونمش ، کار دکمه های 1. 2 .3 .4 با همون مربع ، ضربدر، و .... اینا را میکنه !!! وقتی تو game controller هم میزنم همون چراغ های 1.2.3.4 روشن میشه !!! از من فقط اینجوری یا از شما هم همینطوره ؟؟؟؟ نکنه به خاطر همینه که شیرجه نمیزنه... هیچکدوم از حرکت های تکنیکی که توش RS هست را هم نمیتونم بزنم...
میشه بگید باید چیکار بکنم ؟
ممنونم
Last edited by Amin Safavi; 22-01-2014 at 23:21. دليل: اضافه نمودن مطلب به مطلب قبلی
چطوری دسته ی بازی رو مثل pes تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟
دایره = سانتر
ضربدر = پاس
مربع = شوت
مثلث = پاس تو عمق
r1 = سرعت
l2 = جابجا شدن بین بازیکنهای تیم خودمون
Last edited by mehrabooni; 22-01-2014 at 22:49.
در حالت دفاعی هم
دایره = تکل بزنه
ضربدر = بره دنبال توپ
مربع = هد بزنه در حالت دفاع کردن که توپ روی هوا هست
R1 و L1 = دویدن و یار عوض کردن
با استفاده از دکمه های L1 یا L2 ( هرکدوم که خودت تنظیم کرده باشی ) میره به استقبال توپ. فکر کنم تو تنظیماتش زده Run Player.
از وقتی که دوتا پچ اخر رو ریختم تغییرات ندیدم که هیچ....کریر مودم هم پاک شد...از اولم که شروع میکنم کرش میشه
سلام دوستان فیفا باز
من فیفا نسخه بدون نیاز به نصب رو دارم.میخوام آپدیتش کنم.
لینک پچ،آپدیت بزارید بی زحمت؟
میدونم احتمال 99% قبلا گذاشتید ممنون میشم دوباره بزارید.
این آفسایدش خیلی اذیت میکنه.چیکارش میشه کرد؟ با آپدیت درست میشه؟
ممنون
منم همینطور مدام کرش میشه بازی
داداش چک کن شاید analog یا mode خاموش هست رو دستت باید روشن کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)