تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 347 از 402 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه mahmud1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز
    ممنونم ولی اگر اشتباه نکنم 34000 کیلوبایت میشه 34 مگابایت !!!
    با دقت نگاه کنید دوست عزیز

سلام مجدد مدیر عزیز

من هم دو دل بودم و تردید داشتم از نتیجه اما وقتی به حجم مصرفیم نگاه کردم همون 3.5 مگی که گفتم بود

والا تو این یک قضیه نمیدونم چی بگم

آخه بیت رو تو ویندوز مجازیم نصب کردم و دارم برای تست استفاده میکنم و از این قضیه هیچ اطمینانی ندارم که 3.5 هست یا 35 مگ

باز هم ممنون که منو راهنمایی فرمودید

2. این کاربر از mahmud1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام مجدد مدیر عزیز

من هم دو دل بودم و تردید داشتم از نتیجه اما وقتی به حجم مصرفیم نگاه کردم همون 3.5 مگی که گفتم بود

والا تو این یک قضیه نمیدونم چی بگم

آخه بیت رو تو ویندوز مجازیم نصب کردم و دارم برای تست استفاده میکنم و از این قضیه هیچ اطمینانی ندارم که 3.5 هست یا 35 مگ

باز هم ممنون که منو راهنمایی فرمودید

درود دوباره :
    محمودجان توی تصویر حدود 35 مگابایت مصرف کرده نه 3.5 مگابایت.
    یکی از اشکالات و ایرادات من به بیت همین مسئله ست...ببینید وقتی این حجم باید مثلا (باسرعت کمی که سرورهای آپدیت بیت دارند) 10 دقیقه طول بکشه ولی عملا میبینید که توی یکی دو دیقه یا کمتر آپدیت به پایان میرسه و وقتی مثلا توی نرم افزارهای سنجش سرعت مثل همین دی یو متر که شما نصب کردین نگاه میکنید میبینید که شاید در همین حد یک دهم یا شاید کمتر حجم رد و بدل شده و این نشون میده که بیت بدون هماهنگی و بدون اجازه و عملا سرخود آپپدیت رو انجام داده و ته مونده ش داره آپدیت میشه...چون بیت در حین دانلود آپدیت مقدار زیادی از پروسه نصب آپدیت رو هم همزمان انجام میده و مثلا مثل آویرا نیست که اگه آپدیت به 90 درصد هم برسه از اول آپدیت انجام بشه و شبیه امسی سافت در حین دانلود آپدیت ، نصبشون هم میکنه و بنابراین حجم کمی که از آپدیت مونده در زمان آپدیت دستی دانلود میشه و این شائبه رو بوجود میاره که یا آپدیت کم حجمه یا بیت مقدار آپدیت رو الکی و بیخودی بالا نشون میده...
    به نظر من باید اینترنت رو قطع کرد و بعد از یک روز سیستم رو راه انداخت و به محض بوت سیستم روی آپدیت دستی کلیک کرد و اینترنت رو راه انداخت تا مقدار واقعی آپدیت مشخص بشه...
    ممنون از پیگیریتون و اینکه من شخصا از کسی بابت گفتن نظر خودش که محترمه ناراحت نمیشم و لذت هم میبرم که این بحثها به نتیجه برسه و به اطلاعات ناقصم افزوده بشه عزیز...
    پیروز باشید
    Last edited by aylar6888; 10-04-2015 at 15:58.

4. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس G Data Antivirus 2015 چطوری میشه توضیح بدید.

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس G Data Antivirus 2015 چطوری میشه توضیح بدید.
    G Data Total Protection یکی از محصولات کمپانی G-Data است. Base این شرکت در شهر بوخوم آلمان است و در سال 1985 تأسیس گردید. این آنتی ویروس از دو موتور تلفیقی شرکت های Avast و Bitdefender بهره می برد که همین امر باعث شده است ، چندین سال ، جابزه‌ی قدرتمندترین آنتی ویروس را از آن خود کند. قابلیت دیگر این آنتی ویروس آن است که می توانید هر یک از موتورهای آن را غیرفعال نموده تا مصرف پهنای باند اینترنت و همچنین مقادیر مصرف CPU کاهش یابد.

ویژگی های منحصر به فرد محصولات G Data:

• اسکن دو گانه و همزمان سیستم به کمک دو موتور جستجوی ویروس (Engine A , Engine B) بدون تاثیر منفی در عملکرد سیستم
    • حداکثر نرخ شناسایی برای ویروس های شناخته شده
    • حداکثر نرخ شناسایی هوشمند ویروس ها از روی رفتار (Proactive Detection)
    • بالا بردن سرعت اسکن به کمک فن آوری Finger Printing (جلوگیری از اسکن فایل های بدون تغییر)
    • استفاده از فن آوری پردازش ابری برای شناسایی ویروس های جدید و ثبت نشده و همچنین هرزنامه ها (Cloud Computing)

7. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

برای چک کردن و اسکن فلش مموری و هارد ها بهترین آنتی ویروس الان چیه ؟! زیاد حافظه جانبی به سیستمم وصل نمیکنم.
    الان یه چیزی میخوام کاملا هارد خودم و دو تا هارد اکسترنال رو اسکن کنه.
    الان نظر خودتون چیه.من چی نصب کنم ؟
    ممنون.
    Last edited by Rhodes; 15-05-2015 at 06:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای چک کردن و اسکن فلش مموری و هارد ها بهترین آنتی ویروس الان چیه ؟! زیاد حافظه جانبی به سیستمم وصل نمیکنم.
    الان یه چیزی میخوام کاملا هارد خودم و دو تا هارد اکسترنال رو اسکن کنه.
    الان نظر خودتون چیه.من چی نصب کنم ؟
    ممنون.
    سلام دوست عزیز
    آنتی ویروس هایی که عالی هستند رو براتون معرفی میکنم و در بین اینا هرکدوم رو انتخاب کنید نه مشکلی هست و نه کمبودی

کسپرسکی
    امسی سافت
    آویرا

اگه از اینا استفاده کنید خیالتون راحت میشه

10. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آنتی ویروس هایی که عالی هستند رو براتون معرفی میکنم و در بین اینا هرکدوم رو انتخاب کنید نه مشکلی هست و نه کمبودی

کسپرسکی
    امسی سافت
    آویرا

اگه از اینا استفاده کنید خیالتون راحت میشه
    ممنونم.
    الان همينايي كه سايت هاي مختلف گذاشتن خوبه و كار ميده يا بايد حتما حتما اورجينال خريداري بشه؟
    مثلا الان توي سايت دان-لود ها يا پي -30 دانلود آنتي ويروس كاسپراسكاي رو گذاشتن با حجم تقريبي صد مگابايت.من دانلود و نصب كنم تمام هست يا بايد آپديتي چيزي هم انجام بدم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنونم.
    الان همينايي كه سايت هاي مختلف گذاشتن خوبه و كار ميده يا بايد حتما حتما اورجينال خريداري بشه؟
    مثلا الان توي سايت دان-لود ها يا پي -30 دانلود آنتي ويروس كاسپراسكاي رو گذاشتن با حجم تقريبي صد مگابايت.من دانلود و نصب كنم تمام هست يا بايد آپديتي چيزي هم انجام بدم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk
    خواهش میکنم
    من بارها تکرار میکنم و بارها و بارها خواهم گفت که هیچ وقت برنامه های امنیتی را از جای دیگر جز سرور اصلی خود شرکت دانلود نکنید. نه اینکه این سایتها دستکاری میکنند، نه منظورم این نیست، ولی بهترین و پر اعتمادترین روش همینه که عرض کردم تا خدایی نکرده برنامه دستکاری و کرک نشده باشه.

شما میتونید از همه ی این آنتی ویروس ها بصورت 30 روز رایگان استفاده کنید و در صورت رضایتمندی لایسنس آن را خرید کنید
    بعد نصب آنتی ویروس کسپرسکی باید حتما آپدیت بشه تا هم دیتابیس بروز بشه و هم ماژول برنامه جدیدتر شه

13. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یک برنامه فارسی را از یک وبلاگ دانلود کردم
    و وقتی فایل زیپ را باز کردم دیدم یک فایل کرک هم داخلش هست! (دو تا فایل اجرایی بود که یکی‌اش همین کرک باشه که آنرا اجرا نکردم اما دفعه بعد که آن پوشه را باز کردم دیگه داخلش نبود!)

آنتی‌ویروس avast هم ایرادی به فایل نگرفت!

آن فایل اجرایی را باز کردم و دیدم برنامه آنطور که میخواستم کار نمیکند خواستم حذفش حذف نمیشد چون نصبی نبود خواستم پوشه‌اش را حذف کنم نمیگذاشت!

دفعه بعد که سیستم را روشن کردم هم باز هم سعی کردم حذفش کنم حذف نشد!

داخل taskmanager ویندوز را دیدم و دیدم اسم برنامه هست end task کردم باز هم نمیشد!

شک‌ام رفت به آن فایل crack!
    استارت‌آپ ویندوز را چک کردم دیدم بله آن فایل کرک خودش را در استارت آپ گذاشته! تیک‌اش را برداشتم و apply کردم خودش خودکار تیک‌اش را کنارش میزد که با ویندوز لود بشه!

خلاصه‌اش وقت زیادی گذاشتم تا فایل را حذف کردم!

بعد فایل را تو یک سایت metascan-online.com که 44 تا آنتی ویروس و ضدجاسوسی آبدیت شده معروف چک میکنه آپلود کردم فقط یکی تشخیص داد که Trojan.Agent/Gen-Comrerop است و بقیه مثل اسکل‌ها تائید کردند که فایل مشکلی ندارد!!!

یعنی ما چه خوش خیالیم که فکر میکنیم این آنتی‌ویروسها میتونند امنیت سیستم‌مان را حفظ کنند! (البته اشتباه از خودم بود که یک برنامه ناشناس را از یک وبلاگ دانلود کردم اما اکثر انتی ویروسهای معروف مثل
    AVG
    BitDefender
    Kaspersky
    ESET
    McAfee-Gateway
    Microsoft
    Symantec
    Avira
    اصلاً تشخیص ندادند که این فایل Trojan.Agent/Gen-Comrerop هست

15. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من یک برنامه فارسی را از یک وبلاگ دانلود کردم
    و وقتی فایل زیپ را باز کردم دیدم یک فایل کرک هم داخلش هست! (دو تا فایل اجرایی بود که یکی‌اش همین کرک باشه که آنرا اجرا نکردم اما دفعه بعد که آن پوشه را باز کردم دیگه داخلش نبود!)

آنتی‌ویروس avast هم ایرادی به فایل نگرفت!

آن فایل اجرایی را باز کردم و دیدم برنامه آنطور که میخواستم کار نمیکند خواستم حذفش حذف نمیشد چون نصبی نبود خواستم پوشه‌اش را حذف کنم نمیگذاشت!

دفعه بعد که سیستم را روشن کردم هم باز هم سعی کردم حذفش کنم حذف نشد!

داخل taskmanager ویندوز را دیدم و دیدم اسم برنامه هست end task کردم باز هم نمیشد!

شک‌ام رفت به آن فایل crack!
    استارت‌آپ ویندوز را چک کردم دیدم بله آن فایل کرک خودش را در استارت آپ گذاشته! تیک‌اش را برداشتم و apply کردم خودش خودکار تیک‌اش را کنارش میزد که با ویندوز لود بشه!

خلاصه‌اش وقت زیادی گذاشتم تا فایل را حذف کردم!

بعد فایل را تو یک سایت metascan-online.com که 44 تا آنتی ویروس و ضدجاسوسی آبدیت شده معروف چک میکنه آپلود کردم فقط یکی تشخیص داد که Trojan.Agent/Gen-Comrerop است و بقیه مثل اسکل‌ها تائید کردند که فایل مشکلی ندارد!!!

یعنی ما چه خوش خیالیم که فکر میکنیم این آنتی‌ویروسها میتونند امنیت سیستم‌مان را حفظ کنند! (البته اشتباه از خودم بود که یک برنامه ناشناس را از یک وبلاگ دانلود کردم اما اکثر انتی ویروسهای معروف مثل
    AVG
    BitDefender
    Kaspersky
    ESET
    McAfee-Gateway
    Microsoft
    Symantec
    Avira
    اصلاً تشخیص ندادند که این فایل Trojan.Agent/Gen-Comrerop هست
    سلام دوست عزیز
    زود قضاوت کردن خوب نیست
    قرار نیست هر برنامه آلوده و مخرب در دیتابیس آنتی ویروس ها موجود باشه
    شما فایل رو برای بنده ارسال کنید ممنون میشم

17. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •