تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 602 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای خیلی کاربردها بخصوص پرتابل زیاد مهم نیست که فرمت تراکهای مورد علاقه مون چی باشه چون واقعا با اون دقتی که باید بهشون گوش نمیکنیم و فقط لذت ظاهری بردن یا شنیدن ریتم اونا برامون مهمه

خیلی از تراکهای با فرمت با کیفیت بالا که حجم بالایی دارن به صورت خام Rip شدن برای همین ممکنه با نویز زیاد باشن
    مثلا یک تراک FLAC با فرمت 24 بیت که از Vinyl بدست اومدن کیفیتشون ممکنه اون چیزی که انتظار داریم نباشه ولی فراموش نکنیم که تکنیکهای مستر کردن اون سالهایی که رکورد و مستر کردن انجام شده با تکنیکهای حال حاضر و ابزارهای موجود خیلی متفاوته
    اون سالها سطح صدا عمدا متوسط درنظر گرفته میشد که دلایل خاص خودش رو داشت ولی حال حاضر تا 99.99 درصد از سطح صدای مجاز رو پر میکنن که چیزی از دست نره چون به صورت دیجیتالی هست نه انالوگ که هر چیزی توی اون دخل و تصرف داشته باشه

در آخر
    یک تراک Mp3 که از سی دی صوتی مستقیم Rip شده باشه به حدی با کیفیت خواهد بود که برای خیلی کاربردها مناسبه
    شما اینکار رو میتونید امتحان کنید که یک تراک با کیفیت خودتون رو که به فرمت FLAC هست رو تبدیل کنید به MP3 320K و کیفیت شون رو با هم مقایسه کنید
    حالا بنظرتون تراک MP3 با حجم کمتر از یک پنجم کیفیت صداش به همین اندازه کمتره؟

شما هم موفق باشید.

2. 12 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من یه هدفن بدون سیم برای لپ تاپ میخوام. استفاده م موزیک گوش دادنه. فاکتور مهم هم برام راحت بودنشه. اما ترجیحا ارزان باشه

اولا بهتره بلوتوثی بگیرم یا وایرلس؟
    ثانیا چقدر باید خرج کنم؟ مدلهای پیشنهادیتون چیه؟

سلام من هم عیت دوست بالاییمون می خوام 1 هدفن بیسیم(ترجیحا وایرلس) بگیرم و بودجم هم برای این مورد 60 تومن هست
    ایا چیز مناسبی میتونم بخرم
    ممنون
    سلام.
    مدلهای وایرلس با کیفیت قیمت های بالای 1 میلیون تومان دارند. تنها گزینه ای که به فکر من می رسد دو مدل وایرلس 5in1 و 10in1 است.
    موفق باشید.

4. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    به طور کلی هدست ها صدای حرفه ای و با کیفیت بالا ارائه نمی دهند. اگر صدای خوب و بیس قوی مد نظر شماست دو مدل مناسب هستند:
    Pioneer SE-M390
    V-Jays
    که به نظر من گزینه دوم بهتر است فقط چون open است کمی صدا به بیرون نشت می کند و برعکس.
    خرید یک هدفون خوب و یک میکروفون ارزان قیمت بسیار به صرفه تر و مناسب تر است.
    موفق باشید.
    ممنون از این پایونیر خیللی خوشم اومده همون چیزیه که میخوام سایتی میشناسین که فروش انلاین داشته باشه برای این محصول؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برای دانلود آهنگ های FLAC از این سایت ها میتونید استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت کاملا رایگانه و آلبوم ها همه اورجینال هستند. یعنی بطور مستقیم از فایل اصلی کانورت شدن نه اینکه از روی cd یا dvd یا vinyl ریپ شده باشند. (با سه فرمت WAV FLAC MP3 قابل دانلود هستند)
    البته تنها مشکل سایته اینه که فقط زیر شاخه های سبک الکترونیک مثل Downtempo , Techno, Progressive , .... رو داره.

این سایت هم بسیار عالیه و آرشیو بزرگی داره. همه سبکی هم درش پیدا میشه و آلبوم ها همگی ریپ شده اند. فرمت ها هم مختلفه FLAC, APE, WAV ...

این سایت هم مشابه سایت بالایی هست.

مثل قبلیا با آرشیو کمتر.

تو این هم یه چیزایی پیدا میشه. البته بصورت کاملا قانونی!

البته اگه دچار عذاب وجدان شدید میتونید از این سایتا استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آلبوم های این سایت کیفیت فوق العاده ای دارن. بخصوص برای هدفون.

....

و در آخر هم میتونید (با احتیاط) برید سراغ تورنت که هر روز بهتر از دیروزه

و یک نکته. آلبوم هایی که ریپ شده از روی Vinyl هستند رو اصلا دانلود نکنید. با اینکه بیت ریت و حجمشون بالاست ولی کیفیت افتضاحی دارن!!!

من خیلی فایل FLAC Lossless دارم، خیلی هاشون رو دانلود کردم طی چند سال و خیلی هاشون رو خودم از سی دی اورجینال ریپ کردم با استاندارد AccurateRip, بعنوان مثال 500 آهنگ برتر مجله رولینگ استون رو بصورت FLAC دارم

محتوای مخفی: ادامه 
    فول کالکشن پینک فلوید FLAC، کارهای مارک نافلر و دایر استریت، کریس دیبرگ، ایگلز، بیتلز، ویتنی هاستن، فیل کولینز، لئونارد کوهن، بروس اسپرینگزتین، سوپرترمپ، باب دیلون، رولینگ استون، چاک بری، جیمی هنریکس، فرانک سیناترا، الویس پریسلی، اوا کسیدی، اریک کلپتون، باب مارلی، مارتا ریوز، لیتل ریچارد، التون جان، مایکل بولتون، دن هیل، نینا سیمونه، پاول موریه، چارلی بنتین، جکی الن، لیندا گری، استیسی کنت و خیلی های دیگه.

همچنین خیلی از رکوردهای مخصوص تست سیستم ها و همچنین موسیقی ملل و اثار تاریخی و حماسی بی کلام مثل " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا" که شامل صدها نمونه میشه.

کاش میشد یه جایی میشد دوستانی که علاقه دارند به فایلهای با رزولوشن بالا جمع میشدن و با هم تبادل میکردند یا دانلود دسته جمعی انجام میدادن تا این آثار با ارزش به دست همه دوستداران برسه. فکر کنم پی سی ورد بخش موسیقی نداشته باشه، اگر اینجا امکانش نیست میتونم توی سایت خودم یه بخشی در نظر بگیریم اونجا دوستان دور هم باشیم
    Last edited by flipp; 23-08-2013 at 11:12.

7. 7 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خیلی فایل FLAC Lossless دارم، خیلی هاشون رو دانلود کردم طی چند سال و خیلی هاشون رو خودم از سی دی اورجینال ریپ کردم با استاندارد AccurateRip, بعنوان مثال 500 آهنگ برتر مجله رولینگ استون رو بصورت FLAC دارم

فول کالکشن پینک فلوید FLAC، کارهای مارک نافلر و دایر استریت، کریس دیبرگ، ایگلز، بیتلز، ویتنی هاستن، فیل کولینز، لئونارد کوهن، بروس اسپرینگزتین، سوپرترمپ، باب دیلون، رولینگ استون، چاک بری، جیمی هنریکس، فرانک سیناترا، الویس پریسلی، اوا کسیدی، اریک کلپتون، باب مارلی، مارتا ریوز، لیتل ریچارد، التون جان، مایکل بولتون، دن هیل، نینا سیمونه، پاول موریه، چارلی بنتین، جکی الن، لیندا گری، استیسی کنت و خیلی های دیگه.

همچنین خیلی از رکوردهای مخصوص تست سیستم ها و همچنین موسیقی ملل و اثار تاریخی و حماسی بی کلام مثل " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا" که شامل صدها نمونه میشه.

کاش میشد یه جایی میشد دوستانی که علاقه دارند به فایلهای با رزولوشن بالا جمع میشدن و با هم تبادل میکردند یا دانلود دسته جمعی انجام میدادن تا این آثار با ارزش به دست همه دوستداران برسه. فکر کنم پی سی ورد بخش موسیقی نداشته باشه، اگر اینجا امکانش نیست میتونم توی سایت خودم یه بخشی در نظر بگیریم اونجا دوستان دور هم باشیم
    دوست عزیز منم ی مقداری البته نه به کاملی شما دارم مثل 1001 ترک برتر تا سال 1990 و چندتا البوم دیگه از خواننده های مختلف چطوری میتونم ازتون بگیرم؟ تهران هستید؟هارد اکسترنال دارم.پی ام بدید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

9. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    مدلهای وایرلس با کیفیت قیمت های بالای 1 میلیون تومان دارند. تنها گزینه ای که به فکر من می رسد دو مدل وایرلس 5in1 و 10in1 است.
    موفق باشید.
    خب یعنی مدلهای 100 تا 200 تومن ارزش خرید ندارن؟
    مدلهای بلوتوثی چی. اصلا فرقشون از نظر کیفیت چیه

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میخاااام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب یعنی مدلهای 100 تا 200 تومن ارزش خرید ندارن؟
    مدلهای بلوتوثی چی. اصلا فرقشون از نظر کیفیت چیه
    سلام.
    کلا" سه نوع هدفون بی سیم داریم:
    1. رادیویی
    2. Wireless (معمولا" 2.4GHZ)
    3. Bluetooth
    تفاوت موارد بالا در این است که دو مورد اول به دستگاهی به نام Transmitter یا بیس دارند که وظیفه تبدیل سیگنال های صوتی معمولی را به سیگنال های بی سیم بر عهده دارد. مثل تصویر زیر:

هدفون را نیز معمولا" برای شارژ شدن روی ان قرار می دهند. بر روی این Transmitter ها ورودی های متداول صوتی RCA قرار دارند.
    اما مدلهای بلوتوثی Tansmitter ندارند و به همین دلیل برای کاربرد پرتابل مناسب تر هستند. از طرفی از نظر کیفیت بهترین کیفیت را مدلهای وایرلس 2.4 گیگاهرتزی دارند. دلیل برتری آن ها نسبت به بلوتوث حجم اطلاعات (پهنای باند) بیشتری است که روی وایرلس 2.4GHZ وجود دارد نسبت به بلوتوث.
    اما مدلهای رادیوی از تکنولوژی برای انتقال صدا استفاده می کنند که بقریبا" با پلیر های فندک خودرو یکسان است. کیفیت آنها می تواند خوب باشد اما ممکن است با نویز مواجه شوید. معمولا" از فرکانس 863.5MHz استفاده می کنند.
    مدلهای ارزانتر ارزش خرید دارند فقط حرفه ای نیستند. متاسفانه از موجودی مدل های وایرلس در بازار بی خبرم اما مدلهای زیر در سایت شکوفا الکتریک سرویس نمایندگی فیلیپس موجود است:
    از ین مدلهای بالا مدل 5100 رادیویی و بقیه وایرلس می باشند.
    مدل های سونی:
    موفق باشید.

13. 8 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان دیگه کلافه شدم از بی آهنگی
    بد جور دنبال سورس پلیر مناسبم
    نمیدونید محصولات کوون رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
    اگه از دوستان کسی داره خریدارم
    خصوصا مدل j3
    با تشکر
    Last edited by mohsen 1373; 23-08-2013 at 20:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من دنبال هدفون تا سقف 350 یکم بالا پایینم
    با سیم باشه
    صدای بیس برام خیلی مهمه و معمولا اهنگ های پاپ راک خارجی گوش میدم
    مدل sony x-500 مد نظرمه
    امیتونید مدل های بهتری تو این قیمت معرفی کنید؟
    و اینکه اصلشم تو تهران موحود باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •