اقدامات فعلی ضد دوپینگ افتضاح است و فقط معرفی گذرنامههای بیولوژیکی(!) میتواند مسائل را بهبود بخشد. (یا به حل مشکلات کمک کند)
اقدامات فعلی ضد دوپینگ افتضاح است و فقط معرفی گذرنامههای بیولوژیکی(!) میتواند مسائل را بهبود بخشد. (یا به حل مشکلات کمک کند)
Hey guys
What can we call Asayeshgah of a military base?i
You know what I mean, a place where soldiers rest and sleep
Someone told me it's "Resting bay", but I couldn't find much results about it in google
I found "Barracks" myself, but it's not exactly Asayeshgah, it's generally the place where soldiers accomodate
Thanks in advance
HI Dear Kurosh
I did a vast profound research, and the result was just soldiers sanitarium
hope you the best
پیشاپیش تشکر می کنم ...
Thank you my dear friend
Unfortunately I couldn't find good results about this one, either
Do you have any reliable source for this word?i
sorry, no reliable source, but there are some texts including this word.
maybe it refers to a kind of hospital
Last edited by sajjad1973; 03-05-2013 at 17:05.
همین رو بی زحمتLichtenstein et al. (1993) suggested that prestige sensitivity tendency was the degree a consumer purchases expensive products with theتمام مشکل من سر Degree هست این رو نمیدونم چطور اینجا معنی کنم یعنی اعصابم از دیروز خورد شده :(
perception that other people will perceive the high price as reflection of a buyer personal traits.
خیلی متن مضخرفی بود خدارو شکر هم یکم دیگه اش بیشتر نمونده![]()
Dormitory accommodations [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Dormitories [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
prestige sensitivity: حساسیت پرستیژ [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
بقیهاش مشخصه...
درجه، معیار، پایه، اساس چطوره؟
اون میشه حساسیت نسبت به وجهه و اعتبار یا همون پرستیژ اون لغت Degree رو نمیتونم خوب ترجمه کنم
نظرت با این ترجمه چیه
Lichtenstein و سایرین ( 1993 ) پیشنهاد ( اشاره ) کردند که گرایش ( تمایل) نسبت به حساسیت به وجهه و اعتبار میزان خرید کالاهای گران مصرف کننده با این دید ( درک ) است که دیگر افراد ( مردم ) قیمت بالا ( کالای گران ) را به عنوان عامل منعکس کننده ویژگی های شخصی می نگرند.
من خودم این ترجمه ام رو دوست ندارم ولی نمی دونمم چی بذارم اون Degree رو یعنی نمی دونم به چی و کجا بر میگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)