واسه کنکور 91 میخوای که خیلی وقت نداری . اگه فلش کارت ادبیات داری اونو بخون یه سری لغت داره .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
واسه کنکور 91 میخوای که خیلی وقت نداری . اگه فلش کارت ادبیات داری اونو بخون یه سری لغت داره .
بچه ها این چی میگه؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته کنکور 91 ، 45 تا سوال شیمی داره!!!! این خبرو سایت کانونم کپی کرده و نوشته منبع : ایسنا. ولی زمان پاسخ گویی به سوالای اختصاصی همون 175 دقیقس. احتمال زیاد اشکال تایپی بوده. اگه کسی اطلاعات جدیدی داره بگه.
امسال این شیمی عجب داستانی شده ها ...![]()
این از همون سایت کپی کردم .یکم دقت کنتوكلي با اشاره به پاسخگويي به 135 سوال اختصاصي براي گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در 175 دقيقه، گفت: بر اين اساس داوطلبان گروه رياضي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و45 سوال شيمي پاسخ دهند.![]()
آره الان دیدم. همش تقصیر ایسناس دیگه!
خداروشکر اشکال تایپی بود!
کسی نرم افزار تخمین رتبه کانون واسه سال 90 رو داره؟میشه این درصدارو واسم بزنه؟
ادبیات 70
عربی 30
معارف 70
زبان 90
ریاضی 20
فیزیک 50
شیمی 40
ریاضی منطقه 2
این چه حرفیه، ورداشتید سوالای 3 سالو نگاه کردید از رو اون نتیجه گرفتید؟اصلا فکر کردی چرا باید این کارو بکنن مثلا یک سال بیان ریاضی رو سخت بدن سال بعد هم فیزیکو و ... (حالا اگه سنجش بخواد ترول بازی در بیاره نمیگم)اتفاقا من امروز سوالای 90 رو میزدم فیزیکش همچینم سخت نبود اینقدر خودتونو نترسونید هر کی هر کی خوب خونده باشه خوب جواب میده، سختم باشه واسه همه سخته مثل امتحانات مدرسه نیست که بخوای 20 بگبری اینجا نسبت به بقیه سنجیده میشی هیچ گونه جای نگرانی نداره
Last edited by moh72; 20-06-2012 at 23:32.
نه . از سال 85 بررسی کردم . تا سال 88 خیلی خوب بود همه چی !
بچه ها انتگرال پیش دانشگاهی ریاضی از کدوم فصل تا کدوم فصل برای انتگرال 1 و کدوم فصل ها برای انتگرال 2 هست ؟
تو کلید سوالات سنجش بعضی سوالارو نوشته با تاثیر مثبت یعنی چی؟
این چیزارو بیخیال اتفاقی اون دوتا درس سخت بودن
اگه منظورت رشته ریاضیه، کل انتگرال یه فصله و اونم توو دیفرانسیل 2
منظورم این بود که کدوم فصل ها برای امتحان انتگرال 1 و کدوم فصل ها برای امتحان انتکرال 2 هستند.
اون دوستمون هم اشاره کردن که انتگرال 2 شامل کاربرد مشتق و انتگرال هست و بقیه فصل ها انتگرال 1 هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)