ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
تو تصاویر سریع مثلا فوتبال کم نمیاره این مدل؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
تو تصاویر سریع مثلا فوتبال کم نمیاره این مدل؟
سلام. تلویزیون ما 47 LA 62100 هست و از اونجایی که حافظه داخلی برای ضبط برنامه ها کمه میخاستم یه فلش مموری رو به عنوان هارد بهش اضافه کنم. (پورت hdd in )
مشکل من فلشهام هست که هر کدومو با وجود فرمت کردن که به تلویزیون میزنم دستگاه تشخیص میده که یو اس بی وصل شده ولی توی محتویاتش که میرم یه فولدری به اسم drive1 نشون میده که به خاطر همین نمیزاره از فلش به عنوان هارد استفاده کنم. توی دفترچه نوشته نباید فلش نرم افزاری چیزی داشته باشه..
توی کامپیوتر وقتی show hidden files میزنم هیچی نمیاره.. فلشو فرمت کردم ولی توی تلویزیون این درایو رو میاره..چطور باید فلش رو خالی خالی کنم؟
پیشاپیش خیلی ممنون
سلام
من به تازگی تلوزیون الجی 42ln57000 خریدم
مشکلی که دارم اینه که وقتی با DLNA و اسمارت شیر میرم تو فایل های کامپیوتر و یک فیلم و پخش میکنم با اینکه زیر نویس هم نام اسم فیلم هست اما زیر نویس رو نشون نمیده
سوال دومم هم اینه که کسی از دوستان تونسته تو اسمارت اپس با منطقه دیگه ای مثلا امارت برنامه دانلود کنه ؟ برنامه های منطقه ایران خصوصا بازی هاش که به لعنت خدا نمیرزه من ریجنو رو امارات ست کردم اسکایپ و بازی اسکای سافاری و ... کلی برنامه به درد بخور داشت . به گلدایران زنگ زدم میگه ایران تحریمه !!!!
دوست عزیز
برای این منظور از این سایت استفاده کنید.
از سایت شیناب و از قسمت تلویزیون و سیستم های تصویری و انجمن ال جی و اینترنت tv برای lg استفاده کنید.
Last edited by matinpour; 01-09-2014 at 22:07.
سلام من یه 62100 ال جی دارم از همه نظر عالیه حتی تو بازیهای فوتبال عملکرد قابل قبولی داره یعنی راضی هستم اسمارت هم خوبه فقط بازیهای بسی بی کیفیت داخلشه تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که حافظه داخلی کمی داره و قتی هم یه فلش 4 یا 8 میزنم اصلا شناسایی نمیکنه واسه ظبط کردم نمیدونم دقیقا مشکلش چیه یه چیزی دیگه هم در موردش خونده بودم در مورد ماشین زمان نوشته بود وقتی که یه کانال ظبط میکنید میتونید همزمان یه شبکه دیگه هم ببینید که متاسفانه من نتونستم موقع ظبط که هست کانال که عوض میکنم اطلاع میده با ید ضبط متوقف بشه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟
دوستان
یک تلویزیون ۶۲۱۰۰ خریدم . اما در حالت سه بعدی فقط تصاویر به سمت داخل سه بعدی هست ... میشه راهنمایی کنید چطور می تونم تصاویر رو به حالتی ببینم که به سمت بیرون سه بعدی بشه !؟ تبلیغ سه بعدی ها به صورتی هست که تصاویر به سمت بیرون تلویزیون هست .
شاید سوال ابتدایی باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید ... ممنون
شاید خود کلیپ همین جوری باشه یعنی فقط عمق داره و بیرون زدگی نداره . این کلیپ را پیدا کن و دانلود کن بیرون زدگی بسیار خوبی داره
Delicious_Fight_3D_Samsung_Demo
سلام
مدل جدید تی وی ال جی به بازار اومده به نام
LG 55LA96500 UHD TV
نظرتون در باره این مدل چیه و با این قیمت ارزش خرید داره؟
اگه تو این رنج گزینه های دیگه هم وجود داره ، لطفا معرفی کنید![]()
اگر به محتوای 4K دسترسی داری , بله ارزش خرید داره. در غیر اینصورت , خیر.
Last edited by magiteq1; 08-09-2014 at 12:24.
سلام دوستان:
به نظر شما برای کالیبره کردن 42LA86000 چه تنظیماتی مناسب تر است؟
ممنون از توجه شما عزیزان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)