دوستان سلام.
راستش جسارت نشه من الان 99درصد کارم حله جز این فقط اینو جواب بدین دوشنبه به بعد خریدم!
مرسی!![]()
دوستان سلام.
راستش جسارت نشه من الان 99درصد کارم حله جز این فقط اینو جواب بدین دوشنبه به بعد خریدم!
مرسی!![]()
دوست عزيز بيمه يه چيز الكيه و كلاهبرداريه حدود 60-70 تومن بيشتر ميدي ولي اصلا معلوم نيس كه قراره چه كاري برات بكنن و چقدر بهشون اعتماد هست شركت هاي بزرگ گارانتي هم كه گوشي ها رو گارانتي مي كنن كلي واسه تعمير گوشي معطلت مي كنن...
من يه دوست مغازه دار دارم كه كل سودشو رو همين جريان بيمه ميكنه...
و بعد كه مياد ميگه اين جزء بيمه نيست و از اين حرفا.. يه گوشي بدون گارانتي بخر همين كه مراقبش باشي خودش بزرگترين بيمس پولتو الكي تو جيب اين و اون نريز آخه مگه ماشينه كه بيمه بدنه بيمه سرقت و از اينجور حرفاش كني! يه گوشيه
سلام یه s2 پیدا کردن 5 ماه کارکرد 600 تومن بخرم ؟
فروشنده تو اینترنت آگهی زده
لطفا کدهای تست سخت افزار رو بذارید
کد : ستاره مربع صفر ستاره مربع ( تو تایپ جابجا میشه برای همین نوشتم )
نه خيلي زياده نهايتا 500 بده اگه تميزه. بستگي به گوشي هم داره شايد 450 هم نيارزه
من 2 ماه كار كرده و تميز تميز با كيس 570 خريدم واسه يكي از بچه ها
اين آگهي همون نيست كه طرف اهوازي بود؟
كد ها رو هم با آموزش تو لينك چند پست قبلي گذاشتم
Last edited by PersiAndroid; 24-09-2011 at 11:45.
نه یه خانوم از تهران آگهی زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر یه مورد پیدا کردی خبرم کن من میخوام
با X10 خودم هم تعویض میکنم بقیه رو نقد میدم
سلام دوستان.
من تا اونجایی که امروز تحقیق کردم، ظاهرا این گوشی تو خیلی از مسائل از تمام گوشی ها برتره. درسته؟ از لحاظ کانفیگ و ... .
=================
اما مشکلی که هست اینه:
من تا حالا هیچ گوشی جز سیمبیان نداشتم.
برای همین هیچ اطلاعی از چند و چون سیستم عامل ها ندارم. آیا این جا تاپیکی هست که کاملا سیستم عامل ها باهم مقایسه شده باشند؟ و بشه اطلاعات جامعی کسب کرد؟
چون متاسفانه تو هر تاپیکی میرم، دارن سیستم عامل همون گوشی رو تبلیغ میکنند و اصلا نتونستم اطلاعات خوبی کسب کنم.
به نظرتون کدوم بهتره؟ کدوم نرم افزاراش راحت تر بدست میان؟ و ... .
-----------------------
و اینکه چند صفحه قبل ظاهرا دوستان گفتن که بدون گارانتی 100 تومن ارزونتره؟!
واقعا بدون گارانتی بخرم؟!
جای مطمئنی هست که بدون گارانتی بفروشه و از گوشی هم دزدی نکرده باشه؟ و گوشی دست نخورده باشه؟
-------------------------------
نکته بعدی: این دزدی دوستان موبایل فروش هست که به اسم نصب سیستم عامل!!!! به اسم آپگرید کردن، به اسم آپدیت کردن.
به اسم سرتیفیکیت کردن و ... حدودا 50 تا 100 ( بسته به گنجاش و ظرفیت انداختن) به قیمت گوشی اضافه میکنند.
آیا برای این گوشی نیاز به کاری هست؟ نیاز هست که گوشی اتفاقی روش بیفته؟ یا نه؟
من خودم اینترنت با سرعت خیلی عالی دارم، و اگر نیاز باشه میتونم آپدیت و ... رو انجام بدم.
------------------------------------------------
و سوال آخر این که؟ این "" رام " چی هست؟
من اطلاعی ندارم. میگن رام رو باید اولش عوض کنی؛ یعنی چی.؟؟
ببخشید خیلی زیاد شد. ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
آندروید دوست عزیز خیلی با سیمبین و خیلی سیستم عامل های دیگه فرق میکنه
شما برای نصب هز نرم افزاری روی آندروید فقط کافیه فایل apk رو داشته باشی
حالا برنامه میخواد پولی باشه یا مجانی
پس برای نصب نرم افزار گوشی احتیاجی به -- شدن نداره
اگر آیفون رو سرآمد همه گوشیها در نظر بگیریم و بدونیم که بیشترین نرم افزار رو داره باید این رو هم بدونی که آندروید کلی نرم افزار داره که بعضیهاشون از آیفون پورت شدن پس هیچ کم و کسری نداره
خرید گوشی با گارانتی یا بدون گارانتی دیگه به خودت بستگی داره
در ضمن بازار فروش موبایل دیگه انقدرها هم در و هم و برهم نیست گوشی کارکرده بفروشن !!!
همه گوشیهای موجود در بازار به آخرین فریم ور آپدیت هستند پس احتیاجی نیست که موقع خرید بدید براتون آپدیت کنن
معمولا رام (سیستم عامل آندروید) حجمی معادل 250 مگابایت دارند که خودتون به راحتی میتونید آپدیت کنید
فقط قبل از اون باید برنامه ارتباط گوشی با pc رو نصب کنید که یا درون خود گوشی موجوده یا توی cd همراه گوشی هست یا باید از سایت سازنده گوشی دانلود کنید
رام همون سیستم عامل گوشی هست
رام ها دو نوع هستند رام رسمی (رامی که خود کارخانه سازنده برای گوشی تولید میکنه)
رام کاستوم که رامی هست که فنهای گوشی اونها رو درست میکنند
ولی در کل رامهای استوک یا رام رسمی بهتره و باگهاش کمتره
اگر شما اینترنت پر سرعت نداشته باشد و بخواهید گوشیتون رو آپدیت کنید(فلش) فوقش هزینه اش 8 تومن میشه نه 50 یا 100 تومن
آندروید برترین و انعطاف پذیر ترین سیستم عامل شناخته شده است
برای مثال شما تو آیفون فیلمها تون رو فقط با یک پلیر میتونید ببینید و اگر بخواهید با یک پلیر دیگه ببینید باید از نوع تمام مدیا ها رو سینک کنید !!!
اکثر گوشیهای آندروید امکان سرور شدن رو دارند یعنی شما میتونید به گوشی دوستتون وصل بشید و ازش اینترنت بگیرید یا حتی فایلهای گوشی اون رو توی گوشی خودتون با سرعت 24 مگابیت در ثانیه دانلود کنید
ولی یه مساله ای که میمونه گوشیهای آندروید خیلی باتری مصرف میکنند پس سراغ گوشیهای کوچک نرو
این گوشی هنوز 5 ماه نیست که اومده ( اونم تو بازار های جهانی ) . چه جوری 5 ماه کارکرد میخان به شما بفروشن ؟ احتمالا یه جای کار میلنگه .
تاریخ ریلیز که اینو میگه
Available. Released 2011, April
ولی نخر آقا به خاطر 100 تومن ریسک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)