میتونی دانلود هم بکنی.![]()
میتونی دانلود هم بکنی.![]()
اقا این پیام یعنی چی ؟ your system is incompatible whit ./.p
چطوری حل میشه؟
اين پچ چيه كه بياد راحت ميشين؟اونجا كجاس چار تومن ميگيري؟ 7 تومن نگيرم الكي تازه فردا ميخواستم پولو به حساب بريزم.
وقتي سوسيال گروپ رو اجرا ميکنم اين پيغامو ميده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تقریبا خیلی از این پست ها رو خوندم.
خوب منم خریدم ولی این مشکل را دارم:
یعنی فقط یه دایره دور خودم رو واضح می بینم و بقیه وقتی نزدیک می شم قبلی ها هم از بین می ره یعنی فقط یه دایره در حد همون خونه رومان.
همه تنظیمات را تا جایی که جا داشت زیاد و کم کردم درست که می شد منو ها هم چنین نقشه و ... واضح نیستند یعنی اصلا نیستند و نور وسایه هم فرق می کنند.
کارت گرافیکمم 7300 با رم 1.5 گیگ و سی پی یو 3 اینتل آخرین ورژن درایور کارت گرافیکم 178.24 با سرویس پک 2(رجیستری را تغییر دادم شد 3) و نت فریمورک 3 و کرک ریزور
مشکل حل شدنیه؟
از این جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
این پست هم خیلی می تونه کمک کنه به مشکلات دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
شیراز بازی 4 دی وی دی را 3000 تومن گرفتم !
اما ویندوزهام XP sp 2 هست و ویستا آلتیمیت
روی XP که نصب میکنم ، هنگام اجرا با این ارور مواجه میشم !
GTA IV fatal Error rmn40
چی کار کنم ؟
مرسی
Last edited by mamaloo_shz; 08-12-2008 at 22:15.
اول از منوي استارت روي قسمت ران کلک کرده و regedit را تايپ ميکنيد و روي ok کليک کنيد. از طريق مسير زير به وليو CSDVersion دسترسي پيدا ميکنيد.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
روي اين وليو کليک کنيد و مقدار 200 ( براي سرويس پک 2 ) يا 100 (براي سرويس پک 1 ) را به 300 تغيير بدهيد. صفحه را ببنديد و ريستارت کنيد.
اقا من نمی تونم اجراش کنم هر کاری شما می گید من انجام می دهم خواهش می کنم یکی به من بگه من محدودیت پست دارم من همه مراحله انجام می دم اما بازی نمی یاد ایا باید داخل پوشه offline هم چیزی بریزم یا نه همه رو توی grand بریزم اقا به من بگید
کسی نمی دونه پستهای p30world بعد از چند تا محدودیشت برداشته می شه
اخه یه پست می زنم 2 یا 3 ساعت بعد تایید می شه همین باعث شده من نتونم بازی رو درست نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)