تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 510 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که بازی رو روو 360 بازی میکنن و کینکت دارن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا این رو امتحان کردن؟
    هر حرفی بزنی عمل میکنه

مثلا با زبون خودت میگی "فوس رو دا"!!!!!
    دشمنت پرت میشه

اینم پی دی افش با همه ی دستوراتش:

خیلی جالبه
    Last edited by prince_fable; 16-07-2012 at 18:00.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

گرگر ، من همیشه میرم توی Most Popular ِ مد ها و اونایی که به نظر جالب میاد رو میگیرم . این SkyRe چجوریاس ؟ مد خوب جدید مدید چی داری توی چنته ؟
    این skyrim redone هست که به اختصار میشه SkyRe و همون جور که از اسمش پیداست کلا گیم پلی بازی رو متحول میکنه .

توی top files هم که نگاه کنی جزو top 5 مودهای جدید هست . کلا من مودهای جدید و اپدیت شده میگیرم چون میگن قدیمی ها با اپدیت جدید مشکل دارن .

این و immersive armor که کلی زره های خاص به بازی اضافه میکنه با هم مچ هستن . اون هم مود جدیدیه و جالبه .

کلا این دو مود رو که نصب کنی کلی کلاس که قبلا نمیتونستی بازی کنی حالا میتونی . مثلا قبلا هیچ پرک خاصی مخصوص کسایی که یک شمشیر فقط داشتن نداشت . یا حتی کسایی که شمشیر با spell داشتن هم پرک خاصی نداشتن . ولی با این مود خیلی پرک زیاد میشه . خوبیش هم اینه که بازی از لحاظ پرک ها جذاب تر میکنه . دیگه اونجوری نیست که تا وسطهای بازی بری و لولت برسه به 50 یا 60 و دیگه تا اخر بازی بالا نره .
    این موده اومده کلی پرک جدید اضافه کرده و کلا تعداد پرک های هر اسکیل نسبت به قبلا 4 یا 5 برابر شده که این تعداد پرک لول بالاتری رو میطلبه که با نصب مود uncapper (مودیه که باهاش دیگه میتونی skill رو از 100 تا هم رد کنی) به لول های بالای 120 و ... میرسی . مثلا درخت archery با این مود تقریبا 42 تا پرک داره .
    سیستم کمبات هم که خیلی طبیعی شده . با هر ضربه معمولی هم stamina کم میشه بسته به وزن اسلحه و نوعش . یادم رفت بگم کلی سلاح دیگه هم به بازی اضافه میشه . از جمله سلاح های ژاپنی ، سلاح های باربارین ها ، سلاح های قرون وسطی و ... . stamina هم هر چی کمتر بشه سرعتت هم میاد پایین . حتی وزن زرهت هم توی سرعتت کلی تاثیر داره . کلا بازی رو واقعی تر میکنه .
    واسه کسایی که خون اشام هستن هم عالی شده . این مود میاد skill های pickpocket و lockpick رو با هم مخلوط میکنه و در عوض یه درخت گذاشته به نام vampirism که کلی پرک هم اون داره که بازی رو واسه خون اشام ها راحت تر و قشنگ تر میکنه .
    جادو ها هم کلی تغییر کرده و یه سری جادوی جدید با پرکهای جدید اومده تو کار .

دیگه من نمیدونم چی بگم . خودت توی پیجش بتونی بخونیش خوبه .

تغییراتش جالب بود واسه من . فقط بازی کمی سخت شده . چون من از یه طرف اومدم مود civil_unrest رو نصب کردم (همونی که باهاش یه سری جنگها توی بازی رخ میده و یه گله میرزن سر هم با هم میجنگن) و از طرفی این مود رو نصب کردم که یکی از امکاناتش اینه که اگه یه گروه گله ای بهت حمله کنن دیگه مثل قبل نیست که همشون دفاع کنن و تو همین جور بزنیشون . در واقع همشون میریزن سرت و تنها راهت فراره (گربه ها هم که سرعتشون دو برابر شده توی این مود) . با این دوتا مود یه دفعه داری راهت رو میری میبینی یه دفعه دو گروه در حال جنگن . کافیه ببیننت تا دخلت بیاد . مگه فرار کنی .

منم الان چون هنوز تازه شروع کردم دوباره یه new game کردم . یک زن گربه ای که یک چوب دستی داره و دزده . فکر کنم خیلی حال بده .

بچه ها یه خواهش کسی لینک مستقیم این مود
    immersive armor رو نداره ؟ خیلی بهش محتاجیم .

اینم یکی از زره های توی immersive armor که خیلی شبیه زره ازیو هستش .

بقیه عکس ها توی خود صفحه این مود موجوده . البته با ]چیز پی ان برین تا عکسا باز شه .

3. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه واسه توضیح.
    من ایمرسیو آرمرز رو دانلود کردم ، اگه کسی لینک مستقیم نداشت من برات یه جا آپ میکنم.

5. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دستت درد نکنه واسه توضیح.
    من ایمرسیو آرمرز رو دانلود کردم ، اگه کسی لینک مستقیم نداشت من برات یه جا آپ میکنم.
    حجمش که زیاده . میتونی اپ کنی ؟ چون هر چی تو نت گشتم پیدا نشد . کلا من این مودهای سنگین رو از تورنت میگیرم . اما بعضی هاش مخصوصا جدید ها تو تورنت نیست .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حجمش که زیاده . میتونی اپ کنی ؟ چون هر چی تو نت گشتم پیدا نشد . کلا من این مودهای سنگین رو از تورنت میگیرم . اما بعضی هاش مخصوصا جدید ها تو تورنت نیست .

آپ شدن . این ورژن ِ 3.1 هست ، آپدیت ِ 3.2ش هم اومده (چند کیلوبایته ) ، اما باید اول 3.1 رو بگیری بعد 3.2 رو روش بریزی. ( با 7zip باز کنشون )

8. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آپ شدن . این ورژن ِ 3.1 هست ، آپدیت ِ 3.2ش هم اومده (چند کیلوبایته ) ، اما باید اول 3.1 رو بگیری بعد 3.2 رو روش بریزی. ( با 7zip باز کنشون )
    خیلی ممنون . دکمه تشکر کافی نبود .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

سلام دوستان من میام تو این مرحله بازی گیر میکنه یعنی بعد از صحبت کردن چند نفر دیگه کسی با من صحبت نمیکنه کلا از جاش هم بلند نمیشه انگار یه نفر دیگه میخواد باش صحبت کنه ولی انگار اینجا باگ داره فک کنم این نسخه ای که من دارم ایراد داره چون اون یارو کچله هم باهام حرف میزنه صدا نداره آپدیتی نیومده که فقط مشکلات بازی رفع کرده باشه نمیخوام نیرویی بهش اضافه بشه میخوام همشو خودم بگیرم راستی LEVEL تا چند بالا میره من الان 32 LEVEL هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بالاخره همه ی مد های مورد نظرم رو دانلود کردم و با نکسس مد منیجر نصب کردم. اما هیچ اتفاقی توی بازیم نمیافته. یعنی لااقل کمترین نشونه ش Skill اضافه شدنه که نشده ... پس احتمالا مد نصب نشده هیچی ، چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من بالاخره همه ی مد های مورد نظرم رو دانلود کردم و با نکسس مد منیجر نصب کردم. اما هیچ اتفاقی توی بازیم نمیافته. یعنی لااقل کمترین نشونه ش Skill اضافه شدنه که نشده ... پس احتمالا مد نصب نشده هیچی ، چه کنم ؟
    اگه قبلا مود نصب کردی و کار کرده که هیچی ولی اگه تا حالا نکردی باید بری توی skyrimprefs و این رو اضافه کنی .

[Launcher]
    bEnableFileSelection=1

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه قبلا مود نصب کردی و کار کرده که هیچی ولی اگه تا حالا نکردی باید بری توی skyrimprefs و این رو اضافه کنی .

[Launcher]
    bEnableFileSelection=1
    توی فولدر ِ Skyrim هست دیگه Skyrimprefs ؟
    آخرش اون کامندلاین رو داره .
    پیشنهاد دیگه ای نداری ؟
    ادیت : باید اونی که توی داکیومنت ها بود رو ادیت میکردم تا توی لانچر Data Files بیاد.
    ولی مشکل اینجاس که بعد از لوگوی Bethesda میپره بیرون از بازی.
    ادیت 2 : مشکل یه دونه ( یا شاید بیشتر ) از پلاگین هاست. حالا باید بشینم بگردم پیدا کنم وسط این همه پلاگین :|
    Last edited by manuelcalavera; 18-07-2012 at 10:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •