دوستان کسی میتونه یه لینک نرم افزار ضبط صدا واسه این گوشی به من بده ؟
ممنون
دوستان کسی میتونه یه لینک نرم افزار ضبط صدا واسه این گوشی به من بده ؟
ممنون
تو سایت آندرویدیها . com یه سرچ بزن نام این برنامه TapeMachine v1.11.0
پیدا میکنی .
من نتونستم لینک بزارم .
موفق باشید.
Last edited by 01110362; 09-02-2012 at 00:51.
سلام دوستان من میخواستم بدونم برای اینکه از بسته های جی پی ار اس ایرانسل و همچنین قیمت هاش باخبر بشم باید به چه شماره ای پیام بدون متن بفرستم؟
سلام دوست عزیز
من امروز گوشی رو فلش کردم و دوباره به رام اصلیش برگشت. حالا می خواستم به کارت حافظه اش برم که دیدم هیچ برنامه نصب نیست که به داخل کارت حافظه برم. من چه طوری وارد کارت حافظه بشم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید![]()
سلام علیکم
برای اینکار شما باید یه فایل منیجر رو گوشی نصب کنید
نحوه نصب برنامه ها برای رام ابتدایی گوشی بدلیل فقدان فایل منیجر در رام باید ابتدا یه فایل منیجر نصب کنید
ساده ترین روش نصب فایل منیجر هم از طریق بلوتوث یه گوشی یا یه پی سی هستش
یا استفاده از پی سی سوئیت های مناسب اندروید
این هم روش ابتدایی نقل قول از دوست عزیزمون فرشید
نحوه نصب فایل منیجر و سایر برنامه ها
"
[ Farshid9920062006:از توی بخش نرم اقزار انجمن فایل منیجری به نام root explorer بگیر و بریز رو گوشی(اول میری به این مسیر
setting>application>uknown resource و تیکش رو بزن و بعد فایل روت اکسپلورر رو بریز روی 1 گوشی دیگه بعد بلوتوثش کن به x8 وقتی اون رو گرفتی در جا نصبش کن)
حالا دیگه هر برنامه ای داشتی میتونی گوشی رو به pc وصل کنی و فایلش رو 1 جایی از مموری بریزی و بعد گوشی رو از pc بکشی و بعد بری تو روت اکسپلورر و اون برنامه رو نصب کنی"
سلام عادل جان
من م خواستم بپرسم که به نظر شما یا همون توصیه شما چیه ؟ همون رام اصلیش بمونه یا عوض کنم. اگه عوض کردم چه رامی رو نصب کنم. می خواستم نظر شما رو بدونم چون اطلاعاتتون ماشاالله خیلی زیاده. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. تشکر
شاد باشید![]()
لینک دانلود ؟
سلام دوست عزیز
بفرما اینم لینک دانلود :
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ترمیناتور عزیز ممنون شما به من لطف دارید اگه بوت لودر گوشیت باز هست میتونی رام های خوبی رو روگوشیت نصب کنی پشت گوشیت نگاه کن اگه w26 به پایین هست میتونی بوت لودرشو بدون هیچ مشکلی باز کنی و بهترین رام تو حالت بوت لودر باز رام mini cm2.14.8 و رام اقا سینا sinadroid v001.5 هست برای بوت لودر بسته هم استورن میکس و ginger dx 22 فکر کنم بهترین ها باشن برای دانلودش میتونی بیای این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی شما
من همین الآن پشتش رو نگاه کردم که w30 بود . می خواستم بپرسم چکار کنم (که دوباره اون مشکلی که پیش آمد و فلش کردم ) دوباره پیش نیاد . تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)