تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 507 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایید میشه و اضافه میکنم :

جایی برید که بقیه مثل خودتون هستند وگرنه مجبور میشید خودتون رو مثل بقیه کنید . ترک کردن افراد و بعضی جمع ها ، خیلی موثر تر از حرف

زدن و نصیحت کردنشونه ، اگه دیدید که به اشتباهشون پی نمیبرند خیلی راحت ترکشون کنید ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 19-02-2014 at 22:52.

2. 23 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیچ وقت از خودتون نگذرید.. مهم نیست شرایط چی باشه، خودتونو تا جایی که میتونید بشناسید و اگه سعی میکنین تا حدی که امکان داره توی عمق خودتون فرو برید، بدونین که بیرون اومدن ازش تقریبا غیر ممکنه و دیگه نمیتونین سطحی فکر کنین.
    اگه خودتونو هر طوری که هستین قبول کنین و بدونین برای چی میجنگین، دیگه مجبور نیستین هیچ چیزی که خلاف عقیده تونه رو قبول کنین و مجبور نیستین همرنگ هیچ شرایط یا افرادی بشین.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    وقتی تاثیر گذاشتنتون بر دیگران بیشتر از تاثیر پذیریتون از دیگران باشه , این معنیش اینه که شما شخصیت قوی دارین .
    اما شخصیت قوی داشتن به هیچ وجه دلیل بر این نیست که شما دارین مسیر درست طی میکنین .
    خیلیها بودند و هستند که روی عده ی زیادی تاثیر گذاشتند و اونها رو با خودشون هم عقیده و هم مسیر کردند اما دست آخر همگی بیچاره شدند
    .
    پس اگر شخصیت قوی دارین مراقب باشین
    اگر شخصیت قوی هم ندارین و بیشتر وقتها دنباله روی دیگران هستین , باز هم مراقب باشین چون ممکنه دنباله روی کسی باشین که داره راهِ اشتباه میره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-02-2014 at 16:31.

5. 12 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ظاهر حرفای دیگرانو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم
    بعضی حرفا فقط حرفای قشنگی هستن و ممکنه برای اون شخص کارایی داشتن و برای ما سودی نداشته باشن.پس هی هر چیزی خوندید افسوس نخورید(مخصوصا حرفای همین تاپیک)

7. 9 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

یه تجربه رو اجازه بدید در قالب یه خاطره عرض کنم خدمتتون...

تابستون امسال نه، تابستون سال قبل بود، ترم تابستونه داشتیم، یکی دو تا از بچه ها بودن که امتحان آخرشون بود و دیگه درسشون تموم میشد.
    با خودمون گفیم شب بریم بیرون، یه چرخی بزنیم، فری بخوریم، خاطره ای بشه این شب آخری.. رفتیم بیرون و بعدش رفتیم پارک کنار خونه، یـکم
    بستکبال بازی کردیم به یاد ایام جوانی / خسته و کوفته برگشتم خونه، هفت نفری بودیم و گفتیم همه بریم سوار آسـانسور بشیم، چهار طبقه که
    بیشتر نیست ! زور چپون تو آسانسور خودمون رو جا دادیم و دکمه رو زدیم تا طبقه ی دوم بدون هیچ مشکلی رفت بالا، یه دفعه آسانسور یه تکونی
    خورد و یه خورده رفت پایین و متوقف شد هرچی دکمه ی آژیر رو زدیم فایده ای نداشت، یکی از بچه ها گفت بابا ! افت داره واسه ما و با زور و فشار
    خواستم در آسانسور رو باز کنه که نتونست، این وسط دعوایی شده که فلانی، چرا گفتی همه سوار بشیم و... هرچی داد زدیم، فریاد زدیم فایده
    ای نداشت، تصور کنید هفت نفر آدم خسته و کوفته، از ورزش برگشته، توی یه آسانسور کوچـیک نهایتا 1.5 متر در 1.5 متری، عصبی از دست هم
    این وسط یکی از بچه ها داشت نفسش میگرفت و حالش بد میشد، یکی میخواست زنگ بزنه به مادرش و ازش خداحافظی کنه، یکی دیگه میگفت
    ببین شب آخرین امتحان لیسانسون چه بلایی سرمون اومد، یکی داشت داد میزد، اون یکی داشت باش دعوا میکرد و...

بالاخره با خرد جمعی یاد آتش نشانی افتادیم ! (دقیقا همه هنگ کرده بودیم) با هر دردسری بود (به خاطر آنتن) زنگ زدیم آتش نشانی.. چند دقیقه
    بیشتر طول نکشید که دیدیم یکی داد میزنه کسی تو آسانسوره؟ ما هم با داد جوابشو دادیم و در آسانسور رو باز کرد و نجاتمون داد ! بعد از اینکه از
    آسانسور بیرونمون آوردن مامور آتش نشانی گفت یکی بیاد صورت جلسه رو امضا کنه رفتم امضا کنیم و تشکر کردم ازشون گفتم چقدر زود رسیدید
    گفت با خط اعتباری زنگ زدید یا 912؟ گفتم 912. گفت به این خاطر بوده احتمالا که زود گزارش دادن اگه ایرانسل بود شاید دفعه اول اعزام نمیکردن!

خلاصه اینکه ظرفیت آسانسور رو جدی بگیرید ! الکی ننوشتن ظرفیت حداکثر 4 نفر :دی

اگر مشکلی پیش اومد به اعصابتون مسلط باشید و در اولین فرصت تماس بگیرید با آتش نشانی / کلا آیینه ی آسانسور خراب شد بعد از اون شب
    دیگه مات نشون میداد، مامور آتش نشانی گفت یه خورده دیرتر زنگ میزدید آسانسور دیگه ترمزهاش عمل نمیکرد و سقوط میکرد !

در موارد این چنینی سعی کنید حتما با خط دائمی تماس بگیرید تا اعتباری

با تشکر مهران...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

تجربه شخصی درمان دندان درد با استفاده از سیر

اگه یک موقع دچار دندان درد شدید یک راه حل درمان طبیعی و ساده هست
    که در بیشتر موارد برای من جواب داده بدون نیاز به قرص و رفتن به دکتر که به این شکل :
    اول یک مشت سیر رو به قطعات ریز تبدیل کنید با کمی آب سه تا چهار دقیقه بذارید روی اجاق گاز
    تا جایی که فقط کمی تندیش گرفته بشه ( نه بیشتر /نه کمتر)-بعد آب رو خالی می کنید
    بعد اون قسمت از دهان که دندونش درد میکنه یکی دو مشت خرده سیرها رو به دندون می گیرید
    کمی مثل آداماس می بجوید تا خوب بره لای دندونتون مقدارش بیشتر باشه تاثیرش هم بهتر
    خوب اون سمت دهانتون که درد داره رو از سیر پر کنید و چند دقیقه بذارید سیرها لای دندون ثابت بمونن
    میتونید دو سه بار دیگه هم برای تاثیر بیشتر این کار رو تکرار کنید ، سیر چون خاصیت عفونت زدایی داره
    عفونت دهان و دندان رو به خودش جذب میکنه برای من که این شیوه چند بار جواب داده امیدوارم
    اگه نیاز پیدا کردید برای شما هم جواب بده. در حقیقت خودم این روش رو از یک سایتی یاد گرفتم
    البته کمی تجربیات شخصی رو به روش درمانش اضافه کردم و در نهایت این شد که گفتم.
    (کلا خوردن سیر خواص زیادی داره این یکی از خواصش بود که گفتم)

امیدوارم همیشه سلامت باشید
    Last edited by mahpesar; 25-02-2014 at 23:24.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

حرف هیچکس رو بغیر از اعضای خانوادتون مخصوصا پدر و مادر رو همون اول باور نکنید ... نمیخام بگم کامل بدبین باشین ولی یکم بدبینی ضرر نداره... هر حرفی رو که میشنوین ( به جز در موارد محدودی که گفتم ) فکر نکنین کاملا درسته . برید صحت اون حرف رو بررسی کنید و بعد تائیدش کنین . درست مثل کارآگاه ها که میگن هر چیزی ممکنه دروغ باشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه ...

باور کنید در روزگار امروز که همش دوز و کلک دروغ مرسوم شده باید آدم خیلی حواسش جمع باشه ... مخصوصا اگه توی کار معامله و کارای اقتصادی و تجاری باشه ... صمیمی ترین دوست هم ممکنه سر پول و منافع شخصی ، به آدم رکب بزنه ... پس به هر کسی به راحتی اعتماد نکنید...
    Last edited by jamshidjap; 26-02-2014 at 12:13.

11. 17 کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یادتون باشه آزمونهای استخدامی ورودی برای اداره جات که هم امتحان کتبی و هم شفاهی و هم مصاحبه دارند کشکی بیش نیستند و وقتتون رو براش تلف نکنید مگر اینکه پارتی کلفت داشته باشید ! چون وقتی مصاحبه در امر استخدام در کنار آزمون کتبی مطرح بشه مطمئن باشید دلیلش چیزی جز تقلب و پارتی بازی در امر استخدام نخواهد بود . به قولی طرف میشینه حسابی زحمت میکشه درس میخونه آزمون کتبی قبولش میکنند اما ازون ور سر آزمون شفاهی یا مصاحبه تخصصی به یه بهونه الکی ردت میکنند که بگند شما صلاحیتش رو نداشتی به راحتی فامیلها یا آقازاده ها رو به جاتون وارد اون اداره کنند (دهن مردم هم بسته بشه ) ..

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

آزمون استخدامی می گی دل آدم کباب می شه!
    ولی به نظرم زیاد هم بد نیست.اگه آدم درس خون و زرنگی هستین حتما شرکت کنین... یکی از بچه ها با ما شرکت کرد...الان دو تا جا قبول شده ... پسر زرنگی بود.ما هم که واقعا زحمت کشیدیم ولی چون بافرمون ضعیفه قبول نشدیم.
    ولی از من نصیحت زیاد به فکر استخدامی نباشه آدم بهتره! اون که کلا از 100 نفر هم رشته ایت 2 نفر می خوان! اون دو نفر هم بچه های تیز هوش و زرنگ قبول می شن...
    آدم به فکر کار آفرینی باشه بهتره... تونست یه رشته خوب تو هر زمینه (اول اولویت با رشته تحصیلیش باشه بهتره چون تخصص داره تا حدودی ) باشه انتخاب کنه .البته باید کاری که انتخاب می کنه به آینده و درآمد و موقعیت شغلی و اجتماعیش هم نگاه کنه و انتخاب کنه...
    مثلا رشته نرم افزار کامپیوتر می تونه کارای شبکه ، دوربین مداربسته، خدماتisp یا هر کاری که هنوز کسی زیاد طرفش نرفته و اطلاع مردم ازش کمه رو بره دنبالش پی بگیره!(خدمات کامپیوتری و کپی و ... که تو بازار زیاده.نره طرفش!)

------------------------------------
    پ.ن
    دعا کنید هفته بعد قراره نتایج آزمون بیاد که واسه شهری زدم که فقط من برا اون اداره آزمون دادم(شهر تازه تاسیس و دور افتاده ای هست! یعنی قبول نشم دیگه احتمالا نرم طرف استخدامی ها!)

14. 7 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

در این زمانه اگه بخوای به مردم خدمت کنی سرت کلاه میزارن.

ولی اگر به خوای به مردم ظلم کنی همه طرفداریت رو می کنن.

اگر آدم درس خوانی باشی میگن یارو چه قدر ( خر خوانه)

ولی اگر درس نخوانی میگن (خاک بر سرت که درست رو نخواندی حالا برو تابستان بدبختی بکش )
    Last edited by Atghia; 28-02-2014 at 09:50. دليل: دو پست متوالی با زمان کم

16. 12 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •