من یه سبزه کمرنگش رو دوستم داشت که اونم 50 خریده بود از نمایندگی اراکش که میگفت طرف بهش گفته به
سفارش هاکوپیان ورساچه پرش کرده.بویه ملایمی داشت ولی به نظرم خیلی لایت بود و الکلش زیاد بود.![]()
من یه سبزه کمرنگش رو دوستم داشت که اونم 50 خریده بود از نمایندگی اراکش که میگفت طرف بهش گفته به
سفارش هاکوپیان ورساچه پرش کرده.بویه ملایمی داشت ولی به نظرم خیلی لایت بود و الکلش زیاد بود.![]()
سیلور مانتین همون اولش تنده..تندیشم بخاطر چای هست...ولی 5 دقیقه بعد عالی میشه...یه بوی فرش خاص و به قولی یه بوی خاص متالیک و ازنی..خیلی ها به عنوان بهترین عطر فرش جهان میشناسنش...خنک هیت ولی نه خیلی..هیمالیا خیلی خنک تره ولی به فرشی سیلور مانتین نیست...
کلا خانم های جوون از عطرهایی با بوهای خاص و به قول خودم فرازمینی خوششون میاد...یه جوری با عطرهای با بوهای طبیعی کمتر حال میکنن...برای همین برند CDG خیلی پرطرفدار شده چون بوهای عجیب رو توی این برند باید دنبالش بگردین...توی عطراش خلاقیت زیادی به کار برده میشه و اکثرا سینتتیک هستند..
تو کارهای کرید اونهایی که بوی اوزونی داره بیشتر طرفدار داره بین خانم های جوون...مثل سیلور مانتین - آونتوس و حتی امپریال...
بوهای طبیعی رو بیشتر خانم های سن بالا میپسندند...
راستی گرلن وتیور رو تست کردی؟؟شنیدم شباهت هایی با ساویج داره....
سلام
بچه ها چندروز دیگه تولد در پیش دارم باید کادو بدم.
ممنون میشم یه عطر دخترونه ارزون قیمت ولی خوش بو و قابل قبول معرفی کنید .
تا چقدر ارزون باشه؟
100 خوبه؟
الان دیگه ادکلن خوب وارزون میتونی بین 50 تا 70 پیدا کنی![]()
دوستان!
یه سایت خارجکی هم معرفی کنید که بشه قیمتهای اصلیه عطر و ادکلن هایی که دوستان معرفی میکنند رو دید(میخوام یه مقایسه ای باشه بین قیمتهای اونور آب و اینور)
و یا حتی اگه دوستان محصولی رو معرفی میکنن اگه لینکی از سایت سازنده به همراه قیمت دارند هم بذارند خیلی خوب میشه![]()
شما هر ادکلنی که میخوای سرچ کن تو گوگل price هم بزار جلوش .هر سایتی که داشته باشش قیمتش رو
بهت میده و میتونی با هم مقایسه کنی.ولی تو ایران ارزونتر میاد.احتمالا کیفیت ها باید فرق کنه.![]()
ممنون
اما خوب من یه سایت میخوام که قیمتاش درست و درمون باشه و بشه روش حساب باز کرد!
نه بابا. 70 تومن خیلی بالاست
تو مایه های 10/15 تومن
یخودش یه لاگوست بهم داده نمیدونم چند خریده ولی فکر نکنم بیشتر از 10 15 پول داده باشه.
شیشش سبزه بدون هیچ علامت و نوشته ای. فقط یه برچسب پارچه ای کوچیک با عکس سوسمار داره.
فکر نکنم همون هم زیر 50 باشه الان
هیچ مرجعی نیست اینجوری که شما میخواید.حتی اگه از نمایندگی هایه خودشون قیمت بگیرید گرونتر از همه
جا میدن.شما باید بین چند تا قیمتی که بدست میارید ارزونترینش رو ببنید.
یه نکته:شما از ایران میخواید خرید کنید یا کشورهایه دیگه؟
Last edited by cyber861; 20-01-2012 at 18:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)