طریقه ی مشمول شدن خدمت سربازی بر اساس سال تحصیلی هست یا سال معمولی؟ یعنی مثلا میگن متولدین 71 یا اینکه میگن نیمه اول 71 و نیمه دوم 70 ؟؟
طریقه ی مشمول شدن خدمت سربازی بر اساس سال تحصیلی هست یا سال معمولی؟ یعنی مثلا میگن متولدین 71 یا اینکه میگن نیمه اول 71 و نیمه دوم 70 ؟؟
پنچشنبه تعطیل هست.
عزیز من شما بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی 6 ماه وقت داری تا دفترچه ی اعزام به خدمت رو بفرستی حالا شاید زمان اعزامت بیفته یه وقتی که از زمان پایان تحصیلت 10 ماه فاصله داره این قضیه هیچ ایرادی نداره و شما اضافه خدمت نمیخوری.
نه بابانميدونستم. ايول اينجوري كه خيلي خوبه.
يعني ممكنه من بهمن بفرستم و مثلا ارديبهشت اعزام بخورم؟
Last edited by urumchi; 29-06-2011 at 14:57.
اره داش سربازهایی که تحصیلات دانشگاهی دارن اول ماههای زوج اعزام میشین
سلام
آقا من اعزامم 6/1 بود ، رفتم میدون س÷اه 2دقیق هم طول نکشید. تمدید کردم واسه 8/1.
ملت از ساعت 4 صبح اونجا بودند.
یه ایرادایی میگرفتن....
واسه من که سه سوته حل شد.
دوستان من الان در حال انجام آموزش تکمیلیه بسیج هستم بعد از پایان این آموزش چه کارهایی باید بکنم تا بیفتم سپاه شهر خودمون؟
دوستان عزیز من یه سوالی داشتم
مادر من مریض هس من ازش مراقبت میکنم پدر من هم 58 سالش هس من یه دادااش دارم که متاهل هست و به خدمت سربازی هم رفته کفالت ماردم رو به من میدن؟؟؟
یکی از فامیلا مون کفالتشو گرفته این جوری مادر اون بیماری msداره
بله ميدونم كسايي كه مدرك دارن اول ماههاي زوج اعزام ميشن ولي منظور من دقيقا خودِ ارديبهشتِ يعني ميشه من بهمن دفترچه بفرستم، نه اسفند نه تير دقيقا خود ارديبهشت اعزام بخورم؟
Last edited by urumchi; 30-06-2011 at 01:04.
نخیر شما نمیتونی تاریخ اعزامت رو انتخاب کنی!
فقط یه کار میتونی بکنی، بهمن که دفترچه فرستادی بعد از 20 روز برگه سبز میاد که تاریخ اعزام روش مشخصه
به محض اینکه برگه سبز اومد اگه اسفند بود برو نظام وظیفه یک دوره جلو بنداز و اگه تیر بود برو یک دوره عقب بکش! (فقط دیر نری ها! چون اگه برگه سفید بیاد دیگه هیچ کاری نمیشه کرد)
به همین خوشمزگی!![]()
بهترین دوره ی اموزش اسفندماه هست بهش میگن دوره ی طلایی چون میفته تو عید خیلی مرخصی میدن
به نظر من اگه افتادی اسفند تغییر نده زمان اعزامت رو
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)