دقیقا از گیج سر ریز میشد
تمام قسمت ها هم بوسیله خودم و هم بوسیله نمایندگی به دقت بررسی شد
اینقدر من زیر موتور را چک کردم که می تونم از حفظ به شما بگم کدوم قطعه کجا هست!
دقیقا از گیج سر ریز میشد
تمام قسمت ها هم بوسیله خودم و هم بوسیله نمایندگی به دقت بررسی شد
اینقدر من زیر موتور را چک کردم که می تونم از حفظ به شما بگم کدوم قطعه کجا هست!
دوستان تجربشون رو در خصوص قطعاتی که به جای اونچه شرکت استفاده از اونها رو توصیه کرده بنویسند
روغن را ایرانول رونیا استفاده کردم که اوایل بسیار غیر طبیعی صدای موتور کم شده بود کلا راضی هستم ولی دفعه بعد قصد دارم رویال استفاده کنم به نظرم رونیا یکم برای تندر زیاد هست
قبلا هم الف سفارش شرکت می ریختم که راضی بودم ولی الف به اصطلاح اماراتی افتضاح بود به نظرم تقلبی هست
شما هم بین ایرانول ریسینگ و رویال یکی را انتخاب کنید چون کسانی که از ریسینگ استفاده کردند به شدت راضی بودن و اصلا هم سمت بهران سوپر پیشتاز نرید که روی تندر اصلا خوب جواب نداده
در مورد شمع هم من NGK BKR6E را استفاده کردم اینسری که تغییر خاصی نسبت به چمپیون ندیدم البته ارزونتر هم هست
-----------------------------------
خوب رروش تعویض روغن هیدرولیک را که خودم در فروم همسایه گذاشتم اینجا هم می ذارم :
خوب امروز روغن را تعویض کردم
با توجه به اینکه به عملکرد نمایندگی ها اطمینان ندارم خودم دست به کار شدم
با شروع به کار ابتدا با یک سرنگ شروع به کشیدن روغن کردم که وقتی 7-8 سرنگ کشیدم با خودم گفتم این کار بیهوده هست!!
چون 0.8 لیتر روغن را که هر سرنگ 10 سی سی می کشه باید 80-90 سرنگ بکشم که نه منطقی هست و نه با مرام من شیرازی سازگار
تصمیم گرفتم کل مخزن را باز کنم که در این راه هم چون خار پشت مخزن عجیب غریب بود به این نتیجه رسیدم که دستکاری کردن این قسمت باعث آسیب به مخزن میشه
از شانس خوب ما هم در این لحظه برف شروع به باریدن گرفت(ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند ....)
در نتیجه تمام این موارد گفتم که مخزن را با پایه در میارم که دو پیچ سمت راست جلو پنجره را با آچار ستاره ای باز کردم و زیرش دو تا پیچ دیگه مربوط به پایه مخزن بود که دو تا پیچ باز شد و مخزن با پایه در آمد
بعدش با دقت دو شیلنگ را جدا کردم البته قبلش هواکش را باز کردم که توی دست و پای من نباشه
روغن مخزن را توی شیشه مایونز ریختم و روغن پمپ را هم با گذاشتن شیلنگ خروجی پمپ توی یک بطری ماشئیر و روشن کردن موتور خارج کردم
عکس زیر را هم پیوست می کنم تا رنگ روغن را ببینید مثل نفت خام
این رنگ تیره و همچنین برخی ذرات ریز مشکی به من این نتیجه را میده که بنا به دلایلی قسمت های لاستیکی پمپ در روغن حل شدن(یا دارند حل می شوند) که احتمالا در آینده نه چندان دور مشکل ساز خواهد شد
تفاوت رویال و رویال پلاس؟
روغن مناسب هیدرولیک؟
فیلترهوا غیر از مان آلمان ؟
تفاوت رویال و رویال پلاس؟
روغن مناسب هیدرولیک؟
فیلترهوا غیر از مان آلمان ؟
فقط در نقطه ریزش هست یا به اصطلاح ویسکوزیته پایین رویال 10 هست و رویال پلاس 5 که با توجه به شرایط آب و هایی ایران بعید هست نیاز باشه روغنی تهیه کنید که تا دمای -40 درجه ویسکوزیته خودش را نگه داره چون چنین دمایی در ایران نداریمتفاوت رویال و رویال پلاس؟
من از همون روغن الف استفاده کردم چون وقت نشد بگردم مورد دیگه ای پیدا کنمروغن مناسب هیدرولیک؟
ولی شما با بررسی استانداردهای الف می تونی روغن مشابه اش را پیدا کنی . من شنیدم ایرانی هم در مورد روغن هیدرولیک خیلی خوب عمل می کنند
من از شرکتی ایساکو استفاده می کنم که ظاهرا ترک هست ولی هر 4 تا 5 هزار کیلومتر خودم تعویضش می کنمفیلترهوا غیر از مان آلمان ؟
سرکان هم شنیدم فیلتر خوبی هست
بعضی از شمع ها بله مثل شمع چمپیون فابریکی و NGK معمولیفیلر گیری شمعها اتوماتیک هست؟
ولی در مورد جی پاور و ایریدیوم باید حدود 1 تا 1.1 باشه
کلا ایریدیم و جی پاور را توصیه نمی کنم
Last edited by ess_1362; 14-06-2014 at 19:42.
دوستانی که لاستیک رو عوض کردن و 205 60 15 انداختن فرمون ماشینشون سفت نشده یکمی؟
سلام امروز به من زنگ زدن گفتن دعوت نامه دومت اومده، ماشین تندرم تحویل خرداد یورو 4 هستش در برگه ی ثبت نام ، اما الان میگن یورو 2 بهت تحویل میدیم و ایربگ شاگرد و رینگ اسپورت نداره لطفا بگید چی کار کنم وجهه پرداخت کنم ؟ یا زیربار نرم چی میشه پرداخت نکنم ؟
نتایج تجربیات روغن ایرانول رویال : خوب
روغن دنده پروفی 75-80 خوب
آب رادیات ایرانول AF-G خوب اصلا بعد از 4-5 ماه خرابی و فساد و زرد شدگی نداشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)