تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 347 از 386 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    یه مطلبی بگم :
    اونم اینکه در ماشین های مثل ال نود بهتره که روغن توسط ساکشن تعویض بشه چون احتمال شکستن پیچ کارتر روغن وجود دازه که دردسر زیاد داره . از طرفی دقت ساکشن زیاد نیست و ممکنه مقداری روغن داخل کارتر بمونه البته هر چه مقدار طول لوله ی ساکشن بیشتر باشه میزان روغنی هم که از داخل کارتر کشیده میشه بیشتره و برعکس هر چه کوتاه تر باشه روغن کمتری می کشه و روغن بیشتری داخل کارتر میمونه .
    حتما موقع تعویض روغن با ساکشن این مورد را مد نظر داشته باشه . بهتره موقعی که با ساکشن روغن تعویض میشه روغن کمتری داخل موتور ریخته بشه که حجم روغن داخل کارتر زیاد نشه .
    در ضمن جناب ESS- 1362 بعدی میدونم نشتی روغن از ماشین شما بخاطر زیاد بودن حجم روغن باشه چون اگه زیاد باشه میتونه از قسمت بالایی درب سوپاپ نشت کنه نه از پایین . به نظر من احتمالا از فیلتر روغن بوده که نشتی داشه که بعد خودش آبندی شده و نشتیش برطرف شده یا اینکه موقع باز کردن فیلتر روغن چون مقداری روغن ریخته میشه داخل سینی ممکنه این نشتی از همون روغن های داخل سینی بوده که موقع تعویض فیلتر روغن ریخته شده بوده باشه .
    دقیقا از گیج سر ریز میشد
    تمام قسمت ها هم بوسیله خودم و هم بوسیله نمایندگی به دقت بررسی شد
    اینقدر من زیر موتور را چک کردم که می تونم از حفظ به شما بگم کدوم قطعه کجا هست!

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان تجربشون رو در خصوص قطعاتی که به جای اونچه شرکت استفاده از اونها رو توصیه کرده بنویسند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

روغن را ایرانول رونیا استفاده کردم که اوایل بسیار غیر طبیعی صدای موتور کم شده بود کلا راضی هستم ولی دفعه بعد قصد دارم رویال استفاده کنم به نظرم رونیا یکم برای تندر زیاد هست
    قبلا هم الف سفارش شرکت می ریختم که راضی بودم ولی الف به اصطلاح اماراتی افتضاح بود به نظرم تقلبی هست
    شما هم بین ایرانول ریسینگ و رویال یکی را انتخاب کنید چون کسانی که از ریسینگ استفاده کردند به شدت راضی بودن و اصلا هم سمت بهران سوپر پیشتاز نرید که روی تندر اصلا خوب جواب نداده
    در مورد شمع هم من NGK BKR6E را استفاده کردم اینسری که تغییر خاصی نسبت به چمپیون ندیدم البته ارزونتر هم هست
    -----------------------------------
    خوب رروش تعویض روغن هیدرولیک را که خودم در فروم همسایه گذاشتم اینجا هم می ذارم :

خوب امروز روغن را تعویض کردم
    با توجه به اینکه به عملکرد نمایندگی ها اطمینان ندارم خودم دست به کار شدم
    با شروع به کار ابتدا با یک سرنگ شروع به کشیدن روغن کردم که وقتی 7-8 سرنگ کشیدم با خودم گفتم این کار بیهوده هست!!
    چون 0.8 لیتر روغن را که هر سرنگ 10 سی سی می کشه باید 80-90 سرنگ بکشم که نه منطقی هست و نه با مرام من شیرازی سازگار
    تصمیم گرفتم کل مخزن را باز کنم که در این راه هم چون خار پشت مخزن عجیب غریب بود به این نتیجه رسیدم که دستکاری کردن این قسمت باعث آسیب به مخزن میشه
    از شانس خوب ما هم در این لحظه برف شروع به باریدن گرفت(ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند ....)
    در نتیجه تمام این موارد گفتم که مخزن را با پایه در میارم که دو پیچ سمت راست جلو پنجره را با آچار ستاره ای باز کردم و زیرش دو تا پیچ دیگه مربوط به پایه مخزن بود که دو تا پیچ باز شد و مخزن با پایه در آمد
    بعدش با دقت دو شیلنگ را جدا کردم البته قبلش هواکش را باز کردم که توی دست و پای من نباشه
    روغن مخزن را توی شیشه مایونز ریختم و روغن پمپ را هم با گذاشتن شیلنگ خروجی پمپ توی یک بطری ماشئیر و روشن کردن موتور خارج کردم
    عکس زیر را هم پیوست می کنم تا رنگ روغن را ببینید مثل نفت خام
    این رنگ تیره و همچنین برخی ذرات ریز مشکی به من این نتیجه را میده که بنا به دلایلی قسمت های لاستیکی پمپ در روغن حل شدن(یا دارند حل می شوند) که احتمالا در آینده نه چندان دور مشکل ساز خواهد شد

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تفاوت رویال و رویال پلاس؟

روغن مناسب هیدرولیک؟

فیلترهوا غیر از مان آلمان ؟

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

روغن مناسب هیدرولیک؟

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فیلر گیری شمعها اتوماتیک هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فقط در نقطه ریزش هست یا به اصطلاح ویسکوزیته پایین رویال 10 هست و رویال پلاس 5 که با توجه به شرایط آب و هایی ایران بعید هست نیاز باشه روغنی تهیه کنید که تا دمای -40 درجه ویسکوزیته خودش را نگه داره چون چنین دمایی در ایران نداریم

روغن مناسب هیدرولیک؟
    من از همون روغن الف استفاده کردم چون وقت نشد بگردم مورد دیگه ای پیدا کنم
    ولی شما با بررسی استانداردهای الف می تونی روغن مشابه اش را پیدا کنی . من شنیدم ایرانی هم در مورد روغن هیدرولیک خیلی خوب عمل می کنند

من از شرکتی ایساکو استفاده می کنم که ظاهرا ترک هست ولی هر 4 تا 5 هزار کیلومتر خودم تعویضش می کنم
    سرکان هم شنیدم فیلتر خوبی هست

فیلر گیری شمعها اتوماتیک هست؟
    بعضی از شمع ها بله مثل شمع چمپیون فابریکی و NGK معمولی
    ولی در مورد جی پاور و ایریدیوم باید حدود 1 تا 1.1 باشه
    کلا ایریدیم و جی پاور را توصیه نمی کنم
    Last edited by ess_1362; 14-06-2014 at 19:42.

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که لاستیک رو عوض کردن و 205 60 15 انداختن فرمون ماشینشون سفت نشده یکمی؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام امروز به من زنگ زدن گفتن دعوت نامه دومت اومده، ماشین تندرم تحویل خرداد یورو 4 هستش در برگه ی ثبت نام ، اما الان میگن یورو 2 بهت تحویل میدیم و ایربگ شاگرد و رینگ اسپورت نداره لطفا بگید چی کار کنم وجهه پرداخت کنم ؟ یا زیربار نرم چی میشه پرداخت نکنم ؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نتایج تجربیات روغن ایرانول رویال : خوب
    روغن دنده پروفی 75-80 خوب
    آب رادیات ایرانول AF-G خوب اصلا بعد از 4-5 ماه خرابی و فساد و زرد شدگی نداشته.

13. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •