ای بابا آخه حرفای تو بیسیمه پلیسو کجا مینویسه؟
ای بابا آخه حرفای تو بیسیمه پلیسو کجا مینویسه؟
سلام کسی میدونه مرحله steal cab باید چیکار کرد؟
زیرنویس رو On کن.
والا من یادمه اون بغل میزد وقتی تحت تعقیب بودی.
...
از لحاظ داستان کدوم یک قوی تر بود ؟ مافیا 1 یا II ؟
انگار هیچکس نمی دونه پوسترهای Wanted چجوریاس!!!
داستان این بازی هیچ نقصی نداره، در واقع داستان بازیه که شما رو جذب بازی می کنه!!
و تفاوت 2 شخصیت تامی انجلو و ویدو اسکلاتا در اینه که تامی به طور اتفاقی وارد باند مافیا شد اما ویدو تمایلی به زحمت کشی (مثل پدرش) نداشت و به کار خلاف روی اورد... (همونطور که در قسمتهای اول در اسکله و در محل کار «درک» از حمالی کردن یا بردن اون جعبه ها داخل کامیون گله داشت)
پست بودن ویدو و جو در مرحله ای از بازی دیده میشه که دم در خونه تامی انجلو می رن و اونو با شات گان می کشن که این آخرین دموی مافیا 1 هست و می تونم بگم تنها ربط این دو سری می تونه باشه!!
در مورد مافیا2 یه چیزایی نوشتم تو بلاگم دوست داشتید بخونید!!!
در مورد نویسنده مافیا 2 هم یه مطلب تو وب دوستم «سینا» هست که بد نیست بخونیدش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مافیا 1 قوی بود
فقط اچیومنت داره و درصد کاملی من این بازی رو 100 درصد تموم کردم هم رو PC هم ایکس باکس روی نحوه یافتن وانتد ها رو هم گذاشتم پست دومانگار هیچکس نمی دونه پوسترهای Wanted چجوریاس!!!
نظر من همینه ....
مافیا دو از بس رو گرافیکش کارکردن - بخصوص اینکه روی جزئیات (غیر داستان) خیلی کار کردن ...میتونم بگم از این لحاظ واقعا رو دست نداره - داستان رو ضعیف کار کردن "البته نسبت به مافیا 1" ...
نظرت در مورد مافیا2 جالب بود ..
لینک دومی هم کار نکرد ..
من این بازیو خیلی دوس دارم ولی نمیدونم چرا توو یه جا که آدرس یه خونه میده درش باز نمیشه
باید چیکار کنم؟
احتمال داره بازیم ناقص باشه؟
اگه ناقصه چیکار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)