تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 1783 اولاول ... 2472973373433443453463473483493503513573974478471347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اخه ميخواستم تست كنم ببينم درست ميشه ديدم درست شد نشستم تو حياط تلافي اين يه هفته رو ازش دراوردم همون جاهم خوابيدم راستي سيم و كه كشيدم بايد وصل كنم به SPLITTER بعد به مودم؟
    اگر فقط یک گوشی تلفن دارید ابتدا سیم را به ورودی اسپلیتر بزنید و گوشی تلفن و مودم را به خروجی های اسپلیتر وصل کنید.
    اگر گوشی تلفن روی این خط ندارید که پس دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و میتوانید مودم را مستقیم به خط وصل کنید.

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر شما کم شدن سرعت در سرویس شبانه هم ممکن با مستقیم کردن کابل بر طرف کرد.
    Last edited by maleki reza; 24-07-2011 at 22:48.

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفقا چرا سرعت دانلود،شبا انقدر کمه؟من حدود دو هفته است که از صبا نت سرویس می گیرم،شب اول فقط سرعتش خوب بود.الان خیلی اومده پایین،به زور به 10 تا میرسه سرعت.
    منم همین مشکلو داشتم ولی من یک راه حل پیدا کردم که فکر می کنم تا حدودی جواب داده .من حدوداً چهار تا لینکو برای دانلود می زارم و فکر می کنم سرعت بهتر میشه و بیشتر جواب می گیرم البته به نظر منه باید امتحان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم ولی من یک راه حل پیدا کردم که فکر می کنم تا حدودی جواب داده .من حدوداً چهار تا لینکو برای دانلود می زارم و فکر می کنم سرعت بهتر میشه و بیشتر جواب می گیرم البته به نظر منه باید امتحان کنید.
    فایده نداره،این را هم امتحان کردم،اینطوری سرعت هرکدوم خیلی که باشه میشه 3تا5.البته اگه بشه!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورتون اینه که کابل را یکباره از خود پریز تلفن وصل کنیم به مودم؟اگر اینه که بازم فایده ای نداره.

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر فقط یک گوشی تلفن دارید ابتدا سیم را به ورودی اسپلیتر بزنید و گوشی تلفن و مودم را به خروجی های اسپلیتر وصل کنید.
    اگر گوشی تلفن روی این خط ندارید که پس دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و میتوانید مودم را مستقیم به خط وصل کنید.
    این کار اشتباهه مودم بعد از یه مدت پدرش در میاد
    من سر این قضیه دو تا مودم خراب کردم
    ببینید وقتی خط رانژه میشه دیتا و صوت رو همزمان رو یه خط ارسال می کنه حالا شما وقتی مستقیم بزنی به مودم صوت و دیتا با هم وارد مودم میشن ولی این مودم ها فقط برای دریافت دیتا طراحی شدن ، کاملا تست شده
    یه مودم dlink و یه مودم planet من سر همین قضیه خراب شدن

حتما از اسپلیتر استفاده کنید چه وقتی گوشی رو می خوایین وصل کنید چه مستقیم می خوایین کابلو از خط به مودم وصل کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان حالا کسی نمیدونه مشکل شبانه کی درست میشه؟من قبلا یک شرکت دیگه بودم،راضی هم بودم از دانلود شبانش،ولی بعد اومدم اینجا چون گفتند صبانت بهتره.از اون موقعی که گرفتم اعصاب نذاشته برام.شبانش خیلی افتضاحه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببینید وقتی خط رانژه میشه دیتا و صوت رو همزمان رو یه خط ارسال می کنه حالا شما وقتی مستقیم بزنی به مودم صوت و دیتا با هم وارد مودم میشن ولی این مودم ها فقط برای دریافت دیتا طراحی شدن ، کاملا تست شده

حتما از اسپلیتر استفاده کنید چه وقتی گوشی رو می خوایین وصل کنید چه مستقیم می خوایین کابلو از خط به مودم وصل کنید
    دوست عزیز اگر مودم قادر به تشخیص voice و دیتا نباشه که چراغ لینک در جا خاموش میشه و ارتباط مشترک با مرکز قطع میشه.
    مودمی که چراغ لینک روی آن ثابت باشد قادر به تشخیص کامل دیتا است و این نشانه آن است که سیگنال ارسالی از مرکز فاقد مشکل است.
    پس اگر لینک روی دستگاه ثابت بود خیالتان راحت باشه که هیچ مشکلی پیش نمیاد.

9. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیر اگه سرعت روزانه تون خوبه و فقط شبانه مشکل دارید ربطی به کابل نداره
    محدودیت سرعت شبانه دست خود شرکت هست

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

دوستان حالا کسی نمیدونه مشکل شبانه کی درست میشه؟من قبلا یک شرکت دیگه بودم،راضی هم بودم از دانلود شبانش،ولی بعد اومدم اینجا چون گفتند صبانت بهتره.از اون موقعی که گرفتم اعصاب نذاشته برام.شبانش خیلی افتضاحه.
    تا جایی که من بعد از این چند سالی که با صبانت تجربه دارم ، شرکت همیشه یه سری جاهارو راضی نگه می داره یه سری مناطق را محدود میکنه به صورت رندوم... البته این برداشت من
    به هر حال وضعیت اینترنت شرکت های دیگه هم تعریف چندانی نداره ، اما این چند وقت سرعت شبانه به شدت افتضاح شده در شرکت صبانت ، که اگه اینجوی ادامه پیدا کنه تنها مزیتی صبا همون سرعت خوب روزانه اش هست که اونم چون محدودیت داره دیگه مزیت حساب نمیشه

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا فکر میکنی ورود کانال مربوط به صوت بداخل مودم باعث اسیب به مودم میشه؟؟!! علت خراب شدن مودمهای شما میتونه 1001 چیز دیگه باشه. من مودم سیمفونی 800 دارم و تا بحال اصلاً از اسپلیتر استفاده نمیکنم شنیدم خودش بطور داخلی داره ولی مشکلی ندارم .فقط در خروجی سوکت تلفنش یک میکروفیلتر برای کاهش نویز روی تلفن گذاشتم که در کارا بودن اون هم شک دارم. حالا حکمش چیه حاج آقا؟؟ باید دانلودها رو اعاده کرد؟؟

12. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •