اگر فقط یک گوشی تلفن دارید ابتدا سیم را به ورودی اسپلیتر بزنید و گوشی تلفن و مودم را به خروجی های اسپلیتر وصل کنید.
اگر گوشی تلفن روی این خط ندارید که پس دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و میتوانید مودم را مستقیم به خط وصل کنید.
اگر فقط یک گوشی تلفن دارید ابتدا سیم را به ورودی اسپلیتر بزنید و گوشی تلفن و مودم را به خروجی های اسپلیتر وصل کنید.
اگر گوشی تلفن روی این خط ندارید که پس دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و میتوانید مودم را مستقیم به خط وصل کنید.
به نظر شما کم شدن سرعت در سرویس شبانه هم ممکن با مستقیم کردن کابل بر طرف کرد.
Last edited by maleki reza; 24-07-2011 at 22:48.
منم همین مشکلو داشتم ولی من یک راه حل پیدا کردم که فکر می کنم تا حدودی جواب داده .من حدوداً چهار تا لینکو برای دانلود می زارم و فکر می کنم سرعت بهتر میشه و بیشتر جواب می گیرم البته به نظر منه باید امتحان کنید.![]()
فایده نداره،این را هم امتحان کردم،اینطوری سرعت هرکدوم خیلی که باشه میشه 3تا5.البته اگه بشه!!!
منظورتون اینه که کابل را یکباره از خود پریز تلفن وصل کنیم به مودم؟اگر اینه که بازم فایده ای نداره.
این کار اشتباههمودم بعد از یه مدت پدرش در میاد
من سر این قضیه دو تا مودم خراب کردم
ببینید وقتی خط رانژه میشه دیتا و صوت رو همزمان رو یه خط ارسال می کنه حالا شما وقتی مستقیم بزنی به مودم صوت و دیتا با هم وارد مودم میشن ولی این مودم ها فقط برای دریافت دیتا طراحی شدن ، کاملا تست شده
یه مودم dlink و یه مودم planet من سر همین قضیه خراب شدن
حتما از اسپلیتر استفاده کنید چه وقتی گوشی رو می خوایین وصل کنید چه مستقیم می خوایین کابلو از خط به مودم وصل کنید
دوستان حالا کسی نمیدونه مشکل شبانه کی درست میشه؟من قبلا یک شرکت دیگه بودم،راضی هم بودم از دانلود شبانش،ولی بعد اومدم اینجا چون گفتند صبانت بهتره.از اون موقعی که گرفتم اعصاب نذاشته برام.شبانش خیلی افتضاحه.
دوست عزیز اگر مودم قادر به تشخیص voice و دیتا نباشه که چراغ لینک در جا خاموش میشه و ارتباط مشترک با مرکز قطع میشه.
مودمی که چراغ لینک روی آن ثابت باشد قادر به تشخیص کامل دیتا است و این نشانه آن است که سیگنال ارسالی از مرکز فاقد مشکل است.
پس اگر لینک روی دستگاه ثابت بود خیالتان راحت باشه که هیچ مشکلی پیش نمیاد.
خیر اگه سرعت روزانه تون خوبه و فقط شبانه مشکل دارید ربطی به کابل نداره
محدودیت سرعت شبانه دست خود شرکت هست
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
تا جایی که من بعد از این چند سالی که با صبانت تجربه دارم ، شرکت همیشه یه سری جاهارو راضی نگه می داره یه سری مناطق را محدود میکنه به صورت رندوم... البته این برداشت من
به هر حال وضعیت اینترنت شرکت های دیگه هم تعریف چندانی نداره ، اما این چند وقت سرعت شبانه به شدت افتضاح شده در شرکت صبانت ، که اگه اینجوی ادامه پیدا کنه تنها مزیتی صبا همون سرعت خوب روزانه اش هست که اونم چون محدودیت داره دیگه مزیت حساب نمیشه
چرا فکر میکنی ورود کانال مربوط به صوت بداخل مودم باعث اسیب به مودم میشه؟؟!!علت خراب شدن مودمهای شما میتونه 1001 چیز دیگه باشه. من مودم سیمفونی 800 دارم و تا بحال اصلاً از اسپلیتر استفاده نمیکنم شنیدم خودش بطور داخلی داره ولی مشکلی ندارم .فقط در خروجی سوکت تلفنش یک میکروفیلتر برای کاهش نویز روی تلفن گذاشتم که در کارا بودن اون هم شک دارم. حالا حکمش چیه حاج آقا؟؟ باید دانلودها رو اعاده کرد؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)