سلام
دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام فقط برای آرشیو کردن
نظر خودم روی دکستاپی My Book Essential ـه !! پیشنهاد شما چیه ؟؟
بعد اینجور که تو صفحات قبل خوندم این هارد قابلیت بک آپ گیری هم داره !! یعنی چجوری ؟؟ یعنی مثلا اطلاعات رو 2 بار ذخیره میکنه ؟؟
قابلیت رمز گذاریش چجوریه ؟
بعد مادربورد من الان usb 2 ـه و این هارد usb3 !! از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ممنون
سلام
آموزش بکاب گیری مربوط به نرم افزار WD smartware رو بصورت فایل PDF نوشتم که میتونید دانلود کنید .
لینک اول :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از لینک اول دانلود نشد لینک دوم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه : وقتی از یک درایو یا پارتیشن بکاپ میگیرید اگر فایل اصلی به هر دلیل حذف بشه فایل بکآپ گرفته شده باقی میمونه و میتونید restore کنید و اگر فایلی در مبدا اضافه بشه بطور اتوماتیک بکآپ گرفته میشه و نیازی نیست کاری انجام دهید .
با استفاده از برنامه wd smartware خیلی راحت میتونید هارد رو قفل کنید بعنبارت دیگه پس از قفل شدن ظرفیت هارد در my computer صفر نشان داده خواهد شد و با کلیک روی آن از شما پسورد میخواهد . اما باید خیلی دقت کنید .مثلا اگر با فونت خاصی پسورد میذارید برای unlock کردن باید از همان فونت استفاده کنید . منظورم اینه که در بعضی از فونتها حروف کـ به دوصورت نوشته میشه ک یا ڬ .
نکته دیگه این هست که اگر پسورد میذارید به هیچ عنوان با نرم افزارهایی که در داخل هارد موجود هست کاری نداشته باشید .
بعد مادربورد من الان usb 2 ـه و این هارد usb3 !! از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد ؟؟
نه هیچ مشکلی نداره و سیستمتان هارد رو شناسایی میکنه ولی دیگه نمیتونید از مزایای سرعت بالای usb3 بهرمند بشید .