عزیز من همینطور به راحتی که نمیشه تا یه مشکلی پیش بیاد فرتی ویندوز عوض کنم.
این که راحترین کاری هست که همه به ذهنشون میرسه.ولی راه درستش رو می خوام.
عزیز من همینطور به راحتی که نمیشه تا یه مشکلی پیش بیاد فرتی ویندوز عوض کنم.
این که راحترین کاری هست که همه به ذهنشون میرسه.ولی راه درستش رو می خوام.
یه تستی کردم دیدم وقتی این گزینه رو میزنی بهمراه پنجره blutooth setting یه پردازش به اسم rundll32 هم در تسک منیجر اجرا میشه، البته فکر نمی کنم این پردازش فقط خاص بلوتوث باشه
ببین در system32 فایلی به اسم rundll32.exe وجود داره؟ اگه نه که مشکل از همینه و باید پیداش کنی و در اون قسمت کپی کنی ، حجمشم خیلی کمه
سلام مجدد
یادتونه چند روز پیش پست دادم که رنگ قاطی میکنه و ریست میشه یا گیر میکنه
بردمش یه کامپیوتری گفتم این جوری میشه گفت n5010 هست ؟ 'گفتم اره گفت خوب تو چندمین نفری که اینو میگی و دلیلش هم اینه که 2 تا رم داره و رم ها با هم سازگار نیست و سری جدید بعضی هاش این جوری در میاد
گفتم خوب حالا میگی چی کار کنم ؟گفت گارانتی داره گفتم نه گفت پس باید رمتو عوض کنی با خرج خودت گفتم نه نمیخوام خرج کنم اینو جا بدهیم ورداشتم گفت خوب رمتو برات در میارم هیچی خلاصه 10 تومن گرفت رمو در آورد حالا بهم گفت با اینکه گارانتی نداره اگه ببری گارانتی شاید بهت یه رم نو بدند و این در صورتیه که دل فراخوان داده باشه و هزینه این رم ها رو به گارانتی داده باشه اون وقت یه 10 تومن ازت میگیره فقط برا نصب وگرنه رم پات مجانی میفته--راست میگه یا خرمون کرد ؟
اگه درست شده،هزینه ی عیب یابی رو ازتون گرفته و خوب گرفته.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
rundll32 فایل سیستمیه مجزاست و مربوط به بلوتوث نیست.
کلآ سری اینسپیرون با بلوتوث مشکل داره.
نکته جالبش اینه وقتی پاکش می کنم،توی دیوایس منیجر اصلآ چیزی به نام بلوتوث نداره
آقا این قضیه قاطی شدن رنگ ها چیه؟لپ تاپ کس دیگه ای هم این طور شده ؟
گفتم که شاید از رم ها باشه!
برای عیب یابی و در آوردن رم که 10 تومان خوب گرفته تقریبا انصاف داشته ولی در مورد گارانتی اینا لپ تاپی که از خودشون میخری رو در صورت خرابی با اکراه تعمیر میکنن دیگه این که معلومه به هر حال پشت لپ تاپ رو ببینید شاید برچسب یه شرکتی چیزی چسبوندن برای گارانتی اگه نه که فکر نکنم قبول کنن ولی باز هم امتحانش ضرر نداره زنگ بزنید چندتا از این نمایندگی ها ببینید چی میگن.
چقدر دوستان مشکل پیدا کردن؟
چرا برا من این طور نیست؟ همه کاریم با N5010 میکنم.
منم 8ماهه 5010 دارم.مثل بنز کار میکنه.ازش خیلی راضیم![]()
آقا منم اوایل که خریده بودم گاهی اوقات تصویر ال سی دیم یهو خط خط می شد (وقتی می خواست استندبای بشه) اما چندین ماهه که دیگه نشده مشکل شمام این بوده؟
برای تست سیستم باید چیکارکنم؟
اقا هارد منم یک تیک تیک یا خش خشی میکنه.از کجا بدونم طبیعیه یا خرابه؟علایم هارد خراب چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)