تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 347 از 515 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها کسی سوالای 89 ازاد تجربی رو داره بزاره؟یه دنیا ممنونش می شم
    کتاب معرفی نکنید من فقط همین 89 رو ندارم.لطفا کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک کنید!
    هلاک شدیم بابا!
    Last edited by avator20002000; 13-05-2011 at 23:55.

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بچه ها کسی سوالای 89 ازاد تجربی رو داره بزاره؟یه دنیا ممنونش می شم
    کتاب معرفی نکنید من فقط همین 89 رو ندارم.لطفا کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک کنید!
    حلاک شدیم بابا!
    تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حلاک نه هلاک گفتم یه موقع تو کنکور اینا بدردت می خوره

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی سوالا رو نداره?
    مرسی!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من پارسال دینی نهایی رو شدم 19.75 ، امسال (اگر فقط متن کتاب مد نظر باشه) میشم 5 !

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من پارسال دینی نهایی رو شدم 19.75 ، امسال (اگر فقط متن کتاب مد نظر باشه) میشم 5 !
    واقعا امتحان دینی امروز سخت بود. من پارسال شدم 20 ( امتحان نهایی ) ، ولی امسال بالای 15 راضیم !

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

پارسال یکی از بچه های فروم (محسن) که ترازش همیشه بالای 7500 بود حتی به 8000 هم میرسید میگفت به دونسته های خودتون اعتماد کنین.حتی اگه فکر میکنین سوال رو پیچوندن با خودتون بگین استنباط من اینه که جواب فلان گزینه است و همونم بزنید

راستش من بعضي وقتها ساده برخورد ميكنم يهو مي بيني سوال خيلي سخت بوده بعضي وقتها ميگم امكان نداره اينقدر آسون داده باشن مي بيني آسون آسونه!!!

كلا يه كمي دچار مشكل شدم تو آزمونا (مثلا 10 بر روي 2 رو حساب كزدم2 و ....) اشتباه هاي بچگانم زياد شده شايد به دليل اينكه تسلطم بالاتر رفته و بي دقتيم زيادتر شده

اينم درصداي سنجش من(آزمونش در يك كلام خيليييييييييييييييي چرت بود)(صد رحمت به سوالاي كانون و گزينه 2)

ادبيات64 عربي80 ديني 84 زبان 84

رياضي96 فيزيك91 شيمي86

سوال دوم رياضيش رو هم كه ناقص داده بود

موفق باشيد

7. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

واقعا امتحان دینی امروز سخت بود. من پارسال شدم 20 ( امتحان نهایی ) ، ولی امسال بالای 15 راضیم !
    ترم پیش آسون بود...من سوال اول رو ترجمه کردم آخه چراااااااااااااااااااااا؟ مگه همیشه ترجمه نیست اووووووووووووووول ؟1.5 نمره بیخود از دست دادم.منم مثل تو 15 به بالا میشم
    از همین اولی نتیجه گرفتم 3 تای دیگه هم سخته والا بعید نیس یهو بگن 25درصدم این تاثیر داره.من که دیگه خسته شدم این تیر کی میاااااااد؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

"مهندسی خداشناسی" رم دادیم رفت موند 3 تا

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در مورد مطالبی که دوستمون sadboy012 من 2 تا نکته رو بگم

اول اینکه اگه زمان جمع بندیتون به هر دلیل افتاد 14-15 خرداد زدن کنکور دانشگاه آزاد رو بزارین بین کنکور سراسری و کنکور آزاد

دوم اینکه بهتره برای پر کردن پاسخنامه از مداد استفاده کنید

هم مطمئن هست که حتما دستگاه می خونتش و همچنین اگه پر کردید و گزینه ای رو پاک کنید بهتر از اتد پاک میشه
    . مهمتر از اون با مداد خیلی زودتر می تونید هر خونه رو پر کنید حدود نصف زمان اتد
    البته در نگاه اول بنظر زمان بسیار اندکی میاد ولی وقتی در 235 سوال ضربی کنید اون موقع زمان کمی نیست

11. 2 کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد مطالبی که دوستمون sadboy012 من 2 تا نکته رو بگم

اول اینکه اگه زمان جمع بندیتون به هر دلیل افتاد 14-15 خرداد زدن کنکور دانشگاه آزاد رو بزارین بین کنکور سراسری و کنکور آزاد

دوم اینکه بهتره برای پر کردن پاسخنامه از مداد استفاده کنید

هم مطمئن هست که حتما دستگاه می خونتش و همچنین اگه پر کردید و گزینه ای رو پاک کنید بهتر از اتد پاک میشه
    . مهمتر از اون با مداد خیلی زودتر می تونید هر خونه رو پر کنید حدود نصف زمان اتد
    البته در نگاه اول بنظر زمان بسیار اندکی میاد ولی وقتی در 235 سوال ضربی کنید اون موقع زمان کمی نیست
    اگه از همون اوایل خرداد هم شروع کردین هیچ نیازی به حل کردن سوالات دانشگاه آزاد نیست!!
    منظور من از 10 آزمون همش کنکورهای سراسری بود چون سوالات آزاد سبک کاملا مشابهی داره و اگه تو اون دو هفته 2-3 تا کنکور آزاد کار کنید کافیه

دوم هم اینکه من بی دلیل نمی گم از اتود استفاده کنید:
    1- نیاز به تراشیدن نداره ( که اونم خودش زمان بره)
    2- دلیل مهمترش فضای کمیه که به عنوان چرک نویش در اختیار دارین اگه از اتود استفاده کنید بهتر می تونید از این فضا استفاده کنید و نیازی به پاک کردن چرک نویسها برای حل یه سوال دیگه و دردسرهاش نیست
    3- اون زمانیه که میگین واقعا خیلی کمه!! پیشنهاد میدم از اتود 0.7 و مداد استفاده کنید به نظر من شاید 0.2 ثانیه تفاوتشون باشه یعنی برای کل آزمون یک دقیقه!! که من وقتی این عیب رو با حسنایی که گفتم مقایسه کردم نتیجه گرفتم از اتود استفاده کنم

( در تمام 25-26 تا آزمون آزمایشی که من دادم هیچ وقت مشکلی از بابت نخونده شدن به وسیله دستگاه نداشتم این مشکل برای افرادی به وجود میومد که از مغزهای نرم استفاده نمیکردن الان دیگه کیفیت بیشتر مغزها خوب شده وفکر نمی کنم همچین مشکلی هم پیش بیاد)

البته نظر هر شخص و مهمتر از اون روشی که به اون عادت کرده اولویت داره

راستی اگه پاسخنامه سفید هم لازم دارین براتون میذارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •