سلام
یک مسنجر خوب و یک مرورگر خوب برای این گوشی لطفا بگذارید ممنون میشم
سلام
یک مسنجر خوب و یک مرورگر خوب برای این گوشی لطفا بگذارید ممنون میشم
حامد جان
خوب این کارو نکردم ولی الان همه برنامه ها رو توی فولدر download توی SD card دارم. چی کار میتونم بکنم ؟!
خوبه.ولی بعد که برنامه هات آپدیت شد دیگه این به کارت نمیاد.شما با یه برنامه مثل astro میتونی از برنامه هات بک آپ بگیری.
اون مدل پرو رو پاک کن.بعد یکم دست کاریش کن ببین چجوری میشه.سلام آقای hamed1297 عزیز این برنامه Button Savior که گذاشتین برای من نصب میشه اما کار نمیکنه درست.
من هر 2 فایل رو هم نصب کردم.
فقط تلفنش کار میکنه گزینه Back که اصلا کار نکرد.ورژن آندروید گوشیم 2.1 هست
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
مسنجر خوب:
yahoo messenger,whatsapp,nimbuzz,ebuddy.....
بروزر:
Dolphine,opera,opera mini,zmozilla firefox....
مهم ظاهرشه و وب گردی و صدا اه باشه که اکثر گوشی های بالای 3.5 اینج صدای کمی دارند و نرم افزار
تا 550
دوستان من می خوام بخرم اصل و تقلبی داره یا همه اصل هستند و با گارانتی چی بخرم و باید آپدیت 2.2 باشه یا 2.3 یا 2.1
همشهری عزیز
اصل و تقلبی نداره همه made in china
گارانتی اصلیش هم پارس کامتله (که شخصاً هیچ گرانتی رو توصیه نمی کنم !)
آپدیت اصلی فعلاً نسخه 2.1 هست که قراره تا دو سه ماه دیگه براش 2.3 هم بیاد (2.2 رسمی نداره)/
دوستان سلام
من باز برگشتم.تازه فهمیدم گوشیم سالمه کلی کار دارم باهاش
میخوام فایل پی دی اف هام رو بازکنم باید چی کار کنم.توی کدوم فولدر باید باشه؟ برنامه های جاوا چی؟
در ضمن یه برنامه منشی تلفنی خوب هم میخوام
مثل همیشه راهنماییم کنید.مرسی![]()
Last edited by b3st.programmer; 05-06-2011 at 18:11.
برنامه adobe pdf reader بگیر بریز و اینکه خودش پیدا میکنه فایل پی دی افت رو.
پس کاش همون تاپیک مشاوره سر بزنی.بهتره.مهم ظاهرشه و وب گردی و صدا اه باشه که اکثر گوشی های بالای 3.5 اینج صدای کمی دارند و نرم افزار
تا 550
روش نصبه ولی چیزی باز نمیکنه![]()
adobe reader ورژن 9.
من این رو دارم و به راحتی باز میکنه.یه نسخه دیگه هم تست کنید.
اینم خوبه:
ezPDF Reader
Last edited by hamed1297; 05-06-2011 at 21:45.
پسر من همه کار کردم اپدیت نشدا...cda هم عوض کردم بازم میگه اپدیتی...کچل بشه...اصلا نخواستم...اه اه اه..
حالا میگم cda المان چنده؟ دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)