من تو شهرستان اشتراک 128 داشتم حدود5 گیگ ترافیک ازش مونده بود که که زمانم تموم شد حالا 256 از طریق اینترنت خریدم ولی ترافیک قبلیم رو انتقال نداد آیا با مراجعه به دفاتر پارس آنلاین میشه کاری کرد یا نه؟![]()
من تو شهرستان اشتراک 128 داشتم حدود5 گیگ ترافیک ازش مونده بود که که زمانم تموم شد حالا 256 از طریق اینترنت خریدم ولی ترافیک قبلیم رو انتقال نداد آیا با مراجعه به دفاتر پارس آنلاین میشه کاری کرد یا نه؟![]()
طبق اون چیزی که دوستان میگفتند ترافیک اضافه که خریداری کنید به دوره بعد انتقال داده میشه ولی اون چیزی که توی قرارداد ذکر شده و مبلغ اضافی بابتش پرداخت نکردید به دوره بعد انتقال داده نمیشه
همچين خبري نبوده
استفاده از ترافيك دوره تا پايان همان دوره دسترسي مي باشد و بعد از آن كان لم يكن تلقي ميشود![]()
سرعت من زیر 150 نمیادسرویس 256
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت همسایه ما هم زیر 200 نیست ولی سرور باکو هم پینگش رو زیاد نشون میده هم سرعتش رو پایین![]()
سرويس من 5 روز ديگه تمام ميشه ( سه ماهه 320)
الان نزديك 20 مگ دارم
ميخوام سريس 128 سه ماهه بگيرم اگه الان اين كار رو انجام بدم آيا از همين الان سرويسم فعال ميشه يا بعد از اتمام دوره قبلي يعني 5 روز ديگه؟
شما اگه حتي 1 روز از سرويس قبليتون مونده باشه سرويس جديد بخريد توي قسمت قرارداد رزرو قرار ميگيره.
شما 3 تا راه داري!
1-يه نيم گيگ بخري براي اين 5 روز!
2-از تمديد اشتراك موقت استفاده كني كه در اونصورته كه 5 روزت سوخت ميشه!
3-اگه مراجعه حضوري داشته باشيد درجا براتون سرويستون رو تغيير مي دن ولي آنلاين بايد 5 روز رو صبر كنيد.
سرعت منم زير 15 نمياد
![]()
این یه تست دیگه دوستان سرعت من رو روی 4 بستن
با سرویس 256
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)