تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 2199 اولاول ... 2472973373433443453463473483493503513573974478471347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین نت برای یوزرهایی خوبه که اصلا سراغ speedtest و ping نمیرن و اهل دانلود و تورنت و این جور چیزا نیستن ،نهایت توقعشون از اینترنت باز شدن صفحه و ایمیل و شبکه اجتماعی هستش و یا اینکه گزینه دیگه ای ندارند.
    منزل ما نزدیک دیباجی هست و 550 متر با دکل فاصله داریم تازه طبقه 3 هستیم !!! و جالبه بازهم مشکل rssi , cinr داریم و تازه وقتی تو ساعتهای پیک ،که اکثراً از 6 تا 12 بیشتر پای نت هستنتد، ازش استفاده میکنید با دو روش داغونت میکنه هم بدلیل کاربر بیشتر سهم کمتری از پهنای باند نصیبت میشه و هم سیگنال دریافتی دچار افت شدید میشه .
    دو هفته هست سرویس گرفتم ولی واقعاً پشیمونم عجب شکری خوردم عجب ....
    خلاصه روانیت میکنه!!!

کاملا درسته. من یکی از لذتهای بزرگی که در اینترنت بهش نیاز دارم تورنت هست که با مبین عملا باید قیدشو بزنم چون در ساعات رایگان سرعت تورنت به زور به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه که خودتون میدونین با این سرعت فیلم دانلود کردن چقدر وقت گیره. چند روز پیش اجبارا 2 تا تورنت رو در ساعات معمول روز که سرعت خوب بود دانلود کردم و الکی 2 گیگ از حجمم رفت. اگر تورنتها واجب نبود هرگز این کار رو نمیکردم. ولی متاسفانه با سیاست مبین که دقیقا سر ساعت 2 صبح سرعت تورنت میخوابه واقعا قیدشو زدم. همونطور که دوستمون میگن فقط باید باهاش پیج یاز کرد. همین...

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

دوستان من یک طرح زمستانه دارم که از اسفند 89 فعال شده و الان این سوال برام پیش امده که :
    آیا جمعه ها کاملا برای من رایگانه هست یا فقط از ساعت 2 صبح تا 2 بعداز ظهر هست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم همدرد شما هستم. این جمعه که رایگان بود حالا در ادامه نمیدونم

2. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

دوستان من یک طرح زمستانه دارم که از اسفند 89 فعال شده و الان این سوال برام پیش امده که :
    آیا جمعه ها کاملا برای من رایگانه هست یا فقط از ساعت 2 صبح تا 2 بعداز ظهر هست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای اطمینان از خودشون بپرس (2-3 بار هم از اپراتور های مختلف تا مطمئن بشی)
    ولی من %99 احتمال میدم برای شما تمام روز رایگان باشه

--

به سلامتی همینطور داره از ساعت های رایگان کم میشه
    من به این میگم گدا بازی و پس رفت !
    Last edited by Cyber-PC; 06-07-2011 at 12:26.

4. 2 کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کاملا درسته. من یکی از لذتهای بزرگی که در اینترنت بهش نیاز دارم تورنت هست که با مبین عملا باید قیدشو بزنم چون در ساعات رایگان سرعت تورنت به زور به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه که خودتون میدونین با این سرعت فیلم دانلود کردن چقدر وقت گیره. چند روز پیش اجبارا 2 تا تورنت رو در ساعات معمول روز که سرعت خوب بود دانلود کردم و الکی 2 گیگ از حجمم رفت. اگر تورنتها واجب نبود هرگز این کار رو نمیکردم. ولی متاسفانه با سیاست مبین که دقیقا سر ساعت 2 صبح سرعت تورنت میخوابه واقعا قیدشو زدم. همونطور که دوستمون میگن فقط باید باهاش پیج یاز کرد. همین...

لینک مستقیم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش خوبه؟

6. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک مستقیم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش خوبه؟
    بله بدک نیست. در ساعات رایگان تورنت تقریبا تعطیله ولی لینکهای مستقیم تقریبا خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

من یک ماه پیش اینجا یه پستی دادم که اینترنتم تو محدوده پاسدارن،خیلی سرعتش پایینه.با اینکه سرویس 512 هست،ولی کاملاً یه پا دایال آپه!
    بعد از یک ماه استفاده بازم نظرم اینه!!
    سرعت دانلود خیلی پایینه.خیلی وقتها هم تو باز کزدن صفحات خیلی سبک و ایمیلهایی که فقط متن هستند هم اشک آدم رو در میاره.اما بزرگترین مشکلش آپلود هست که افتضاح افتضاح افتضاحه!!!!
    همین امروز برای آپلود کردن 5 مگ فایل حدود یک ساعت معطلم کرد.
    توصیه دوستانه به همه دوستان فروم که سراغ این شرکت نرن.اذیت میشن!
    بخصوص که وقتی که نیاز به سرعت دارن،بد جور جاشون می ذاره.

9. 4 کاربر از mojtaba_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید این جزو معدود پستهایی باشه که در اون میخوام از یک پیشرفت در مورد مبین حرف بزنم. همین الان متوجه شدم که چراغهای سیگنال مودم از یک و دو چراغ که معمولا داشتم رسیده به 4 چراغ و قدرت سیگنال هم از 30 درصد به حدود 60 درصد افزایش پیدا کرده. فکر کنم آنتن جدیدی در محدوده ما نصب شده(آزادی-شادمان) امیدواریم به آینده...امیدوار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یک ماه پیش اینجا یه پستی دادم که اینترنتم تو محدوده پاسدارن،خیلی سرعتش پایینه.با اینکه سرویس 512 هست،ولی کاملاً یه پا دایال آپه!
    بعد از یک ماه استفاده بازم نظرم اینه!!
    سرعت دانلود خیلی پایینه.خیلی وقتها هم تو باز کزدن صفحات خیلی سبک و ایمیلهایی که فقط متن هستند هم اشک آدم رو در میاره.اما بزرگترین مشکلش آپلود هست که افتضاح افتضاح افتضاحه!!!!
    همین امروز برای آپلود کردن 5 مگ فایل حدود یک ساعت معطلم کرد.
    توصیه دوستانه به همه دوستان فروم که سراغ این شرکت نرن.اذیت میشن!
    بخصوص که وقتی که نیاز به سرعت دارن،بد جور جاشون می ذاره.

سلام
    من منطقه غرب تهران هستم . واسه من که کیفیت خیلی خوبه. همین الان هم تست گرفتم با speedtest . الان که ساعت 10:30 سه شنبه شب هست این وضعیت سرویس هست که عالیه .

من شش ماه سرویس ایرانسل هم داشتم . در یک کلام در مقایسه با مبین نت افتضاح بود. تمام دوست و آشناهام هم همگی ایرانسل دارن و ناراضی. کلا هر شرکتی که سرویس های نامحدود به قیمت ارزون بده یه روزی سرویسش به گند کشیده میشه.

12. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان یکی از رفقای ما وایمکس ایرانسل گرفته ولی چند روزی هست که انتنش کم و زیاد میشه
    به همین خاطر ریستش کرده مودم رو
    الان هم که با توجه به تنظیماتی که توی سایتش هست تنظیم میکنیم ولی مودم هنوز کمو زیاد نشون میده انتن رو و وصل نمیشه
    مشکل از کجاست

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من اسفند 89 یک ساله 512 گرفتم ترافیک جمعه ها شده 2 تا 2 ؟ یا برای کسانی که جدید اکانت میگیرن 2 تا 2 محاسبه میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رو ویبره

پيش فرض

سلام
    من منطقه غرب تهران هستم . واسه من که کیفیت خیلی خوبه. همین الان هم تست گرفتم با speedtest . الان که ساعت 10:30 سه شنبه شب هست این وضعیت سرویس هست که عالیه . .

مثه اینکه خیلی به منطقه بستگی داره،یکی از دوستام هم کرجه و خیلی راضیه.ولی مثه اینکه سمت شرق و شمال شرق تعطیله و سرویسش جالب نیست.

16. این کاربر از mojtaba_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •