تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 1049 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه تلویزیون شما FULL HD 1080p است صد در صد برای استفاده از نهایت کیفیتش T14+ را پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیتش و مدیا پلیر فوق العاده اش (پشتیبانی از 3D و فیلم 1080P)
    ولی اگه تلویزیونتون 1080i است T16 هم دستگاه خوب و جمع و جوری است (اندازه یک کف دست است و بدون نیاز به کابل HDMI مستقیم به پورت HDMI متصل میشه)
    اگه قیمت دستگاه بیشتر از اندازه اش براتون مهمه دستگاه لومکسی هم خوبه و ارزانتر است، روش کابل HDMI هم هدیه داره!

بلوسنس T14+ فعلا تا بعد از عید گفتند نیست، و وقتی بیاد حتما به ما تلفن میزنند که بار جدید اومده، لومکسی هم همه اش را فروختیم تا حدود 5 روز آینده بار جدید میاد.
    شبکه های داخلی را مگه میشه سه بعدی دید؟
    در ضمن بین دستگاه لومکسی و +T14 کدوم بهتره؟حدود قیمتشون چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه تلویزیون شما FULL HD 1080p است صد در صد برای استفاده از نهایت کیفیتش T14+ را پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیتش و مدیا پلیر فوق العاده اش (پشتیبانی از 3D و فیلم 1080P)
    ولی اگه تلویزیونتون 1080i است T16 هم دستگاه خوب و جمع و جوری است (اندازه یک کف دست است و بدون نیاز به کابل HDMI مستقیم به پورت HDMI متصل میشه)
    اگه قیمت دستگاه بیشتر از اندازه اش براتون مهمه دستگاه لومکسی هم خوبه و ارزانتر است، روش کابل HDMI هم هدیه داره!

بلوسنس T14+ فعلا تا بعد از عید گفتند نیست، و وقتی بیاد حتما به ما تلفن میزنند که بار جدید اومده، لومکسی هم همه اش را فروختیم تا حدود 5 روز آینده بار جدید میاد.
    تفاوت t14+ و t14 در چیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شبکه های داخلی را مگه میشه سه بعدی دید؟
    در ضمن بین دستگاه لومکسی و +T14 کدوم بهتره؟حدود قیمتشون چنده؟
    شبکه های داخلی را نه دوست عزیزم ولی خودت که می توانی توی بازار فیلم 3D پیدا کنی و با فلش یا هارد تا 1.5 ترابایت به دستگاه وصل کنی و لذت ببری

صد درصد بلوسنس چون 1080p است و خداییش کیفیتش بهتره اما اگه بخوای پول کمتر بدی بلوسنس T16 و لومکسی گزینه خیلی خوبی است

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

من هم مي خوتم ايكس ويژن 333 رو بگيرم . سوال ها من هم اينه كه كجاي تهران نمايندگي اش هست چون مي خوام مطمئن باشه .

سوال بعدي اينه كه اينها جنس اصلي يا تقلبي هم دارند و بايد از كجا بفهميم؟
    عزیزم اینها از اولیش که بهترینش است و طراحی و لیسانسش مال اسپانیا است (بلوسنس)، تا آخریش که همه چیزش چینی است توی کشور عزیز چین علیه السلام!!!!! تولید میشه
    حالا شما لطف میکنی به من بگی به جز چین کدوم کشور کارش کپی کردن است که دنبال تقلبی دستگاه چینی میگردی!

کیفیت هاش در حد جزیی تفاوت داره (برو تک ویژن و پرو ویژن T8 را با هم مقایسه کن تا متوجه بشی که از خود دستگاه گرفته تا طراحی کارتون و حتی قیمتشون توی بازار یکی است! با تفاوت جزیی)

فقط باید ببینی کدوم دستگاه مشکل هنگ کردن نداره و قیمتش مناسب است و البته تاییدیه تکتا هم داشته باشه

333 در اصل همون 131 است و به خاطر یک کابل HDMI که به 131 اضافه شده، محصول جدیدی به نام 333 بوجود آمده!!! با افزایش قیمت حدود 9 هزار تومان

---------- Post added 10-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-03-2011 at 11:59 PM ----------

تفاوت های دستگاه +T14 و T14:
    1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
    2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
    3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
    4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
    Last edited by isfahaneshop; 29-05-2011 at 18:43.

4. 2 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بهتره دوستان برای کسب اطلاعات در مورد --- به سایت زیر برند و یکمی مطالبش را مطالعه کنند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --- یا همان پخش دیجیتال تصاویر ویدویی انواع مختلفی دارد که بعضا در تبلیغات تجهیزات الکترونیک با آن مواجه شده اید . به طور خلاصه می توان --- ها را در انواع زیر دسته بندی کرد :

----H
    مال موبایل است، و مفهموش گرفتن شبکه های دیجیتال ولی محلی (نه ماهواره ای) روی موبایل هایی که قابلیتش را دارند هست.

* --- های ماهواره ای (----S):

این نوع از تجهیزات با کدهای ----S , ----S2 و ----SH شناخته می شوند . حرف S برگرفته از لغت satellite یا ماهواره است .معمولا گیرنده های ماهواره ای پیشرفته از این سیستم پشتیبانی می کنند . از سال 1993 که فرمت پخش تصاویر دیجیتال ماهواره ای ابداع شد همواره تلاش توسعه دهندگان افزودن امکانات و ارزش افزوده به این تکنولوژی بوده اند که حاصل تلاش هایشان فرمت های ----S2 و ----SH بوده است . در این تکنولوژی از فرمت MPEG-2 برای انتقال اطلاعات استفاده می شود . اولین شبکه ای که از این تکنولوژی در سطح جهانی استفاده نمود شبکه Canal+ فرانسه بود که سیستم پخش ماهواره ای خود را در سال 1997 به این سیستم ارتقاء داد. استفاده از این نوع تجهیزات خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و برای توزیع کنندگان ، فروشندگان و خریداران این تجهیرات مجازات قانونی در نظر گرفته شده است .

* --- های کابلی (----C) :

سیستم پخش دیجیتال کابلی با کد های جهانی ----C و ----C2 شناخته می شوند. این تکنولوژی با قابلیت پشتیبانی از سرعت 6 تا 64 مگابایت در ثانیه برای اولین بار در اروپا مورد استفاده قرار گرفت . سرعت بالای انتقال اطلاعات و اتصال به شبکه ها بدون احتیاج به گیرنده های بیرونی از مزایای این سیستم بود که موجب گردید از طرف تولید کنندگان محتوای تصویری مورد استقبال قرار گیرد . این سامانه در در فرمت ----C از فرمت پخش تصویر MPEG-2 پشتیبانی می کند ولی در کد ----C2 علاوه بر MPEG-2 از MPEG-4 نیز حمایت شده است . ----C2 نوع جدیدی از تجهیزات گیرنده ی دیجتال کابلی است که از سال 2008 مورد بهره برداری قرار گرفته است . در سیستم جدید ----C2 امکانات فوق العاده پیشرفته ای پیش بینی شده است که این سامانه را یکی از گزینه های مستعد در جهت تحقق دهکده ی دیجیتال قرار داده است . پیش بینی می شود استفاده از این سیستم پس از تکمیل پروژه ی ----T در کشور های در حال بهره برداری از آن در دستور کار قرار گیرد . ----C ها طبق قوانین ایران جزو محصولات مجاز محسوب شده و خرید یا فروش آنها منع قانونی ندارد.

* --- های زمینی (----T):

یکی از بزرگترین تحولات پیش روی برودکست ( Broadcast )، گذر از آنالوگ به دیجیتال است. تلویزیونی که در حال حاضر مشاهده می کنیم، تلویزیون آنالوگ است. در تلویزیون آنالوگ، شبکه های تلویزیونی با فرستنده های زمینی آنالوگ به آنتن تلویزیون ما می رسد و تنها تجهیزلازم برای دریافت سیگنالهای تلویزیونی، آنتن مناسب و استاندارد است. در این سیستم تعداد شبکه های تلویزیونی قابل ارائه بسیار محدود است و عمده ترین سرویس قابل ارائه روی آن تله تکست است.
    اما در تلویزیون دیجیتال، سیگنالهای تلویزیونی دیجیتال شده از طریق فرستنده های دیجیتال ارسال می گردد. با توجه به اینکه تلویزیونهای ما امکان دریافت سیگنالهای آنالوگ را دارد، لازمست دستگاه مبدل دیجیتال به آنالوگ نظیر: ----- ماهواره در کنار تلویزیون اضافه شود که سیگنالهای دیجیتال را دریافت کرده و آنها را به دستگاه تلویزیون منتقل نماید. اصطلاحا به این دستگاه، ست تاپ باکس(Set Top Box ) گفته می شود.

در پخش تلویزیونی دیجیتال با توجه به تغییرات عمده نسبت به سیستم تلویزیونی آنالوگ، امکان سازگاری به نحوی که گفته شد وجود نداشت و برای دریافت تلویزیون دیجیتال باید از دستگاههای گیرنده تلویزیون زمینی دیجیتال (----T) در کنار یکدیگر تلویزیونی فعلی استفاده نمود.
    با توجه به اینکه کاربر گیرنده ----T، عموم مردم با سطوح آشنایی مختلف خواهند بود لازم است نحوه نصب و تنظیمات و منوهای مربوطه حتی‌الامکان ساده باشد.گیرنده (----T STB) ----T که از این به بعد از آن بعنوان ست تاپ باکس نام می بریم، دستگاهی است که سیگنال تلویزیون دیجیتال را از طریق آنتن دریافت نموده و صدا و تصویر (و داده) را از آن استخراج می‌نماید. صدا و تصویر استخراج شده توسط گیرنده‌های تلویزیونی عادی قابل نمایش است

6. 2 کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afshar7884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    درباره سينماي RS77 كه از فروشگاه راستين پرسيدم مي گفت كه آمپلي فايرش مدل 520 هست نه 820،نظر شما چيه؟از اول هم همين طور بوده؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با توجه به مشغله کاری تقریبا یک هفته طول کشید تا خط به خط همه336 صفحه رو بخونم! نتیجه اینکه بین 787 و r33 مردد شدم!امروز اتفاقی گذرم به جمهوری افتاد رفتم فروشکاه راستین ازشون خواستم صدای چند مدل رو برام پخش کنن!راستش به نظر من کیفیت صدایRSM-400DV هم برای من جوابگو هست ولی مسئله سر ورودیها ست که به گفته فروشنده کیفت آنالوگ و دیجیتال خیلی متفاوته! حالا غرض از این قلم فرسایی اینه که واقعا ارزش داره برای استفاده معمولی (موزیک اکثرا mp3 و ویدئو هم نهایتا HD ریپ شده) 200 تومن اختلاف r33 با787 متقبل بشم؟ قیمت r33 مقطوع710000 و 787هم 510000 بود! اینجور که صفحات قبل دستگیرم شد گویا قیمتها بالاتر رفته !خواهشا راهنمایی کنید ! بخصوص جناب رایان!!!!
    سلام.
    تفاوت این دو دستگاه علاوه بر قیمت میزان ورودی خروجی ها و حجم صدا و کمی تفکیک صدا و مانور بر صدا و ظاهری حرفه ای تر و ... نیز هست.
    شما اگر این مواردی که من خدمتتون عرض کردم براتون مهم نیست پس مدل 778 رو تهیه کنید.
    گرچه مدل هایی از شرکت DENON,Onkyo,YAMAHA هم موجود هست که می تونه جزو گزینه های مورد انتخابیتون باشه و قیمتی پایین تر از rs33 داره.
    پژمان عزیز هم چند خط بالاتر در مورد DENON 391 صحبت کردند.

---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------

با سلام
    درباره سينماي RS77 كه از فروشگاه راستين پرسيدم مي گفت كه آمپلي فايرش مدل 520 هست نه 820،نظر شما چيه؟از اول هم همين طور بوده؟
    بله از اول هم همینطور بوده.ظاهرا اصلا مدل 820 رو وارد نکردند.

9. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

سلام ممنون از جواب سریعت!خوب اگه تفکیک بهتری هم داره با توجه به تعداد ورودی ها و روحیه من که حداقل تا 10 سال دیگه سیستم رو عوض نمیکنم بنظرم بهتره r33 رو بگیرم! یه مطلب دیگه :من یکم سر این قضیه آمپلی ها و پلیرها با هاشون بحث کردم که شما در بدو ورود میگید که ما نماینده هستم و طبق کاتالوگ اصلی ست رو میدیم ولی تو سایت های پایونیر سنگاپور آمپلی و پلیر چیز دیگه ای هست و شما ...! بعد معلوم شد که من و بقیه دوستان باید ملاکمون سایت خاورمیانه پایونیر باشه نه سنگاپور یا اروپا!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش یه کم خجالت کشیدم که تهمت زدم
    Last edited by masoooud; 10-03-2011 at 08:28.

11. 3 کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

isfahaneshop جواب چرت و پرتي بود

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

گرچه مدل هایی از شرکت DENON,Onkyo,YAMAHA هم موجود هست که می تونه جزو گزینه های مورد انتخابیتون باشه و قیمتی پایین تر از rs33 داره.

بله از اول هم همینطور بوده.ظاهرا اصلا مدل 820 رو وارد نکردند.
    سلام رایان عزیز آقا چند روز بود کم رنگ بودی

جایی رو می شناسی که Denon 391 موجود داشته باشه من شماره نمایندگی جم رو گم کردم. یکی از دوستانم می خواد بگیره و فکر کنم یکی از بچه های تاپیک هم بخواد در ضمن اگه جایی هم برای سیستم های یاماها سراغ داری هم معرفی کن.
    اگه شماره یا آدرسشون رو داشته باشی ممنون می شم.
    Last edited by Pejman3; 10-03-2011 at 20:22.

14. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه یه سینمای بدون ورودی Coaxial بگیرم آیا راهی هست که خروجی Coaxial دستگاههای دیگه را به صورت دیجیتال (5 کانال) به سینما داد؟ مثلا مبذل کواکسیال به اپتبکال؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •