تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 472 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان دو تا سوال مهم
    از اونجائیکه متوجه شدم سیستم دزدگیر سورن مالتی متاسفانه تقریبا هیچ فایده ای نداره و کاملا آسیب پذیر هست، برای افزایش ایمنی خودرو چه راهکارهائی رو پیشنهاد میدین
    1- نصب دزدگیر، اصلا برای مالتی دزدگیر هستش؟ از آپکو باید بگیرم؟ کسی از دوستان هست برای مالتیش دزدگیر گذاشته باشه (وضعیت ایمنی ماشین نگرانم کرده آخه توضیحش برام سخته ولی دزدگیری که الان روشه باگ زیاد داره)
    2- برای داخل درب موتور چه موارد ایمنی باید تهیه کنم؟ فقل کامپیوتر و .... به گارانتی و قطعات موتور آسیب نمیرسه؟
    3- شمع ها رو می خوام عوض کنم، چه مارکی بگیرم و فلرش باید برای ای اف بنزینی چند باشه؟

پ.ن1: یکی از دوستان فرمودن مشکلات ماشینت رو جار نزن بنده همین جا و در این انجمن از فرغون خودرو و صنعت خودروسازی زمان خیار شور شاه کشورم به خاطر بیان مشکلات و ایرادات فنی آشغالی (گلاب به روی همه سروران) که به من انداختن عذر می خوام، یعنی چی حرف شما، مگه من جارچی هستم، پ ن پ همین جوری بگم همه چی گل و بلبل هست، بزرگوار 6 ماهه نمیدونی چه قدر من عذاب کشیدم، نزیند این حرفو، رفتار بعضی از دوستان خیلی عجیبه یعنی اصلا 1 درصد خواسته های صنفی خودمون رو هم نمی خوایم هر بنجلی رو بدن بگیریم بگیم شانسی اشکال نداره انتقاد نکنید جار نزنید، یعنی چی، اصلا نمی فهمم، وانت پراید رو نمی فهمم، تیبا 2 زشت رو نمی فهمم، وانت پیکان با ترمز ABS!!! رو نمی فهمم، واقعا ما کجائیم؟؟!!
    چرا نباید بگم که ای اف من با کیلومتر 1850 واشر سرسیلندرش سوخته، این جار زدنه؟؟!! ظلم در حق من و شماست که داریم از کنارش می گذریم، نگیم چاره نداریم که مقصر اول و آخر خود من هستم (نمی گم ما که ایراد خودم رو پوشش بدم)
    پ.ن2: با عرض پوزش از مدیران و کاربران پ.ن1 رو نمی خواستم بدم به خاطر جلوگیری از به حاشیه کشیدن این جمع دوستانه ولی دیگه نمی تونستم بی پاسخ به کلمه توهین آمیز جار زدن باقی بمونم، پوزش از همه
    Last edited by وحید گودرزی; 28-12-2014 at 20:39.

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام وحيد خان
    شما كاملا حق داريد و بحثتون منطقي است و اون دوستي كه به شما اعتراض ميكنه بايد در شرايط مشابه شما قرار بگيره و اونوقت نظرشو بده ( البته اميدوارم كه همه دوستان دچار نقص فني خودروي صفر نشوند) ولي واشر زدن خودرو توي كيلومتر 2000تا واقعا فاجعه است . بگذريم :
    روش تعويض آب رادياتور رو برات ايميل كردم (البته مال سمند قديميه ولي با اي اف سون مشابه است)
    اگه خودتون دست به آچاريد راحت ميتوني طبق دستورالعمل رديفش كنيد وگرنه برو سراغ مغازه هائي كه كارشون تعمير رادياتوره تا اصولي برات انجام بدن .
    من اين شمع پايه بلند سوزني رو روي ماشينم انداختم و كاملاً راضي هستم
    NGK BKR6E GP
    يه سري هم به تيونينگ تاك بزن تاپيك كاملي راجع به شمع داره .

4. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

از دوستان کسی نظری نداره؟:(
    سلام
    جواب پست شما را دادم ولى نميدونم چرا نمايش داده نشده .
    صدا چندان واضح نيست ولى اين طور که من متوجه شدم
    اين صدا ميتونه از نشتى از قسم اگزوز حالا يا بست ها يا قسمت کاتاليزور و نشتى داخل سيستم مکش هوا مثل مانىفولد هوا يا شيلنگ هاى هوا کش
    البته يه احتمال ديگه هم هست اونم دسته موتور که احتمالش کمه از اون باشه .
    يه مورد ديگه اينکه صداى موتور ماشين شما نسبتا زياده و اينگار داره خشک کار مى کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    جواب پست شما را دادم ولى نميدونم چرا نمايش داده نشده .
    صدا چندان واضح نيست ولى اين طور که من متوجه شدم
    اين صدا ميتونه از نشتى از قسم اگزوز حالا يا بست ها يا قسمت کاتاليزور و نشتى داخل سيستم مکش هوا مثل مانىفولد هوا يا شيلنگ هاى هوا کش
    البته يه احتمال ديگه هم هست اونم دسته موتور که احتمالش کمه از اون باشه .
    يه مورد ديگه اينکه صداى موتور ماشين شما نسبتا زياده و اينگار داره خشک کار مى کنه
    ممنون دوست عزیز
    اگزوزم یه صدایی میده که اونم ضبط کردم ممنون میشم نظرتون رو بگید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    اگزوزم یه صدایی میده که اونم ضبط کردم ممنون میشم نظرتون رو بگید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    اين صداى خروج دود از اگزوز هست و کاملا عاديه و مشکلى نداره البته با انداختن سرى اگزوز هم مى تونيد اين صدا را کمتر کنيد .

8. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من حدود 2000 کیلومتر قبل روغن ماشینو عوض کردم و کاسترول مگناتک ریختم
    صاحب قبلی ماشینم تو شهریه که فقط بنزین معمولی زده بود 200000 تا به ماشین
    ممکن این مورد مشکلی ایجاد کنه و باعث این صدا بشه؟
    ببخشید زیاد سوال میکنما

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توی دفترچه نوشته که استارت حتما با بنزین زده بشه!!اما همیشه موقعی که سوییچ باز میشه دکمه cng روشنه...یعنی همیشه باید قبل از استارت یه بار دکمه cng رو بزنم بعد استارت کنم!!؟

گاهی مواقع هم توی این 2 هفته پیش اومده که مثلا روی بنزین دارم رانندگی می کنم اما خود به خود میره روی گاز و چراغ cng روشن میشه!!و با دکمه هم دیگه تغییر نمی کنه...مگه اینکه ماشین رو خاموش کنم و دوباره استارت کنم!!مشکل خاصی داره!!؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

توی دفترچه نوشته که استارت حتما با بنزین زده بشه!!اما همیشه موقعی که سوییچ باز میشه دکمه cng روشنه...یعنی همیشه باید قبل از استارت یه بار دکمه cng رو بزنم بعد استارت کنم!!؟

گاهی مواقع هم توی این 2 هفته پیش اومده که مثلا روی بنزین دارم رانندگی می کنم اما خود به خود میره روی گاز و چراغ cng روشن میشه!!و با دکمه هم دیگه تغییر نمی کنه...مگه اینکه ماشین رو خاموش کنم و دوباره استارت کنم!!مشکل خاصی داره!!؟
    چراغ cng فقط روشنه و در واقع با بنزین استارت میکنه و تا زمانی که گرم نشه و موتور اماده برای مصرف گاز نباشه با بنزین کار میکنه

اگر قبل استارت بزنید روی دکمه گاهی اوقات ماشین که گرم میشه اتوماتیک باز میره رو گاز که کاریش نمیشه کرد غیر خاموش کردن

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

پيش فرض اوليه ماشين :
    شما زمانيكه سوئيچ رو باز ميكنيد تا استارت بزنيد ماشين روي بنزين روشن ميشه ولي چراغ سبزcng روشنه تا بعد از حدود 30ثانيه ديگه و شايدم ديرتر تازه شيرمخزن گاز باز ميشه كه اگه محيط ساكت باشه صداي بازشدنشو ميشنويدو تازمانيكه مخزن گاز داشته باشه چراغ سبز روشنه و روي گاز كار ميكنه مگر اينكه شما دستي دكمه تعويض سوخت رو بزنيد و ماشين روي بنزين بره .
    همه اين مراحل با بسته شدن سوئيچ كنسل ميشه و با بازشدن دوباره سوئيچ شرايط به پيشفرض اوليه برمي گردد.
    اگر چيزي غير از اين است ماشينتون مشكل داره .

14. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    من الان دو تا کارت با ماشین تحویل گرفتم:
    1-ایکو کارت با اعتبار دو ساله2-کارت طلایی سه ستاره با اعتبار یکساله
    بعنوان مثال من اگه بخوام برای ریگلاژ درب ها و صندلی ها برم نمایندگی شامل کدوم کارت میشه!!؟هزینه هم اخذ میشه!!؟
    کلا برای چه خدماتی ممکنه هزینه گرفته بشه...چون شنیدم برای سرویس های دوره ای حق اخذ هیچ هزینه اضافی رو ندارند!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •