دوستان دو تا سوال مهم
از اونجائیکه متوجه شدم سیستم دزدگیر سورن مالتی متاسفانه تقریبا هیچ فایده ای نداره و کاملا آسیب پذیر هست، برای افزایش ایمنی خودرو چه راهکارهائی رو پیشنهاد میدین
1- نصب دزدگیر، اصلا برای مالتی دزدگیر هستش؟ از آپکو باید بگیرم؟ کسی از دوستان هست برای مالتیش دزدگیر گذاشته باشه (وضعیت ایمنی ماشین نگرانم کرده آخه توضیحش برام سخته ولی دزدگیری که الان روشه باگ زیاد داره)
2- برای داخل درب موتور چه موارد ایمنی باید تهیه کنم؟ فقل کامپیوتر و .... به گارانتی و قطعات موتور آسیب نمیرسه؟
3- شمع ها رو می خوام عوض کنم، چه مارکی بگیرم و فلرش باید برای ای اف بنزینی چند باشه؟
پ.ن1: یکی از دوستان فرمودن مشکلات ماشینت رو جار نزن بنده همین جا و در این انجمن از فرغون خودرو و صنعت خودروسازی زمان خیار شور شاه کشورم به خاطر بیان مشکلات و ایرادات فنی آشغالی (گلاب به روی همه سروران) که به من انداختن عذر می خوام، یعنی چی حرف شما، مگه من جارچی هستم، پ ن پ همین جوری بگم همه چی گل و بلبل هست، بزرگوار 6 ماهه نمیدونی چه قدر من عذاب کشیدم، نزیند این حرفو، رفتار بعضی از دوستان خیلی عجیبه یعنی اصلا 1 درصد خواسته های صنفی خودمون رو هم نمی خوایم هر بنجلی رو بدن بگیریم بگیم شانسی اشکال نداره انتقاد نکنید جار نزنید، یعنی چی، اصلا نمی فهمم، وانت پراید رو نمی فهمم، تیبا 2 زشت رو نمی فهمم، وانت پیکان با ترمز ABS!!! رو نمی فهمم، واقعا ما کجائیم؟؟!!
چرا نباید بگم که ای اف من با کیلومتر 1850 واشر سرسیلندرش سوخته، این جار زدنه؟؟!! ظلم در حق من و شماست که داریم از کنارش می گذریم، نگیم چاره نداریم که مقصر اول و آخر خود من هستم (نمی گم ما که ایراد خودم رو پوشش بدم)
پ.ن2: با عرض پوزش از مدیران و کاربران پ.ن1 رو نمی خواستم بدم به خاطر جلوگیری از به حاشیه کشیدن این جمع دوستانه ولی دیگه نمی تونستم بی پاسخ به کلمه توهین آمیز جار زدن باقی بمونم، پوزش از همه