بچه ها امروز میخوام برم بخرم
بین گارانتی سازگار ارقام،امرتات و ویستا کدوم یکی رو بگیرم ؟؟؟
بچه ها امروز میخوام برم بخرم
بین گارانتی سازگار ارقام،امرتات و ویستا کدوم یکی رو بگیرم ؟؟؟
دوست عزیز تو Multimedia هردو خوبند و در یه سطح.اما تو گیم N61jq خیلی سرتره و سونی تو بازیهای گرافیک بالا کم میاره.برای نرم افزار هم هر دو عالی اند.هر دو Blu-Ray هم دارند.اما بریم سر مسئله Full HD.
تو رزولیشن خوب سری F بهتره اما LCD هست و از لحاظ کنتراست و کیفیت رنگ و شارپنس تصویر نصب به N61jq که LED داره ضعیفتره.تو بازیهای گرافیک بالا هم که شما نمیتونی با سونی جزئیات و کیفیت رو ببری بالا پس این Full HD بودن به چه درد میخوره که تازه ادم بیاد 200 تومن هم بیشتر بده.به نظر شخص من که اصلآ نمی ارزه.البته اگه شما برات هزینه مهم نیست و بازیهای گرافیک بالا و سنگین هم نمیخوای انجام بدی میتونی سونی بگیری.چون داری عملآ پول مارکش رو میدی.در کل تمام این مطالب نظر شخصی بنده بود و قصد جسارت به طرفداران سونی رو نداشتم.![]()
یه سوال دیگه ،به نظرتون لازم هست یه برنامه ی تستر قطعات ببرم و config رو باهاش تست کنم ؟
ببینید هر سه اینها خوبند شما دقیقآ چک کن که مدلی که میخوای باشه و هر کدوم که ارزونتر داد همون رو بخر.
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
خیر نیازی نیست.من تو کلوپ کامل توضیح دادم.شما فقط چک کن که حتمآ پلمپ خریداری کنی.![]()
سلامدوستان
ازتون راهنمایی میخام
من یه لپ تاب میخام تو رنج 1 .حالا صد تومن کمتر یا بیشترش خیلی مهم نیس
چیزایی که خودو گشتم تو نت این دو مدل رو دیدم.sony EB12 و dell 1557-A .
حالا دوستان درباره خرید لپ تاب به صورت دقیق کمکم کنن.
اگرم مدل خاصی مد نظرتون هس بگین.
ولی به نظرم این مدل DEll سیتم به روزی هسس...............................
Dell Studio 1558-A هم خوبه![]()
اقا ما که نفهمیدیم این ایسوس بالاخره ایراد داره یا نه ....راستش ادم میترسه بخرش بعد به مشکل بخوره (n61 jq رو میگم)....راستش خودم از سونی dgx خوشم اومده .. کیفیت و ظاهر فوق العاده ای داره ولی گرافیکش یهکم ضعیفه ....موندم توی این دوتا ؟؟؟![]()
مدل 1557 خیلی خرابی داره و خوب در نیامده در ضمن قیمتشم حدود 1.200.000 هست.تو این قیمت 1558 خیلی بهتره.شما لطف کن سقف بوجه و کاربردت از لپ تاپ رو بگو تا دوستان بتونن راهنمایی کنن.![]()
من واسه استفاده معمولی میخام
یه وقتی پروزه ای باشه یا کارای گرافیکی معمولی....
ولی میخام سیستمی نباشه که بعد پشیمون بشم.
بودجه هم تا 1و100 تا زیر 1و200.
ولی مسلما led & cpu i7 , گرافیک بالا رو دوست دارم داشته باشه ترجیحآ
Last edited by van123; 02-06-2010 at 09:51.
دوست عزیز تو این رنج قیمت با Core i7 و LED دو مدل زیر پیشنهاد میشه که گرافیکشون هم بد نیست ولی مناسب بازیهای گرافیک بالا نیستند.
Dell Studio 1558
CPU Core i7 720QM 1.6--2.8 6M Cache
RAM 4G DDR3
HDD 500
VGA ATI Radeon HD 5470 1G Dedicate
Display LED BL 15.6
Win 7 HP
2.8Kg
1.270.000
Dell Studio 1557
CPU Core i7 720QM 1.6--2.8 6M Cache
RAM 4G DDR3
HDD 500
VGA ATI Radeon HD 4570 512M Dedicate
Display LED BL 15.6
Win 7 HP
2.8Kg
1.170.000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)