ببخشید یه سوال داشتم
کلاس های علمی کاربردی مثل پیام نور میمونه یعنی فقط پنجشنبه و جمعه و اختیاری . یا مثل دانشگاه ازاد اینا باید هرروز بریم.
ببخشید یه سوال داشتم
کلاس های علمی کاربردی مثل پیام نور میمونه یعنی فقط پنجشنبه و جمعه و اختیاری . یا مثل دانشگاه ازاد اینا باید هرروز بریم.
بعضی از واحد ها سهیمه شاغل هست جمعه و روزهای هفته ام کلاس دارند ولی بقیه واحد ها که سهمیه شاغل نداره دقیقا همون برنامه دانشگاه ازاد رو دارند.
البته اون سهیه شاغل ها هم مثل پیام نور نیستند ولی روز های جمعه کلاس دارند
هر رشته ای هم تعدادی درس اختیاری دارند که دانشگاه علمی کاربردی چون استاد کم داره میاد یکی یا دو تارو ارائه میده،عملا از حالت اختیاری بیرون میاد و شما مجبور میشید اونارو انتخاب کنید.
سلام .ببخشید من یه سوال دیگه داشتم.
من کاردانی حسابداری دارم. میتونم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی کامپیوتر شرکت کنم ؟
سلام
بله می تونید شرکت کنید.
سلام
مثل اینکه دوستان سوال منو ندیدت . باشه دوباره می پرسم
من یک نمره صفر توی کارنامه ترم اولم اومد و معدلش شد 16
حالا ترم بعدی که این درس پاس بکنم معدل کل من تصحیح می شود و تاثیر این صفر از بین می ره ؟
سوال دومم در مود حذف یک درس هستش . می خواستم بدونم قوانین دانشگاه در مورد حذف درس به چه صورت هستش ؟
مرسی
سلام
مثل اینکه دوستان سوال منو ندیدت . باشه دوباره می پرسم
من یک نمره صفر توی کارنامه ترم اولم اومد و معدلش شد 16
حالا ترم بعدی که این درس پاس بکنم معدل کل من تصحیح می شود و تاثیر این صفر از بین می ره ؟
سوال دومم در مود حذف یک درس هستش . می خواستم بدونم قوانین دانشگاه در مورد حذف درس به چه صورت هستش ؟
مرسی
در مورد سوال اولتون بله از بین میره.
جواب سوال دوم رو نمیدونم.
دوستان معرفی به استاد چجوریه هست ؟
زمان بین معرفی به استاد و امتحان و نمره دادن استاد چه مدته ؟ منظورم این که وقتی معرفی به استاد گرفتی استاد کی امتحانشو میگیره ؟ بعدش نمرشو کی میگیری ؟
Last edited by m-530; 16-07-2014 at 15:11.
دوستان کسی نیست![]()
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1393 مي رساند، كه ثبت نام منحصراً به صورت اينترنتي از روز سهشنبه مورخ 31/04/93 آغاز و در روز دوشنبه 06/05/93 پايان ميپذيرد.لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما در زمان ثبتنام از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام به سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيwww.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1393 اقدام نمايند.با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبتنام به صورت اينترنتي انجام ميشود، داوطلبان لازم است به وسيله كارتهاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال ميباشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 106.000 (يكصدوشش هزار ) ريال به عنوان وجه ثبتنام نسبت به ثبتنام اقدام نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم بهتره بذارم اگه تکراریه ببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)