تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 1024 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1. خیلی زود صفحه میرید جلو!
    2. از همتون ممنون که کارنامه گذاشتین. هرچی نتیجه گرفتین نتیجه ی تلاشتونه. موفق باشین

مثلا می گفت:شاید تو کنکور سال های قبل میشد بدون کلاس کنکور به جایی رسید ولی توی این سال ها بدون کلاس کنکور به جایی نمی رسید.
    من جزء اونایی ام که با کلاس کلا مخالفم. اما 2 هفته پیش که کلاس فیزیک مدرسمون گذاشت که تستیه. دبیرش آموزش پرورشی بوده. خیلی خداییش کارش درسته. من خیلی کلاسای رایگانی که قلمچی گذاشت رو رفتم. اما هیچ کدوم اینطوری منو جذب نکرد. حداقلش الان خیالم راحته که فیزیکو خوب میزنم. آخه خیلی شنیدم که پارسالی ها (چه از دوستام بودن و چه شنیده بودم) درصد فیزیک رو 70 زدن.
    به نظر من قطعا نمیشه گفت کلاس خوب نیس. اونایی که فرمول میکنن تو مغز آدم و سر امتحان هم همه رو یادمون میره بدن. + آموزش پرورشی ها به نظرم دیگه آزمون خودشونو پس دادن و کلی تو آموزش پرورش بهشون گیر دادن تا موندگار شدن.
    موفق باشین

2. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکر کنم شما ریاضی بودین . واسه روحیه گرفتن این آزمون این کارو انجام بدین:
    1_ عمومی روفعلا کاملا تعطیل کنین (فقط برای این آزمون)
    2_ درسای اختصاصیتون رو با تمام قدرت بخونین+ تست بزنین
    3_ صبح کمی زودتر بیدار شین (اگه عادت دارین 10 بیدار شید فردا ساعت 9و نیم بیدار شید نه 7 صبح!)
    4_ صبح با خودتون عهد کنین مثلا تا ساعت 1 باید فلان مبحث رو بخونم و تمریناشو حل کنم
    5_ بعد از ظهر از ساعت 4 دوباره برین سر درس و با خودتون بگید تا ساعت فلان (مثلا 6) مبحث فلان رو میخونم و تمرین یا فعالیتای کتاب رو حل میکنم (درسی که میخونین با درس صبح فرق باید بکنه)
    6_ بخودتون فشار زیاد نیارین. قرار نیست یهو ترازتون بشه 7000. کسی که ترازش یهو میشه 7000 یهو هم میشه 4000!
    7 _ تنوع داشته باشین توی درس خوندن . یعنی هر درس رو 3ساعت بیشتر نخونید. بعضیا از صبح که بیدار میشن تا آخر روز فقط 1درس میخونن اونم 5 ساعت! (این کار توی دراز مدت خودزنیه)
    8 - سعی کنین طوری بخونید که برسین تست بزنین (یکی اینو بخودم بگه!)
    9 - اگه تمرکزتونو بذارین روی اختصاصیا تراز آزمونتون همون تراز درسای اختصاصی میاد. ضمن اینکه با اینکار یاد میگیرین چطوری درس بخونین و روحیه میگیرین ولی یه نصیحت از من این کار رو نهایتا 2تا آزمون انجام بدین (منظورم همینه که فقط اختصاصی بخونین و عمومی سر جلسه نزنید )
    10 - برای اینکار مطلقا حتی یه تست از یه درس عمومی رو سر جلسه نزنید.
    11- من این کارای بالارو سال پیش انجام دادم ترازم از 5200 به 6200 رسید (البته منظورم 6200 اختصاصی و عمومیه یعنی هم عمومی زدم هم اختصاصی و تونستم حتی تا 6300 هم برسونم ترازمو)
    هدف از این روش اینه که تمام وقتتون رو اختصاصی بخونید و فرصت داشته باشید یاد بگیرین اختصاصی رو چطور برای کنکور بخونید چون عمومی روش نمیخواد عمومیا اغلب با تمرکز حل میشه
    من همه حرفاتونو دلیلش رو فهمیدم .....
    فقط این ها که قرمزها رو یه خورده همچین گنگ هستن واسم...حالا بگید من تو اون 60 دقیقه اول آزمون که فقط دفترچه عمومی دستمه باید چیکار کنم؟؟؟؟نمیشه که 60 دقیقه به بطالت گذروند.
    خوب آدم حیفش میاد همین عمومی رو هم نزنه....(کیه که از تست زبان بگذره!!!)
    تازه اگه بهشون بگم دفترچه اختصاصیا رو بدید که نمیدن بهم....(حالا اگه دو دفترچه با هم بودن میشد کاریش کرد)
    یه چیز دیگه این که نزدن درس عمومی که باعث میشه تراز پایین بیاد نه اینکه بالا بره....

خلاصه یه توضیح در مورد نزدن عمومیا واسم بدید...(که چرا نزنمشون؟؟؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    كسي اينجا هست كه تو هيچ آزموني شركت نكنه؟
    مي خوام بدونم چه جوري مي خونه و برنامه ريزي مي كنه؟
    كلا تو آزمون شركت نكنم ضرر مي كنم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Miss.Rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایـــنجــا و هــیـچ کـجـــا

پيش فرض

به نظرم حتما شرکت کنین

آزمون تضمینی برای موفقیت نیس ولی برای سنجیدن خودتون لازمه

اگه شرکت کنین و با برنامه آزمونی پیش برین و قت بزارین نتیجه میگیرین

من پیشنهادم همین آزمون قلمچی هست

که مطمئتره

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من همه حرفاتونو دلیلش رو فهمیدم .....
    فقط این ها که قرمزها رو یه خورده همچین گنگ هستن واسم...حالا بگید من تو اون 60 دقیقه اول آزمون که فقط دفترچه عمومی دستمه باید چیکار کنم؟؟؟؟نمیشه که 60 دقیقه به بطالت گذروند.
    خوب آدم حیفش میاد همین عمومی رو هم نزنه....(کیه که از تست زبان بگذره!!!)
    تازه اگه بهشون بگم دفترچه اختصاصیا رو بدید که نمیدن بهم....(حالا اگه دو دفترچه با هم بودن میشد کاریش کرد)
    یه چیز دیگه این که نزدن درس عمومی که باعث میشه تراز پایین بیاد نه اینکه بالا بره....

خلاصه یه توضیح در مورد نزدن عمومیا واسم بدید...(که چرا نزنمشون؟؟؟)
    ببینین هدف از این کار اینه که شما فرصت کافی برای کلنجار رفتن با درسای اختصاصی داشته باشین . یعنی اونقدر با درس درگیر شین که یاد بگیرین واسه خوندن مثلا فیزیک بهتره فلان کارو بکنین . دومین هدف اینه که متوجه میشین میتونید ترازتون رو توی هر درس اختصاصی افزایش بدین همین اتفاق شما رو به پیشرفت امیدوار میکنه .
    در مورد اینکه گفتم تراز کل شما تراز اختصاصی خواهد اومد (البته اگه عمومی رو مطلقا هیچ سوالی جواب ندین) راستش من خواستم کارنامم رو که خودم توش این کارو کردم رو پیدا کنم و اسکن کنم بذارم اینجا ولی هرچی گشتم پیداش نکردم ولی قول میدم به محضی که پیداش کنم بذارم اینجا تا منظورم رو متوجه شین.ولی یه توضیحی میدم اونم اینه که وقتی پاسخنامه عمومی شما خالی باشه اپراتوری که پاسخنامه ها رو میذاره داخل دستگاه تست خوان وقتی میبینه خالیه نمیذاردش داخل دستگاه! علاوه بر این ماجرا وقتی پاسخنامه شما خالی باشه پشتیبانتون میاد پاسخنامه رو بگیره شما بهش بگین خالیه خودش متوجه میشه و ازتون نمیگیره یا اگرم بگیره میذاره جزو غایبین (البته فقط پاسخنامه عمومی شما رو)
    حالا این وسط چه اتفاقی میوفته؟دستگاه تست خوان فقط پاسخنامه اختصاصی شما رو شناسایی میکنه پس کارنامه شما فقط شامل درسای اختصاصی خواهد بود.
    حالا اینکه میگم اصلا دست به عمومیا نزنین دلیلش چیه؟ 1_ شما زبانتون خوبه و میتونین 100 بزنین و تراز زبانتون 7500 میشه . ولی چون ادبیات و دین و زندگی و عربی رو نخوندین پس بقیه رو یا صفر میزین یا با فرض اینکه اون درس راحته و میتونین 70 بزنین تراز اون درس مثلا میشه 6000 . دستگاه تست خوان پاسخنامه شما رو میخونه و تراز عمومی شما میشه 5000! چرا؟چون فقط تراز زبان شما بالاست و بقیه پایینه و میانگین ترازای عمومی شما میشه 5000! حالا تراز کل شما هم کم میشه چطور؟ تراز اختصاصی شما شده 6000 (مثلا) تراز عمومی شما (همون میانگین تراز عمومیاتون) شده 5000 میانگین این دوتا میشه 5500! شما با دیدین این تراز روحیتون رو شاید ببازین
    2_ وقتی کارنامه کسی چندتا تراز پایین داشته باشه چه اختصاصی چه عمومی هم صاحب کارنامه هم کسی که کارنامه رو میبینه (پشتیبان یا اولیای شما) از نظر روانی اون تراز کم ها تاثیر منفی روشون میذاره . پس یا هم اختصاصی و عمومی رو کامل بخونین که این اتفاق نیوفته یا اینکه وقتتون رو کامل بذارین روی اختصاصی عوضش روش خوندن اختصاصی رو یاد میگیرن و مطمئنا خوندن عمومی بسیار بسیار راحتر از اختصاصی هست

در مورد اینکه اون 60 دقیقه چه کار کنین: من خودم 2بار این روش رو پارسال اجرا کردم. دفعه اول رفتم سر جلسه سوالارو توی خود دفترچه سوالا جواب دادم که وقتم رو به بطالت نگذرونم . دفعه دوم چون پشتیبان متوجه ماجرا شده بود باهاش هماهنگ کردم و ساعت 9 صبح خودمو رسوندم سر جلسه و 9و رب دفترچه اختصاصی رو گرفتم و زدم
    بنظرم این پروسه یاد گرفتن درس خوندن کمی وقت میخواد . الالخصوص برای امثال من که شب امتحانی بودن و یه طورایی حفظ کردن رو بلدن ولی مفهومی خوندن رو نه!مثلا نمیدونن شیمی رو مفهومی خوندن یعنی چی یا ریاضی مفهومی خوندن یعنی چی؟میشینن فرمول حفظ میکنن یکم که سوال رو بپیچونن مطلقا بلد نیستن بزنن و خودشونو میبازن و فکر میکنن که اصلا کنکور واسه امثال ما ساخته نشده ولی باید خدمت شما عرض کنم دوست من سه سال کنکور شرکت کرد. سال اول36000 شد. سال دوم که سعی کرد با حفظ کردن همه مطالب پیشرفت کنه و این کارو کرد رتبش شد 7000 سال سوم یه دوستی به پستش خورد که یادش داد چه درسیو چطور بخونه فکر میکنین رتبش چند شد؟ 129 منطقه 2! تازه وقتی باهاش صحبت میکردیم میگفت من دیر متوجه شدم درسارو چطور بخونم . هدفم از این مثال اینه که بگم 90 درصد بچه ها درست خوندن اختصاصیارو بلد نیستن و فقط 10 درصد بچه ها عمومی خوندن رو بلد نیستن!
    روش خوندن درسا هم قانون خاصی نداره هر کسی خودش باید راهشو کشف کنه واسه کشفشم دیر نیست خیلی وقت داریم تا کنکور . نا امید نشین شاید زود این اتفاق نیوفته ولی مطمئن باشین میوفته.
    خودم ادعایی ندارما. من هنوز ریاضی رو نتونستم طوری بخونم که راضی شم . خودمم هنوز دارم باهاش کلنجار میرم
    Last edited by shabeashegha; 20-10-2009 at 18:57.

7. 8 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

shabeashegha عزیز (راستی اسمتونم بگید که به اسم صداتون کنم البته اگه مشکلی نیست)
    واقعا متشکرم از وقتی که گزاشتی برای راهنمایی کردن من...
    (دیدم حیف فقط دکمه تشکر رو بزنم و ازتون یه تشکر درست و حسابی نکنم....)

خوب حالا که دلیلش رو فهمیدم میتونم با خیال کاملا راحت سوالای عمومی رو کامل کنار بزارم....
    یه سوال دیگه که اینجا هست اینه که اصلا چطوره من پاسخنامه عمومی رو با خودم ببرم و اصلا تحویلش ندم....(چون همونطور که گفتید ممکنه اپراتور اونو تو دستگاه بزاره و همه رو واسم 0% لحاظ کنه...پس فقط بهتره اختصاصیا رو تحویل بدم.نظرتون چیه؟؟؟)

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

خوب حالا که دلیلش رو فهمیدم میتونم با خیال کاملا راحت سوالای عمومی رو کامل کنار بزارم....
    یه سوال دیگه که اینجا هست اینه که اصلا چطوره من پاسخنامه عمومی رو با خودم ببرم و اصلا تحویلش ندم....(چون همونطور که گفتید ممکنه اپراتور اونو تو دستگاه بزاره و همه رو واسم 0% لحاظ کنه...پس فقط بهتره اختصاصیا رو تحویل بدم.نظرتون چیه؟؟؟)
    نه ...
    آخه احتمال داره اصلا بهت كارنامه ندن ... پارسال دوستم اين كارو كرد بهش كارنامه ندادن!!
    راستي ،‌شما كلا ميخواي عمومي نخوني؟؟؟
    ===============
    دوستان ماشا... چقدر سريع پيش ميرين ... من نميتونم صفحه هاي قبلو بخونم ... 2صفحه اخرو ميخونم ...
    فكر كنم امسال ركورد مارو ميزنين!!دي:

10. 3 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه ...
    آخه احتمال داره اصلا بهت كارنامه ندن ... پارسال دوستم اين كارو كرد بهش كارنامه ندادن!!
    راستي ،‌شما كلا ميخواي عمومي نخوني؟؟؟
    ===============
    دوستان ماشا... چقدر سريع پيش ميرين ... من نميتونم صفحه هاي قبلو بخونم ... 2صفحه اخرو ميخونم ...
    فكر كنم امسال ركورد مارو ميزنين!!دي:
    فعلا این یکی دو آزمون رو بنا به دلایلی که shabeashegha عزیز گفتن فقط میخوام رو تخصصیام کار کنم و عمومی رو حتی 1 تست هم نزنم(کلا فعلا بیخیال عمومیا میشم)...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببینین هدف از این کار اینه که شما فرصت کافی برای کلنجار رفتن با درسای اختصاصی داشته باشین . یعنی اونقدر با درس درگیر شین که یاد بگیرین واسه خوندن مثلا فیزیک بهتره فلان کارو بکنین . دومین هدف اینه که متوجه میشین میتونید ترازتون رو توی هر درس اختصاصی افزایش بدین همین اتفاق شما رو به پیشرفت امیدوار میکنه .
    در مورد اینکه گفتم تراز کل شما تراز اختصاصی خواهد اومد (البته اگه عمومی رو مطلقا هیچ سوالی جواب ندین) راستش من خواستم کارنامم رو که خودم توش این کارو کردم رو پیدا کنم و اسکن کنم بذارم اینجا ولی هرچی گشتم پیداش نکردم ولی قول میدم به محضی که پیداش کنم بذارم اینجا تا منظورم رو متوجه شین.ولی یه توضیحی میدم اونم اینه که وقتی پاسخنامه عمومی شما خالی باشه اپراتوری که پاسخنامه ها رو میذاره داخل دستگاه تست خوان وقتی میبینه خالیه نمیذاردش داخل دستگاه! علاوه بر این ماجرا وقتی پاسخنامه شما خالی باشه پشتیبانتون میاد پاسخنامه رو بگیره شما بهش بگین خالیه خودش متوجه میشه و ازتون نمیگیره یا اگرم بگیره میذاره جزو غایبین (البته فقط پاسخنامه عمومی شما رو)
    حالا این وسط چه اتفاقی میوفته؟دستگاه تست خوان فقط پاسخنامه اختصاصی شما رو شناسایی میکنه پس کارنامه شما فقط شامل درسای اختصاصی خواهد بود.
    حالا اینکه میگم اصلا دست به عمومیا نزنین دلیلش چیه؟ 1_ شما زبانتون خوبه و میتونین 100 بزنین و تراز زبانتون 7500 میشه . ولی چون ادبیات و دین و زندگی و عربی رو نخوندین پس بقیه رو یا صفر میزین یا با فرض اینکه اون درس راحته و میتونین 70 بزنین تراز اون درس مثلا میشه 6000 . دستگاه تست خوان پاسخنامه شما رو میخونه و تراز عمومی شما میشه 5000! چرا؟چون فقط تراز زبان شما بالاست و بقیه پایینه و میانگین ترازای عمومی شما میشه 5000! حالا تراز کل شما هم کم میشه چطور؟ تراز اختصاصی شما شده 6000 (مثلا) تراز عمومی شما (همون میانگین تراز عمومیاتون) شده 5000 میانگین این دوتا میشه 5500! شما با دیدین این تراز روحیتون رو شاید ببازین
    2_ وقتی کارنامه کسی چندتا تراز پایین داشته باشه چه اختصاصی چه عمومی هم صاحب کارنامه هم کسی که کارنامه رو میبینه (پشتیبان یا اولیای شما) از نظر روانی اون تراز کم ها تاثیر منفی روشون میذاره . پس یا هم اختصاصی و عمومی رو کامل بخونین که این اتفاق نیوفته یا اینکه وقتتون رو کامل بذارین روی اختصاصی عوضش روش خوندن اختصاصی رو یاد میگیرن و مطمئنا خوندن عمومی بسیار بسیار راحتر از اختصاصی هست

در مورد اینکه اون 60 دقیقه چه کار کنین: من خودم 2بار این روش رو پارسال اجرا کردم. دفعه اول رفتم سر جلسه سوالارو توی خود دفترچه سوالا جواب دادم که وقتم رو به بطالت نگذرونم . دفعه دوم چون پشتیبان متوجه ماجرا شده بود باهاش هماهنگ کردم و ساعت 9 صبح خودمو رسوندم سر جلسه و 9و رب دفترچه اختصاصی رو گرفتم و زدم
    بنظرم این پروسه یاد گرفتن درس خوندن کمی وقت میخواد . الالخصوص برای امسال من که شب امتحانی بودن و یه طورایی حفظ کردن رو بلدن ولی مفهومی خوندن رو نه!مثلا نمیدونن شیمی رو مفهومی خوندن یعنی چی یا ریاضی مفهومی خوندن یعنی چی؟میشینن فرمول حفظ میکنن یکم که سوال رو بپیچونن مطلقا بلد نیستن بزنن و خودشونو میبازن و فکر میکنن که اصلا کنکور واسه امثال ما ساخته نشده ولی باید خدمت شما عرض کنم دوست من سه سال کنکور شرکت کرد. سال اول36000 شد. سال دوم که سعی کرد با حفظ کردن همه مطالب پیشرفت کنه و این کارو کرد رتبش شد 7000 سال سوم یه دوستی به پستش خورد که یادش داد چه درسیو چطور بخونه فکر میکنین رتبش چند شد؟ 129 منطقه 2! تازه وقتی باهاش صحبت میکردیم میگفت من دیر متوجه شدم درسارو چطور بخونم . هدفم از این مثال اینه که بگم 90 درصد بچه ها درست خوندن اختصاصیارو بلد نیستن و فقط 10 درصد بچه ها عمومی خوندن رو بلد نیستن!
    روش خوندن درسا هم قانون خاصی نداره هر کسی خودش باید راهشو کشف کنه واسه کشفشم دیر نیست خیلی وقت داریم تا کنکور . نا امید نشین شاید زود این اتفاق نیوفته ولی مطمئن باشین میوفته.
    خودم ادعایی ندارما. من هنوز ریاضی رو نتونستم طوری بخونم که راضی شم . خودمم هنوز دارم باهاش کلنجار میرم
    میشه بگین چه جوری ریاضی رو مفهومی بخونیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    كسي اينجا هست كه تو هيچ آزموني شركت نكنه؟
    مي خوام بدونم چه جوري مي خونه و برنامه ريزي مي كنه؟
    كلا تو آزمون شركت نكنم ضرر مي كنم؟
    ممنون
    بله من هستم
    منظورت برنامه ریزیه درسیه؟خب خودت میتونی برای خودت برنامه بریزی
    یا اینکه اگر امکانش رو داری از یه مشاور خوب کمک بگیری
    خودت هم که میخوای برنامه ریزی کنی
    اول باید چهار چوب برنامه ی دراز مدت رو بذاری جلوت.مثلا بگی من قراره تا اسفند همه ی کتابها رو تموم کنم
    بعد شروع کنی به همین برنامه ی کلی رو ریختن مثلا بگی تا اخر اذر باید این کتاب و این کتاب و این کتاب و..... برسونم به صفحه ی فلان و تا اخر بهمن این و این و این و تموم کنم اسفند هم باید بیشتر تمرکزم رو بذارم رو .... .

بعد مرحله ی دوم دیگه برنامه ی جزئی ریختنه که اون هم ملاک هایی که داره که فکر میکنم باهاش اشنا باشی

مثلا اینکه هر عمومی رو در سه جلسه بخونی
    1_ جلسه ی اول مبحثش رو بخونی
    2_ جلسه ی دوم یه مرور کوچیک به نکات مهمش بکنی و تست بزنی
    3_ جلسه ی سوم بدون هیچ مروری بری سراغ تست ها
    اینجوری میره تو حافظه ی بلند مدتت

راستی اگر امکانش رو داری حتما سه تا ازمون اخر سنجش رو شرکت کن.باشه؟قطعا برات مفید خواهد بود

14. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •