تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 1211 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم یک خبر خوشحال کننده دیگه از گیم پلی بازی ( به نقل از آدام ):
    حقیقتا از این خبرم خیلی خوشحال شدم .

Through balls are fixed in my code, more accurate and players don't run away from them

اجازه بدین معنیشم بنویسم شاید بعضی از دوستان خوب متوجه معنیش نشده باشن .

پاسهای تودر درست شدن در کدی که من بازی کردم , همچنین دقتشون بالاتر رفته و دیگه بازیکن دریافت کننده از توپ فرار نمیکنن .

من این توضیحو برای اونایی که دمو رو بازی نکردن بدم که توی این دمو زمانیکه پاس تودر داده میشد سرعت توپ خیلی کم میشد علاوه بر این مشکل اون بازیکنی که توپو براش فرستادی بجای اینکه برگرده توپو بگیره سرعتشو کم میکرد تا توپ بهش برسه بهمین خاطر خیلی از مواقع بازیکن حریف توپو کات میکرد .
    Last edited by 4039; 20-09-2009 at 21:55.

2. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی 2009 بازی بود ؟ توپو میدادی به مسی یا علی مدد . نصف میدونو میدوید نصفشم دریبل میکرد دروازه بانم که قربونش برم .
    شما درست میگی توی 2009 در توانایی بازیکنها خیلی اغراق شده بود
    اما شما بازی دیشب بارسلونا رو دیدی؟
    واقعا توپو نمیتونستن از مسی بگیرن
    زیبایی بازی کامپیوتری هم به همین هست یعنی اینکه داشتن بازیکنی مثل مسی تو ترکیب واقعا قابل تشخیص باشه
    اما توی 2010 الان واقعا مسی هیچ فرقی با بازیکنهای دیگه ای نداره در ظاهر
    من میخوام اینو بگم که متاسفانه امسال قراره کونامی کاملا برعکس پارسال عمل کنه و دیگه بقول شما نشه با مسی کل زمین رو دریبل کرد
    اما فکر میکنم اینبار از اینطرف اغراق شده یعنی اینکه دیگه مسی هیچ کارایی نداره
    چه بهتر بود که بجای اینکه تکنیک مسی رو خنثی کنن یک مقدار فقط یک مقدار از تواناییهاش کم میکردن ولی از بین نمیبردنش
    الان امسال اینقدر دیگه این قضیه رو لوث میکنن که دوباره سال بعد همه میگن آخه چی بود اون 2010

4. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واقعا!میتونی ادرس بدی ماهم دنبالش بریم؟
    من از پاساژ ولیعصر گرفتم همونی که نزدیک به میدونه.ولی سخت بهت بازیو بدن چون کپه میترسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

منم با این توصیفات عاشقش شدم.اگر این توصیفات درست باشه ما بالاخرهن میتونیم یک شاهکار واقعی توی دنیای فوتبال ببینیم

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کرنرها رو نمیگم سانترهای توی بازیو میگم .
    منم دقیقا همون سانتر های توی بازی میگم دیگه. به نظرم خیلی بد شده و نمیشه روش حساب کرد

...

راستی من یک سوال داشتم, اینکه در قسمت LineUP وقتی روی بازیکن های مختلف میری, اعداده بازیکن ها توی عکس زمین بازی در بالای صفحه تغییر میکنه. اون برای چیه ؟؟

یک سوال دیگه, در همین قسمت لاین آپ جلوی بازیکن ها عدد نوشته مثلا برای مسی نوشته 84 و ... اینا همون قدرت ها یا Skill بازیکنه یا چیزه دیگست ؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون متجه میشید و قتی به این لینک نگاه کنید
    داره pes 10 رو میفروشه فکر کنم دمو رو میفروشه میگه اصلیه من کامل نخوندم ببینم چی نوشه فکر کنم کلا برداریه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما درست میگی توی 2009 در توانایی بازیکنها خیلی اغراق شده بود
    اما شما بازی دیشب بارسلونا رو دیدی؟
    واقعا توپو نمیتونستن از مسی بگیرن
    زیبایی بازی کامپیوتری هم به همین هست یعنی اینکه داشتن بازیکنی مثل مسی تو ترکیب واقعا قابل تشخیص باشه
    اما توی 2010 الان واقعا مسی هیچ فرقی با بازیکنهای دیگه ای نداره در ظاهر
    من میخوام اینو بگم که متاسفانه امسال قراره کونامی کاملا برعکس پارسال عمل کنه و دیگه بقول شما نشه با مسی کل زمین رو دریبل کرد
    اما فکر میکنم اینبار از اینطرف اغراق شده یعنی اینکه دیگه مسی هیچ کارایی نداره
    چه بهتر بود که بجای اینکه تکنیک مسی رو خنثی کنن یک مقدار فقط یک مقدار از تواناییهاش کم میکردن ولی از بین نمیبردنش
    الان امسال اینقدر دیگه این قضیه رو لوث میکنن که دوباره سال بعد همه میگن آخه چی بود اون 2010
    امسال هم همچین ضعیف نیستا بازم یک نفر نمیتونه از پسش بر بیاد در ضمن شما از اون کارتهایی که مختص مسیه استفاده کن ببین به راحتی مدافعین حریفش میشن یا نه . مسی توی این نسخه یک کارت داره که فکر میکنم هیچ کدوم از بازیکنانی دیگه توی این دمو ندارنش .

بازم یک نظر دیگه از آدام در مورد کدی که بازی کرده :

Yeh spoke about the keepers before, they seem really dodgy in the demo. They're more reliable in the code I have, don't make the kind of silly errors I've seen in youtube vids.

بله قبلا در مورد دروازه بانها صحبت کردم اونا توی این دمو واقعا غیر قابل اعتماد دیده میشن . دروازه بانها توی کدی که من بازی کردم این اشتباهات احمقانه ای که توی ویدئوهای یوتوب دیدم رو مرتکب نمیشن .
    منم دقیقا همون سانتر های توی بازی میگم دیگه. به نظرم خیلی بد شده و نمیشه روش حساب کرد

...

راستی من یک سوال داشتم, اینکه در قسمت LineUP وقتی روی بازیکن های مختلف میری, اعداده بازیکن ها توی عکس زمین بازی در بالای صفحه تغییر میکنه. اون برای چیه ؟؟

یک سوال دیگه, در همین قسمت لاین آپ جلوی بازیکن ها عدد نوشته مثلا برای مسی نوشته 84 و ... اینا همون قدرت ها یا Skill بازیکنه یا چیزه دیگست ؟
    مصطفی جان ما که همشهری هستیم یک روز بیا بریم کلوپ من چند تا سانتر برات بکنم ببین چطوری من توپا رو روی بند کفش بازیکن فرود میارم .
    اون اعداد توی نسخه 2009 هم بود توی 2009 مربوط میشد به میزان هماهنگی بین بازیکنا اینجا رو گذارا دیدم باید ببینیم همونه یا نه .

اون عددای جلوی بازیکنا هم قدرت کلی بازیکن توی یک پسته .
    Last edited by 4039; 20-09-2009 at 22:34.

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست عزيز گزينه Wait for Vsync فعاله در ضمن تو ي بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh همچين گزينه اي رو پيدا نكردم البته ريفرش ريتم 60 هست
    عكس گرفتم
    كه قسمت بالايي نشون ميده كه تو سيتينگ ساكر گزينه Wait for Vsyn فعاله
    و عكس زيري بخش 3D برنامه ATi catalyst هست كه گزينه Wait For Vertical Refresh درش وجود نداره
    با نهايت تشكر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کنار
    Catalyst يه برنامه ديگه هست که واقعا واسه بازی با کارت گرافيک ati واجب.

مشکلات مثل Wait for Vsync و Wait For Vertical Refres به راحتی حل ميشه.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

حسین جان این مشکل چی حل شده
    وقتی مدافعین توپو می گیرن تا بخودشون بیان که پاس بدن یا بشوتن دوباره توپو از دست می دن ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این مشکل چی حل شده
    وقتی مدافعین توپو می گیرن تا بخودشون بیان که پاس بدن یا بشوتن دوباره توپو از دست می دن ؟
    آره دیگه چند صفحه پیش که درموردش صحبت کردیم . گفتیم که میزان response time یا همون زمان پاسخدهی خیلی بهتر شده .
    Last edited by 4039; 20-09-2009 at 22:47.

14. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •