چرا...البته فكر كنم ..؟
شما براي اطمينان فايل هاي پوشه Save رو بريز يك جا تا وقتي تو هم خواستي بازي كني باز سيو هاي اونو بردار و باز سيو هاي خودتو بزار...
مكافاته ديگه...
بهتره تو بازي رو تموم كني بعد اون بشينه از آول بازي كنه!
چرا...البته فكر كنم ..؟
شما براي اطمينان فايل هاي پوشه Save رو بريز يك جا تا وقتي تو هم خواستي بازي كني باز سيو هاي اونو بردار و باز سيو هاي خودتو بزار...
مكافاته ديگه...
بهتره تو بازي رو تموم كني بعد اون بشينه از آول بازي كنه!
سلام دوستان من تو اکت سه مرحله ايندگيم که با قايق بايد يک قايق ديگه رو تعقيب کني ودر آخرش کاپيتان هليکوپتر دشمن رو ساقط ميکنه اونجاش که تموم ميشه بازيم ارور ميده
يک سوال ديگه اينکه چند مرحله ديگه بعد از اين تعقيب قايق مونده
در اونجا شما بعد از به هوش اومدن به دنبال جنرال شپرد میرید و با اون درگیر میشید و اون یه چاقو تو قلبتون میزنه بعد کاپیتان پرایس به کمکتون میاد و شما باید چاقو رو از تو قلبتون در بیارین و به سمت شپرد پرتاب کنید تا بمیره ودر اخر نیکولای خلبان هلیکوپتر میاد دنبالتون و پایان و دیگه هیچ مرحله ای نمیمونه ( البته یه مرحله موزه هست که الکیه )![]()
برای اون مرحله باید تمام تنظیمات گرافیک رو روی پایین ترین حالت بذارید تا ارور نده(ضد حاله ولی راهش اینه)
ایشون میگه ارور میده بعد شما مرحله رو براش توضیح میدی![]()
آقا کسی نمی دونه چرا سیستم Xbox live این بازی دو روزه خراب شده؟؟ مشکل از سرور بازیه؟ اعصابم خورد شده
بابا کلا قاط داره سیستم matchmaking ـــه MW2
خیلی اعصاب خورد کنه در عوض BC2 با یک زدن دکمه join وصل میشی سری به سرور مستقیم
اما MW2 باید وایسی 12 تا پلیر پیدا شه تازه سرعتم کم میشه
کجا تو قلبش میکنه؟؟؟تو شکمش چاقو کرد اگر تو قلبش بود که مرده بود
درسته....ايشون احتمالاً بازيكنش فرازميني بوده تو قلبش كه خورده زنده موندهشايد ورژنش فرق ميكنه بنده خدا!
![]()
سلام آقا من بازيو زود تموم كردم اما تو اين especial ops همون قسمت سومش موندم.كه 5تا مرحله داره من 3تا شو اصلآ نميتونم برم مخصوصآ اونجا كه شما 1نفري و بايد جلوي 5wave دشمن بايستي همونجا كه هي خمپاره هم ميزنن.امرحلشم كه دشمن 1لباسايي پوشيده هر كدوم و بايد با ماشين گان 1خشاب روشون خالي كني تا بميرن.اين 2تارو موندم چه كنم.اون قسمت race رو با جت اسكي 3ستاره گرفتم اما... 1راه حل بگيد دوستان
لباس مخصوص خنثی کردن بمب و مین و ... هستش
چاره کار اسنایپ و نارنجکه
با اسنایپ که زدیش میوفته اونوقت چند تا نارنجک به سمتش پرتاب کن
Last edited by Big-Boss; 08-04-2010 at 10:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)