تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 503 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351357397447 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که هنوز مخالف سرور عوض کردن یدفعه هستم . ما اشتباه بزرگ رو همون اول کردیم که اومدیم etain ولی این راه جبران کردن اشتباه نیست .
    ما کلی وقت گذاشتیم رو etain هنوز به جای خاصی نرسیدیم و چیزه خاصی گیرمون نیومد . اگه در حد 1/10 elliot ما سرمایه و armor داشتیم و pvp واقعی رو چند ماه تو لول 60 تجربه می کردیم اونوقت کاملا موافق رفتن به سرور های دیگه بودم. الان باز با دست خالی تقریبا از صفر شروع می کنیم و فقط تجربه برامون از etain مونده !!
    گیلد ها و سرور ها ثبات به اون صورت ندارن .
    مثلا laliah بدترین 1-15 رو قبلا داشت و fury کاملا ضعیف و بی خیال pvp شده بود . ولی الان بهترین و active ترین pvp رو دارن !!؟
    چون تصمیم گرفتن nosser ها رو تو raid هاشون راه ندن و kick می کننشون ! الان 1-15 اونا شلوغ و fun شده !!
    1-15 ما کاملا مرده ولی نمی تونیم بگیم که برای ما هم همیشه اینجوری می مونه.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان تو سرور 1 تا لول 30 بازی کردم و یک چیزایی داره که خوبه ولی یه سری چیز بد هم داره که من زیاد حال نکردم و فکر کنم سرور 2 بهتر ....

به نظر من ما اشتباه نکردیم تو سرور 2 رو انتخاب کردم اون وقتی که ما سرور 2 رو شروع کردیم EP3 بود و 3 تا سرور بیشتر نبود و این همه قیمتا بالا نبود و از همه مهمتر نوسر نداشتیم یا اگر هم بود خیلی کم بود ..... سرور 2 به نظر من مشکل به خاطر سازنده بازی بود که سرور 1 خیلی زود داد باید صبر می کرد سرور 2 کامل مثل سرور های دیگر پر بشه بعد سرور جدید درست می کرد ...
    Last edited by ehsan_rx1; 09-01-2010 at 16:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که هنوز مخالف سرور عوض کردن یدفعه هستم . ما اشتباه بزرگ رو همون اول کردیم که اومدیم etain ولی این راه جبران کردن اشتباه نیست .
    ما کلی وقت گذاشتیم رو etain هنوز به جای خاصی نرسیدیم و چیزه خاصی گیرمون نیومد . اگه در حد 1/10 elliot ما سرمایه و armor داشتیم و pvp واقعی رو چند ماه تو لول 60 تجربه می کردیم اونوقت کاملا موافق رفتن به سرور های دیگه بودم. الان باز با دست خالی تقریبا از صفر شروع می کنیم و فقط تجربه برامون از etain مونده !!
    گیلد ها و سرور ها ثبات به اون صورت ندارن .
    اگه به ضرر کردن باشه من از همتون بیشتر ضرر میکنم.رنک من رو که 6 ماه روش کار کردم پشم میشه تو اون سرور ولی با رفتن تو اون سرور چیزی از این سرور ازمون کم نمیشه.نه لول من کم میشه نه لول شما زیاد میشه درضمن تو اون سرور من رفتم تو گیلد اول کاظم هم فکر کنم رفته باشه دیگه مثل دوران nub بودن ما نیست سه سوته تو اون گیلد لول ا میشیم.باهاشن event میریم ازشون goddess میگیریم.خودمون رو اب بندی میکنیم.ما که دیگه از bosh بیشتر نیستیم که teos 2 تا لول 60 داشت ول کرد اومد etain.هر چی زره دارید میبرید تو gaia هر چند وقت هم یه سری میاین etain .

من الان تو سرور 1 تا لول 30 بازی کردم و یک چیزایی داره که خوبه ولی یه سری چیز بد هم داره که من زیاد حال نکردم و فکر کنم سرور 2 بهتر ....

به نظر من ما اشتباه نکردیم تو سرور 2 رو انتخاب کردم اون وقتی که ما سرور 2 رو شروع کردیم EP3 بود و 3 تا سرور بیشتر نبود و این همه قیمتا بالا نبود و از همه مهمتر نوسر نداشتیم یا اگر هم بود خیلی کم بود ..... سرور 2 به نظر من مشکل به خاطر سازنده بازی بود که سرور 1 خیلی زود داد باید صبر می کرد سرور 2 کامل مثل سرور های دیگر پر بشه بعد سرور جدید درست می کرد ...
    واسته تو که خیلی هم خوب شده اومدی etain .لایت ها دارن میترکونن.این وسط مایم که داریم له میشیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز فهمیدم تو 20-30 سرور ما هم نوس کردن ممنوع هست !!
    می گم چرا تو این 1 هفته ای که اینجا بودم یه بار کسی نوس نکرد ! تازه امروز یه لایت نوس کرد بعدش لایت ها kick کردنش و به ما کمک کردن denoss کنیمش فهمیدم چه خبره. حیف که ملت نمیان 20-30 !! خیلی جذاب تر از 1-15 هست فقط حیف که خیلی کم active میشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز فهمیدم تو 20-30 سرور ما هم نوس کردن ممنوع هست !!
    می گم چرا تو این 1 هفته ای که اینجا بودم یه بار کسی نوس نکرد ! تازه امروز یه لایت نوس کرد بعدش لایت ها kick کردنش و به ما کمک کردن denoss کنیمش فهمیدم چه خبره. حیف که ملت نمیان 20-30 !! خیلی جذاب تر از 1-15 هست فقط حیف که خیلی کم active میشه .

Hash هم نوس نمیزنه ؟؟؟ همه میگن به خاطر اون تو 20-30 بازی نمیکنن .

راستی سرور 1 هم 20-30 تعطیله ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من زیاد نبودم ولی شلوغ نیست هر بار رفتم نهایت 10 نفر دیدم . یه بارم کامیلیا رو کشتم تنهایی ....
    ولی بازار خرید و فروش برای 20-30 گرمه ... این نشون می ده احتمالا گاهی شلوغ می شه . گیلد ما هم چند نفری داره که توی 20-30 فعال هستن ... قوی هم هستن.

یه چیزی که خیلی با حاله و برای من تازگی داره اینه که دارکی ها حمله می کنن به کریس کستل و میان تو ! ... و همه رو لت پار می کنن ...
    exp استون یه هفته ای گرفتم امروز... خدایی این ap آیتم ها خدان ! با اینا بازی یه حال دیگه ای داره ... اگه بتونم به 50 خودمو برسونم خیلی خوب می شه ولی یکم سخته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

با سلام به همگی.
    من توی Etain هیرو دارم، اونجا کسی هست با هم بازی کنیم؟ من Deatheater warrior , Normal mode ام.(اگه همین خوبه لطفا buildشم بگین که از اول شروع کنم) البته هنوز زیاد قوی نیستم اگه سرور دیگه ای هستین و بهتره میتونم بیام.
    اگه میشه یه توضیحی هم بدین قضیه این پارتی و Guildو اینا چیه.
    چند تا سول دیگه هم دارم.اگه یکی آی دی yahoo messenger بده خیلی خوب میشه.

ممنون.
    Last edited by A.Fire; 10-01-2010 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همگی.
    من توی Etain هیرو دارم، اونجا کسی هست با هم بازی کنیم؟ من Deatheater warrior , Normal mode ام. البته هنوز زیاد قوی نیستم اگه مپ دیگه ای هستین و بهتره میتونم بیام.
    راستی من جایی سرور ندیدم؟ منظور همین مپ هاست دیگه؟
    اگه میشه یه توضیحی هم بدین کلا کدوم گروه و کدوم نوع بهتره و قضیه این پارتی و Guildو اینا چیه؟
    ممنون.
    شما که تازه شروع کردید بهتره برید سرور 1 بازی کنید چون یک سری از دوستان رفتن سرور 1 ....

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Hash هم نوس نمیزنه ؟؟؟ همه میگن به خاطر اون تو 20-30 بازی نمیکنن .

نه اونم نوس نمی کنه . اصلا کسی اجازه نوس نداره . دلیل اینکه از HasH می ترسن اینه که فوق العاده حالت عادی قوی هست .
    و armor های خفنی داره و با رنک 10 هم وارد 20-30 شده. ولی بازم ما 3 نفر دیگه داریم که از HasH هم بهترن و تنهایی همه لایت ها رو حریفن .
    ================
    دیشب GRB باز Pantheon اول شد !؟ نکته جالب این بود که فقط با 19 نفر بازی کردن و 45K امتیاز گرفتن!!
    البته IB هم ضعیف بازی کرد که فکر می کنم بخاطر این بود که کل دیروز تو TC ملت داشتن به IB فحش میدادن و تیکه مینداختن و بدجوری رو اعصاب اونا رفته بودن .
    ما هم چهارم شدیم با 23K پوینت !! زیاد از حد رو قسمت 30 تمرکز کردیم !! 15 تا Borc داشتیم !! mob کم اومده بود برای کشتن !!
    وسط کار یه عده بیخیال شدن و رفتن تو قسمت 60 و 15 که حداقل mob پیدا کنن برای کشتن !!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هر چی زره دارید میبرید تو gaia هر چند وقت هم یه سری میاین etain .
    مجتبی جان ما که زره خاصی از Etain نصیبمون نشد !! به غیر 1-15 که اونم با اومدن worship/heroic بی مصرف شد .
    من که زره خاصی برای انتقال ندارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •