سلام...
ورژن جدیده؟؟؟امکاناتی بهش اضافه شده؟
ممنون
سلام...
ورژن جدیده؟؟؟امکاناتی بهش اضافه شده؟
ممنون
نسخه 19.5.1.2 برای پشتیبانی بهتر از سرویس Norton One عرضه شده و فرقی با 19.5.0.145 نداره
Norton One سرویس ویژه پرمیوم هستش که در اون یک مشاور اختصاصی شما رو راهنمایی خواهد کرد.
شما یک پنل مدیریتی آنلاین (ابری) خواهید داشت و میتونید محصول مورد نظر رو خریداری و مدیریت کنید.
یکی از ویژگی های این سرویس فراهم آوردن بستر محافظتی بر روی پلتفرم های مختلف شامل PC,Mac, گوشی های اندروید و تبلت ها میباشد.
مشاور اختصاصی شما اقدام به پاکسازی آلودگی های احتمالی میکنه و در مواقع لزوم پیشنهادهای ویژه ارائه میکنه.
ثبت نام این سرویس برای چند کشور به صورت آزمایشی شروع شده.
توجه:
استفاده از نسخه 19.5.1.2 به این معنی نیست که شما میتونید از Norton One استفاده کنید.
این از اون سرویس هاست که ما حتما میتونیم ازش استفاده کنیم!
با سلام
خوب در ادامه این پست و ابدیت افلاین من با مشکل اجازه ندادن کپی پوشه ابدیتها مواجه هستم
وقتی می خوام پوشه Definitions رو کپی کنم اجازه ندارم
اینها رو هم به تنهایی امتحان کردم جواب نداداگر پیغام خطا داد پوشه های VirusDefs و IPSDefs رو جایگزین کنید.
با یوزر ادمین باید وارد بشم ؟
نمیشه همینجا دسترسی رو ازاد کرد ؟ فکر کنم خود نورتون هم اجازه تغییر در این پوشه رونمی ده
سلام.
بلــه؛ویژگی Norton Product Tamper Protection به صورت اتوماتیک فعاله و اجازه تغییر و جابجایی فایلهای آنتی ویروس رو نمیده.
شما باید این ویژگی رو غیرفعال کنید.
البته میتونید اپدیتها رو از طریق Safe mode منتقل کنید.
اگر پس از انجام مراحل بالا بازهم پیغام خطا گرفتید کافیه پوشه های VirusDefs و IPSDefs را جایگزین کنید.
نه دوست عزیز فقط برای دنلود کردن برنامه نیاز هست برای اپدیت کردن مشکلی نیست
یه سوال فوری فوری:
من همین الان این آنتی ویروس رو نصب کردم حالا ایمیل و مشخصات می خواد آیا بدم؟
کلا چکار کنم؟
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
یه سوال فوریه فوری:
من همین الان این آنتی ویروس رو از سایت ایران ست آپ گرفتم.
حالا مشخصات و ایمیل می خواد بدم؟
کلا چی کار کنم؟
تورو خدا سریع
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
Last edited by E.G_band; 27-02-2012 at 19:40.
خب بده حالا چرا اینقدر مضطرب ؟
البته اون مربوط به نورتون اکانت است و اگر هم ندی زیاد مهم نیست فقط هی پیغام میده و بهتره که یک بار بدین و تمام
به خاطر اینکه اگه ندم ممکنه عمل نکنه و -- بشم و................................................ ..........
به هر حال ممنون.برای از بین بردن ویروس ها فقط اسکن کافیه؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
کشور رو چی باید بدم؟
کشور هم هر کشوری که دوست داری
اول فول اپدیت بعد فول سیستم اسکن و تمام
کشور رو چی بدم؟
خود برنامه به صورت اتوماتیک آپدیت می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)