سرعت دانلود خودم که بین 14 تا 16 هست .... اما با اسپید تست 12 نشون داد !
حالا اگر 256 حجمی بگیرم گویا روی 50 هست .... حالا روی سپنتا و شاتل هم دارم کار میکنم ببینم چی میشه
سرعت دانلود خودم که بین 14 تا 16 هست .... اما با اسپید تست 12 نشون داد !
حالا اگر 256 حجمی بگیرم گویا روی 50 هست .... حالا روی سپنتا و شاتل هم دارم کار میکنم ببینم چی میشه
نه داریوش جان گرون نیست که
الان یک ماهه ویژه 128 ماهی 20 هزار تومان تقریبآ هست
سرعت دانلودشم 32 فیکس. اینو یه امتحان کن. ماهی 9 گیگ حجم میدن بهت. شبا هم دانلود رایگانه
اسپید تست اینا سره کاریه به اونا نمیشه اعتماد کرد
بهترین کار اینه که از 2 یا چند سرور مختلف بزاری همزمان دانلود کنه تو ساعت ببینی چقدر دانلود داری
256 که 32 میداد من داشتم البته من نامحدودش رو داشتم حجمی نبود
باید تست زد
البته برای دوستانی که کار زیادی با سیستم نمیکنن به نظرم این نوع سرویس ها بهتر باشه از نظر هزینه برق و اصطلاک سیستم هم به نفع هست
سلام
داریوش خان اینو دیدی حتما تو همون صفحه زیر جدوله بود:
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد
دوستان wimax داتک تاپیک جداگانه داره؟
تنها شرکتی که منطقه مارو پوشش میده همین داتکه چون خط خونمون pcm هستش نمیتونم adsl بگیرم و رفتم مخابرات خط بگیرم که گفتن خطی که بهت میدیم هم pcm میشه مبین نت هم این منطقرو پوشش نمیده زنگ زدم داتک گفت مودم indoor ندارن و باید outdoor بگیرم منم نمیتونم 300000 واسه یه مودم هزینه کنم کسی از دوستان اینجا هست از wimax داتک استفاده کرده باشه و قصد فروش مودمش رو داشته باشه؟
دوستان الان بعد از مشقات فراوان تغییر سرویس دادم:
سرویس : ADSL / اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت CRA نامحدود با اشتراک یک به ده / یک ماهه
------------------------------------------------------------------------------------ریز صورتحساب جدید : ۱۳۹۰/۸/۴ - ۱۳۹۰/۹/۳ مبلغ (ريال)
شارژ اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت CRA نامحدود با اشتراک یک به ده ۱ ماهه ۱۵۰,۷۲۰
آبونمان ۱۰,۰۰۰
زیر جمع ۱۶۰,۷۲۰
۲.۲ درصد مالیات ارزش افزوده ۳,۵۳۵
۱.۸ درصد عوارض شهرداری ارزش افزوده ۲,۸۹۲
جمع ۱۶۷,۱۴۷
در مورد سرعت که تا این لحظه که حدودا یه ساعت میشه وصله افتضاح و در حد 128 کمتر بوده!×! سرعت بینه 8 تا 17 کیلوبایت نوسان دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تا شب اطلاعات بیشتر میزارم چون الان هم ساعت اداری هست افت سرعت ممکنه داشته باشه
امیدوارم حالا خراب در نیاد چون دیگه بخوام همون 128 نامحدود خودم رو بگیرم به جا 27 تومن باید 44 بدم در ماه!×!![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 26-09-2011 at 13:41.
با اين اوصاف بايد 1مگ بگيري تا شايد سرعتت به 512 برسه![]()
سلام دوستان 1مگ داتک با چه سرعتی دانلود میکنه و ارزش داره بگیرم ؟اگر نه چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
فکر نکنم برادر
ایرانسل چه طور؟ با این وضع هزینه وایمکس خیلی برات بالا میافته به نظرم بهترین کار استفاده از gps مودم edge ایرانسل هست اگر نشد وایمکسش![]()
آره امین
حالا باید ببینم شب چه هطور میشه سرعتش
پایین تر میره یا بهتر میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)