ایول حافظه ! ممنون ، سلام دارن خدمت تون. هر روز هفته از 6 صبح تا 1 شب دائم روشنه. بگذریم که لاقل یکی دو بار تو هفته هم شبها روشن میمونه . با تمام لپ تاپ ها و موبایل های خودمون و مهمون ها به راحتی و بی دردسر connect میشه.
ختم کلام : فوق العاده !!
والا splitter شما که عالیه :
1- با یه تلفن دیگه امتحان کن. 90% کارت حل میشه ! ( بعضی تلفن ها موقع قطع و وصل خیلی نویز میندازن رو خط - من خودم 4سال پیش واسه همین موضوع کلی سرکار رفتم. از مرکز مخابرات پرسیدم این راه حل رو گفت.)
2- جابجا کرن splitter ها ( که احتمالا خودتون تا حالا تست کردین )
3- تست کردن همون 1500 تومنی ها یا یک مارک دیگه. بعید میدونم طرف پس نگیره یا تعویض نکنه.
4- غیر منطقیه ولی یکی از دوستان همچین مشکلی داشت دوتا Splitter رو پشت سر هم گذاشت مشکلش حل شدیعنی یکی رو به خط وصل کرد و خروجی Dsl اون رو به ورودی line دومی وصل کرد و dsl دومی رو داد به سیستم. البته میدونیم که splitter ها ( مخصوصا وقتی از یک نوع و کارخونه باشن ) فقط یک سری از فرکانسها رو حذف میکنن و وقتی اولی حذف کنه دیگه چیزی واسه دومی نمیمونه !
5- درآخر هم تست کردن یه مودم دیگه . ( که بعید میدونم از این باشه )
- Splitter من CTC-Uniun هستش که تو جعبه خود مودمم ( َAsus-Wl-600g) بود. البته گوش شیطون کر ، یه 3ساله دیگه زیاد نویز نداریم و بدون اسپلیتر قطع نمیشه و فقط تلفن ها خش خش میکنن.
یاحق . . .