من معتاد این چندتام:
Fruit Ninja
Angry Birds
Doodle Jump
Slice It
Tunnel 3D
iBlast Moki
Fieldrunners
Plants vs Zombies
Luxor
Dead Runner
من معتاد این چندتام:
Fruit Ninja
Angry Birds
Doodle Jump
Slice It
Tunnel 3D
iBlast Moki
Fieldrunners
Plants vs Zombies
Luxor
Dead Runner
کسی جواب اینو نمیدونه!!!!؟![]()
سلام دوستان
میشه بگید آخرین قیمت Ipod touch 4g 8gb توی پایتخت چند بوده ؟ ممنون !
۳۲۵ هزار تومان با گارانتی شاب
امروز نمایشگاه الکامپ
گارانتی نقش چطور ؟ اون هم قیمتش همین دور و بر هاست ؟
-------------------
راستی گفتید گارانتی میشه بگید اصلا اپل > داشتن گارانتی توی ایران !! معنی میده ؟ این شرکتا واقعا گارانتی رسمی اپل هستند یا همینجوری اومدن محصولات رو گارانتی کردن ؟
سلام میشه اما یکم سرعت میاره پایین
اما میتونید یه برنامه دیگه از cydia بریزید عالیم جواب میده اسمشم اینه
Multiflow
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
اقا گارانتی الکیه تو ایران
شما الکی پول گارانتی نده
درود/
سلام به دوستان..
ببخشید این محصول میتونه جای باتری رو پر کنه؟
البته مخصوص نسل دوم و سوم هست این محصول و به صورت یک کیس برای آیپاد طراحی شده. و در عین محافظت از دستگاه زمان کار دستگاه رو هم افزایش میده.
- مشخصات فنی:
- 1200 میلی آمپر
- 300 ساعت در حالت استندبای
- 9 ساعت استفاده از شبکه وایرلس
- 30 ساعت پخش موسیقی
- 6 ساعت پخش ویدئو
- 3.3 ساعت بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by z0diac; 09-11-2010 at 01:29.
بله گارانتی نقش هم حدود ۳۴۰ هزار تومن بود، همونطور که آقا مهرداد گفتن گارانتی شون به هیچ دردی نمیخوره چون اپل به ایران سرویس نمیده و مهم تراینکه اپل نیازی به گارانتی نداره.
آقا خداییش گارانتیشون به درد نمیخوره؟شما امتحان کردی خودت یا نه؟آخه مغازه داره خیلی از شاپ تعریف میکرد البته یکی نبود چند نفر بودن ولی از اونجایی که من بچه های پیسی ورلد را بیشتر قبول دارم حرف اون را قبول نکردم ولی یکمی به شک افتادم
من دیروز هم پایتخت رفتم و هم ولی عصر
قیمتا به این قرار بود:
32 گیگ 4 جی بدون گارانتی 400 هزار تومان
32 گیگ 4 جی با گارانتی شاب 420 هزار تومان البته تا 450 هزار هم دیدم !!!!!
8 گیگ شاب 320 هزار تومان
اینا تقریبا بهترین قیمتایی بود که پیدا کردم البته چون خیلی نگشتم(البته کم هم نگشتم)امکان ارزوتر گیر اومدن هست
Last edited by sia abedi; 09-11-2010 at 20:26.
بازم محکم و قاطع میگم که به درد نمیخوره، چرا؟
۱:در طول مدت گارانتی(حد اکثر ۲ سال) محصولات اپل از نظر سخت افزاری مشکل پیدا نمیکنن( ممکنه بر اثر بی احتیاطی اتفاقی بیفته که در اون صورت هم گارانتی لغو میشه.)
۲:از نظر نرم افزاری همین اساتید p30world اطلاعات عالی ی دارند که بعید میدونم کسانی که اونجا نشتسن چیز بیشتری از دوستان اینجا بارشون باشه پس همین جا قطعا جوابگوی نیازهای برنامه ای و مشکلات نرم افزاری تون هست.
۳:همونطور که قبلا گفتم ایران تحریم ه و اپل هیچ نمایندگی ای اینجا نداره.
دلایل بیشتری هم هست اگه قانع نشدی بگو.
البته من شرکت شاب رو یکی از بهترین شرکت ها میدونم چون از محولات کریتیو استفاده میکنم و چند بار به گارانتی شاب رفتم برخورد مناسب و رسیدگی به مشتری رو از اونجا به یاد دارم.
نتیجه کلی اینکه درسته که ۴۰ ۵۰ هزار تومن پولی نیست ولی آیپاد با گارانتی خریدن دور ریختن پول ه که فکر نکنم کار معقولی باشه.
Last edited by Shahin_SOURNA; 09-11-2010 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)